Com Reservar els Viatges Culturals


Els Viatges del Centre Europeu són oberts a totes les persones interessades. Per participar-hi només cal fer la Reserva de plaça seguint qualsevol de les següents opcions:


Reserva online, passos a seguir:

  • Cal fer clic al botó «Reservar» visible dins del programa de qualsevol viatge o clicar aquí: Agenda de Viatges Programats.
  • Omplir i enviar el formulari de reserva que surt a cada viatge, indicant les teves dades personals, així com el tipus d’habitació (Individual/Single, o Doble a compartir/Twin). La teva Reserva s’haurà processat correctament.
  • Posteriorment rebràs un E-mail amb la Confirmació de la Reserva, i un enllaç on podràs efectuar els pagaments de la reserva (bestreta o paga i senyal) o bé del total del Viatge.

  • Per telèfon, al 93-430.99.79 de 11 a 14 h i de 17 a 20 h.
  • Personalment, a les nostres oficines per les tardes amb cita prèvia.

 

Per veure les Condicions de Anul·lació i cancel·lació de Reserva dels Viatges fes clic aquí.

Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris dels viatges si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, pandèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats dels programes. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció als Viatgers +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar