Fes Noves Amistats en un Bon Ambient Cultural

En els Viatges Culturals hi participen persones especialment interessades en temes educatius, pedagògics i culturals, amants de l’art i la història i que volen amb aquestes activitats aconseguir un enriquiment cultural i viure noves experiències amb els altres participants, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 

Si en aquests moments estàs sol/a, no et preocupis perquè no et sentiràs ni sol/a ni aïllat/da! En tots els viatges venen altres persones soles amb les que compartir les vivències. Es fomenta el bon ambient entre tots els participants, atès a que es tracta de grups oberts i totes les persones noves són benvingudes a participar. I certament, també trobaràs persones noves que venen per primer cop, com tu.

 

Cal afegir que si bé son viatges en grup, tots els participants tenen suficient temps lliure per organitzar les seves visites particulars i no es té la sensació  d’anar “seguint un ramat” com sovint passa amb altres organitzacions.

 

Et convidem a demanar més informació,  i sense cap compromís t’enviarem el Programa Detallat dels propers Viatges Culturals.

Viatges Culturals de Marxa Nòrdica