El País Càtar – Albi, la màgica ciutat rosada

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 30 oct. 2021 - Dl 01 nov. 2021
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
340€
Preu de la reserva
120€
Supl. Hab. Individual
80€
Viatge Programat
Consulteu places
Sobre el Viatge
El País Càtar – Albi, la màgica ciutat rosada
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 30 d'octubre de 2021 - Dilluns, 1 de novembre de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  340€

 • Preu de la reserva:

  120€

 • Supl. Hab. Individual:

  80€

 • Viatge Programat

  Consulteu places

Viatge Cultural – Pont de Tots Sants

Del dissabte 30 d’octubre al dilluns 1 de novembre 2021 (3 dies).

Sortida autocar 7,00 h des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

Viatge i excursions en autocar, amb els Professors i Guies d’Art del Centre Europeu. Estada AD a Albi en Hotel 3***.

Obligatori portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.

 


Descripció: Presentem un viatge de gran atractiu cultural, a una de les zones més seductores i interessants del sud de França: Occitània. Aquesta regió presenta grans contrasts, des dels paisatges de muntanya del Pirineu a les grans planes de la Garona i del Tarn. En molts pobles rurals es manté encara viva la parla occitana, la llengua dels poetes i trobadors medievals.

Aquesta regió és coneguda també com el País Càtar. Entre els segles XI i XIII, els Càtars, una nova i renovadora secta cristiana que pretenia la puresa de les costums es va estendre per Europa. La ciutat d’Albi va ser un dels principals refugis dels Bons Homes o Albigesos, que es van enfrontar tràgicament amb l’església de Roma i els reis de França

En la nostra ruta destaquen poblacions com Tolosa de Llenguadoc, la meravellosa Cité de Carcassonne, la pintoresca vila de Cordes-sur-Ciel, i sobre tot la fascinant ciutat d’Albi, l’objectiu d’aquest viatge, amb la seva catedral – fortalesa única a Europa i els records del gran pintor Toulouse-Lautrec, nascut aquí.

 • Primer dia
 • Les Valls de L'Aude

Arribem al País Càtar - Carcassonne

 • Sortida en autocar a les 7,00 h del mati amb les parades habituals. Ens dirigirem en primer lloc a Carcassonne, una de les ciutats monumentals més espectaculars d’Europa. La seva Cité dalt d'un turó sorprèn i impressiona a tots els visitants, amb els records històrics de l'època dels Càtars. Aquí deixarem temps lliure per dinar. A la tarda continuarem el viatge cap a Albi, una de les urbs més atractives d’Occitània, i objectiu principal del nostre viatge. La majoria de cases i monuments d'Albi estan construïts en maó rosa, per la qual cosa es coneix com la "ciutat rosada". Destaca la Catedral de Santa Cecília, excepcional obra mestra de l'art gòtic i el Museu del pintor Toulouse-Lautrec. La ciutat episcopal d'Albi ha estat declarada "Patrimoni de la Humanitat" per la Unesco. Allotjament a l'hotel.

 • Segon dia
 • Les terres del Tarn

Cordes-sur-Ciel - Albi

 • Avui dedicarem el mati a visitar la propera vila de Cordes-sur-Ciel. Es una meravellosa població medieval, situada al cim d'un turó, en un paisatge singular i excepcional. Es considera un dels 50 pobles més pintorescos de França. Al migdia retornarem a Albi i dedicarem la resta del dia a visitar i gaudir de la ciutat, la Catedral, els seus monuments, els museus, les pintoresques ribes del riu Tarn, etc. El capvespre es un dels millors moments a Albi, quan els raigs de la posta de sol es reflexen al maó rosat de les construccions medievals. Allotjament a l'hotel.

 • Tercer dia
 • Toulouse

Tolosa de Llenguadoc

 • Avui deixarem Albi i ens dirigirem a Tolosa de Llenguadoc, que és la gran capital de l'Occitània. A Toulouse, es conserven importants monuments i un interessant barri antic a les ribes del riu Garona. Destaca l'edifici de Le Capitole que avui alberga l'Ajuntament i sobre tot la Basílica de Sant Serní, la major església romànica de França. La seva construcció es va iniciar cap a l'any 1.080, i ara es un dels grans monuments històrics i culturals. A la tarda retorn a Barcelona per autopista, amb arribada prevista a les 21h aprox. Ens acomiadarem dels participants en aquest viatge cultural del que esperem guardar un gran record.

Preu del viatge

340 €
 • Preu total: 340 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 80 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 120 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat d’Albi a l’Hotel Ibis Styles Centre Theatre (3***)
 • Estada en habitacions dobles amb bany.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: D’acord amb la situació actual i a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Entrades: Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Informació pràctica

AVÍS IMPORTANT: Obligatori portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, adequat per viatjar, passejar i caminar sense dificultat tant per pobles i zones de muntanya, com per ciutats. En aquest època normalment el temps es bo. No obstant això, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures més baixes, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar paraigües i roba adient.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.