Com Reservar els Viatges Culturals

 

Els Viatges del Centre Europeu són oberts a totes les persones interessades. Per participar-hi només cal fer la Reserva de plaça seguint qualsevol de les següents opcions:

Reserva Online, passos a seguir:

    1. Cal fer clic al botó “Reservar” visible dins del programa de qualsevol viatge o clicar aquí: Agenda de Viatges Programats.
    2. Omplir i enviar el formulari de reserva que surt a cada viatge, indicant les teves dades personals, així com el tipus d’habitació (Individual/Single, o Doble a compartir/Twin). La teva Reserva s’haurà processat correctament.
    3. Posteriorment rebràs un email amb la Confirmació de la Reserva, i un enllaç on podràs efectuar els pagaments de la reserva (bestreta o paga i senyal) o bé del total del Viatge.
  • Reserva presencial amb cita prèvia a les nostres oficines a Avinguda Diagonal 441 (xamfrà Muntaner) Barcelona, de 17 a 20 h.
  • Reserva telefònica al  93.430.99.79  (11 a 14 h i 17 a 20 h).

Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres, per telèfon o envia’ns un mail i et respondrem ben aviat.

Per veure les Condicions de Anul·lació i cancel·lació de Reserva dels Viatges fes clic aquí.

Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris dels viatges si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, pandèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats dels programes. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció als Viatgers +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar