Com participar en els Viatges Culturals ?

Els Viatges del Centre Europeu són oberts a totes les persones interessades. Per participar-hi només cal fer la Reserva de plaça seguint qualsevol de les següents opcions:


 • Reserva Online, passos a seguir:
  1. Cal fer clic al botó “Reservar” visible dins del programa de qualsevol viatge o clicar aquí: Agenda de Viatges Programats.
  2. Omplir i enviar el formulari de reserva que surt a cada viatge, indicant les teves dades personals, així com el tipus d’habitació (Individual/Single, o Doble a compartir/Twin). La teva Reserva s’haurà processat correctament.
  3. Posteriorment rebràs un email amb la Confirmació de la Reserva, i un enllaç on podràs efectuar els pagaments de la reserva (bestreta o paga i senyal) o bé del total del Viatge.

 • Reserva presencial a les nostres oficines a Avinguda Diagonal 441 (xamfrà Muntaner) Barcelona, de 17 a 20 h.
 • Reserva telefònica al  93 430 99 79  (11 a 14 h o 17 a 20 h).
 • Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres, per telèfon o envia’ns un mail i et respondrem ben aviat.

 • Et convidem a participar en els nostres viatges, excursions i sortides. Coneixeràs nous amics, faràs activitats culturals molt interessants durant el temps de lleure i trobaràs un agradable ambient d’amistat i cultura. Vine i participa! • Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris dels viatges si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, pandèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats dels programes. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.