Tornar Reservar
PDF
Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya (3)

Camins i Paisatges de la Cerdanya – Stage de Marxa Nòrdica – 26/11/22 – 7h

Stage de Salut i Tècnica de les caminades de Marxa Nòrdica

Camins i Paisatges de la Cerdanya – Stage de Marxa Nòrdica – 26/11/22 – 7h

Camins i Paisatges de la Cerdanya – Stage de Marxa Nòrdica – 26/11/22 – 7h

Stage de Salut i Tècnica de les caminades de Marxa Nòrdica
Viatges Tardor
Marxa Nòrdica
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 26 novembre 2022
  al Diumenge 27 novembre 2022

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  224€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Pre-Inscripció Oberta. No cal fer pagament de Reserva.

 • image description Lloc de trobada

  Sortida del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Gaudeix d'un cap de setmana de Marxa Nòrdica, amb atractives rutes per la Cerdanya i un interessant programa formatiu

Resum del Viatge

Viatges Tardor

2 dies

Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya (3)
Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Camins i Paisatges de la Cerdanya – Stage de Marxa Nòrdica – 26/11/22 – 7h

Stage de Salut i Tècnica de les caminades de Marxa Nòrdica

Gaudeix d'un cap de setmana de Marxa Nòrdica, amb atractives rutes per la Cerdanya i un interessant programa formatiu

Lloc de trobada:

Sortida del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  del Dissabte 26 novembre 2022
  al Diumenge 27 novembre 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu socis

  224€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Atractives Rutes: farem atractives rutes i caminades on admirar els paisatges de la Cerdanya.
 2. Salut i Millora de la Pràctica: participa en les sessions de formació i xerrades en col·laboració amb la Modern Nordic Walking Academy Catalunya.
 3. Bon ambient de Marxa! Un cap de setmana de Marxa Nòrdica on viure un bon ambient amb els companys i amistats del Centre.

 

Els Professors del Centre destaquem… 

 

L’ Stage-Seminari de Millora Tècnica i Salut és una proposta única si t’agrada la Marxa Nòrdica! Durant un cap de setmana, es combinen atractives rutes i caminades, amb la realització de xerrades i càpsules formatives enfocades a la millora de la pràctica i la salut de tots els participants.

 

Al bell mig d’un entorn incomparable, ens regalarem la vista amb els paisatges de muntanya i els cims nevats dels Pirineus, i passejarem per camins rurals i paisatges naturals bucòlics. Estarem allotjats en un confortable hotel a Puigcerdà la capital de la Cerdanya.

 

Nota: Viatge en Preparació. En breu, publicarem tots els detalls. Pre-inscripcions obertes. No cal fer cap pagament de reserva. El preu pot patir variacions. Aquest Stage està indicat per a persones que ja estan iniciades en la Marxa Nòrdica, no és apte per a persones que s’hi vulguin iniciar. Consulta la nostra oferta de cursos de iniciació al programa.

 

Ruta en preparació

Formació amb Catalunya Modern Nordic Walking Academy

La Marxa Nòrdica proposada al Centre Europeu té com a objectiu principal la millora de l’estat físic i la salut de tots els socis participants.

El Stage està format per diverses sessions formatives durant el cap de setmana: 1-) Càpsules formatives  teòrico-pràctica, treball propioceptiu i pautes de correcció durant les rutes, i 2-) Seminari: La sessió formativa principal es realitzarà la tarda de dissabte en una confortable sala del nostre hotel.

En Jordi Pau Caballero, director de la Catalunya Modern Nordic Walking Academy dirigirà les formacions i facilitarà elements de millora i comprensió de la tècnica de la marxa nòrdica en practicants iniciats. Et serà molt útil per millorar, i entendre els efectes de la pràctica en la millora del teu benestar i salut.

Socis, i amics del Centre que hi han participat en anteriors edicions, en van resultar molt satisfets! També en el cas que hagis vingut en una edició anterior, et pots tornar a apuntar ja que sempre s’expliquen novetats. Vine i participa! Veure fotos d’edicions anteriors

 

Stage de Marxa Nòrdica a la Cerdanya - Centre Europeu (3)
Stage de Marxa Nòrdica a la Cerdanya - Centre Europeu (3)
Stage de Marxa Nòrdica a la Cerdanya - Centre Europeu (3)

Ruta en preparació

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar.
 • Excursions de Marxa Nòrdica.
 • Disseny, Organització i Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Stage de Marxa Nòrdica en col·laboració amb Catalunya Modern Nordic Walking Academy.
  • Càpsula formativa, i pràctiques
  • Seminari
 • Allotjament: Hotel 3*** a Puigcerdà,  en habitacions dobles amb dutxa/bany.
 • Règim de Pensió Completa a l’hotel (Dissabte: Sopar. Diumenge: Esmorzar i Dinar)
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Taxes locals i imposts.

Nota: en aquest viatge NO hi ha cap excursió facultativa programada. Totes les despeses de transport que es duguin a terme amb el nostre autocar estan incloses en el preu total del viatge i, en conseqüència, no cal pagar cap import addicional per aquest motiu.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


Menjars: L’esmorzar del dissabte (lliure en ruta). El dinar del dissabte, tipus pícnic (caldrà dur-lo enllestit de casa). Les begudes i extres a l’hotel.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Programació del viatge: com que el viatge es desenvoluparà majoritàriament en paratges naturals, hi hauria la possibilitat que durant la seva evolució poguessin esdevenir modificacions en la seva execució ocasionades per causes imprevisibles, com podria ser una situació meteorològica desfavorable o altres circumstàncies alienes a l’organització.  Modificacions que es realitzarien en benefici de la seguretat de tots els participants.


Roba, Calçat i Material :

 • Rutes Marxa Nòrdica :
  • Regla de les 3 capes (Samarreta tèrmica + Polar + Roba abric / impermeable)
  • Guants.
  • Ulleres sol, barret, protecció solar (pell/llavis).
  • Obligatori Bastons de Marxa Nòrdica .
  • Calçat esportiu o de muntanya (amb canya baixa i amb sola antilliscant. Evitar les botes de canya alta)

Pícnics, Pica-Pica i Aigua:

 • Per optimitzar la dinàmica del viatge, es contempla la realització d’un àpat tipus pícnic.
 • Cal portar pica-pica energètic per dos dies de ruta. (Fruits secs, barretes etiquetatges, fruita deshidratada, xocolata…)
 • Aigua (Ampolla reutilitzable preferentment d’1,5L)
 • En el cas que condicions meteorològiques desfavorables, o altres imprevistos, poguessin desaconsellar la realització d’un pícnic, aquest se substituiria per menjar per lliure en alguna àrea de servei o en alguna població amb locals de restauració, o bé improvisar un dinar de grup en un bar / restaurant.

Cal llegir detingudament la programació del viatge i les dades tècniques com la distància i el desnivell. Truca’ns i consulta’ns si tens dubtes si aquest viatge és adequat per tu.

Viatge en preparació. Properament es publicaren les dades tècniques de les rutes.

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals:


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos. 

Cal llegir detingudament la programació del viatge i les dades tècniques com la distància i el desnivell. Truca’ns i consulta’ns si tens dubtes si aquest viatge és adequat per tu.

Viatge en preparació. Properament es publicaren les dades tècniques de les rutes.