La Vall d’Aran, Boí i l’Alta Garona, … paisatges espectaculars

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
La Vall d’Aran, Boí i l’Alta Garona, … paisatges espectaculars
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Pont del Pilar – Del dissabte 9 al dilluns 11 d’octubre 2021 (3 dies)

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges – Sortida autocar, 7,00 h del Centre amb les parades habituals.

NOTA: Cal portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o paper

Descripció: El Centre Europeu us proposa un atractiu viatge cultural al bell mig dels Pirineus Occidentals, a la regió de la Vall d’Aran, la Vall de Boí i la regió francesa de Luchon, i que sens dubte ens deixarà la memòria plena de bonics records. Les altes muntanyes, els pobles encisadors, els grans boscos, els prats i les pastures,… ens desvetllaran les panoràmiques que sempre hem somiat.

Anirem també a visitar un dels sectors més atractius del Pirineu Francès. Per la Vall de la Garona, ens dirigirem a Saint Bertrand de Comminges, (Comenge en occità) petit poble classificat dins dels ranking dels 50 més bonics de França, amb la seva esplèndida catedral medieval, el magnífic claustre, les muralles, els portals, carrers típics, i racons molt pintorescs.

Després anirem a Bagnères de Luchon, (Banhèras de Luishon en occità) població balneària amb fonts d’aigües termals sulfuroses, i un entorn de esplèndids boscos de pi negre i avets. A més de visitar la ciutat anirem fins la Vall de Lys, on l’aigua hi té un paper molt rellevant, amb torrents, rius i cascades com la Cascade de l’Enfer.

Aquest viatge també és ideal per a tots els amants de l’arquitectura, ja que visitarem pobles molt pintorescs com Salardú, Vielha, Bossost, Arties, … on podrem gaudir de les típiques esglésies romàniques araneses i els seus reconeguts campanars amb taulades punxegudes, cases senyorials, i morades neopaladianes … Ens allotjarem en un confortable i cèntric hotel (4****) de Vielha, la capital de l’Aran. Un viatge que us recomanem especialment per la singular bellesa dels paisatges en aquestes dates.

Pont del Pilar: Viatge de 3 dies, dissabte, diumenge i dilluns – Del 9 al 11 octubre 2021

 • Primer dia
 • L'Alta Ribagorça

De la Vall de Boí a la Vall d'Aran

 • Sortirem a les 7 h del matí amb les parades habituals cap a les terres de Lleida. Seguirem la ruta de Balaguer i Benavarri. Seguirem la vall del riu Noguera Ribagorçana. Veurem el magnífic Pantà d’Escales i després arribarem a Pont de Suert, que és la capital de la comarca de L'Alta Ribagorça. Aquí farem una visita al nucli antic i deixarem temps lliure per dinar. A la tarda anirem a visitar la Vall de Boí, amb les seves famoses esglésies romàniques i atractius panorames. Després d'aquestes visites, ens dirigirem cap al Túnel de Vielha i per bells paisatges d'alta muntanya arribarem a la Vall d’Aran. Ens instal·larem a l'hotel de Vielha i soparem.

 • Segon dia
 • L'Alta Garona

El Comminges - Luchon - Vall de Lys

 • Avui visitarem un dels sectors més atractius del Pirineu Francès i les terres occitanes. Per Bossost i la Vall del riu Garona, ens dirigirem a veure la comarca del Comminges (Comenge en occità). Destaca Saint Bertrand de Comminges, petit poble classificat dins dels 50 més bonics de França, amb l'esplèndida catedral medieval, el magnífic claustre, les muralles, els portals, carrers típics, i racons molt pintorescs. Després anirem a Bagnères de Luchon (Luishon), població balneària amb fonts d’aigües termals sulfuroses, i un entorn de esplèndids boscos de pi negre i avets. A la tarda anirem fins la Vall de Lys, a on veurem unes grans panoràmiques dels cims del Pirineu Central i la bonica Cascada de l'Enfer. Al capvespre retornarem a l’hotel de Vielha. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Tercer dia
 • Paisatges de la Vall d'Aran

Artíes - Salardú - Baqueira

 • Avui ens dedicarem a visitar diversos paisatges i llocs típics de l'Aran. Així visitarem Artíes, atractiu poble situat a l’entrada de la Vall de Volarties i al peu del massís de Montardó de 2.830 m. La població compta amb el Parador Nacional de Don Gaspar de Portolà, descobridor de Califòrnia, i amb bonics carrers i racons típics. Després anirem a Salardú, vila que té com a monument més ressaltat el temple romànic de tres naus de Sant Andreu dels segles XII i XIII. Des d’aquí anirem cap a la zona de Baqueira. Si el dia es bo i clar podrem veure àmplies panoràmiques. Retorn a Vielha. Dinar lliure i finalment a la tarda retornarem a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 21 h.

Preu del viatge

340 €
 • Preu total: 340 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 90 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 80 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a Vielha a l’Hotel Melià – Tryp Vielha-Baqueira (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim MP: Mitja pensió. Allotjament, esmorzar-bufet i sopars a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

 • NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

EL PREU NO INCLOU:

Els dinars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.