Filosofia i Valors dels Viatges Culturals

 

Filosofia

Als Viatges Culturals del Centre Europeu apostem pel turisme local, la proximitat i la divulgació del patrimoni cultural i natural de Catalunya, Espanya i Europa. Ens diferenciem de la proposta habitual de les agències, ja que els nostres viatges es fan a comarques i regions fora de les rutes habituals i estan dissenyats i organitzats per Professors, que donen àmplies i divulgatives explicacions de caire cultural. Aquests guies i professors acompanyen durant tot el viatge al grup des de la sortida a Barcelona.


Valors

L’equip humà del Centre Europeu, està composat de persones que estimem l’art, la història i el patrimoni natural, i ens dediquem en cos i ànima a difondre la riquesa cultural i natural del nostre país i d’Europa. Pensem que la cultura és el millor vehicle per apropar les persones. Alhora estem compromesos en fer que la nostra activitat sigui sostenible al llarg del temps, amb condicions laborals dignes per als treballadors, i alhora respectant la natura, i amb un ferm compromís contra el canvi climàtic. Estem orgullosos de tenir el segell Biosphere de Turisme Sostenible.


Participants

En els Viatges Culturals del Centre Europeu participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa, t’agrada caminar i sortir d’excursió, i gaudeixes d’explicacions artístic-culturals amb guies i professors experts. Tens una personalitat oberta, i t’agrada profunditzar en la realitat cultural més enllà dels monuments més rellevants.


Característiques dels Viatges

Els itineraris i activitats es troben acuradament planificats i estudiats per facilitar als participants una completa observació de la zona i visitar els punts més suggestius.

L’enfocament i el tipus de visites que es realitzen són diferents dels clàssics viatges turístics convencionals. S’intenta compaginar els avantatges de viatjar en grup, amb el màxim de temps lliure possible per a les visites particulars. Per tal de mantenir un nivell de qualitat i serietat, en aquests viatges no hi ha excursions facultatives, ni despeses extres, ni visites a botigues de souvenirs.


Sobre nosaltres

El Centre Europeu és un Centre Cultural especialitzat en la organització de Sortides, Excursions, Viatges i Cicles de temàtica cultural per Catalunya, Espanya i Europa. Fundat el 1977, és una entitat privada sense cap filiació política ni religiosa. Cada setmana s’organitzen moltes Activitats Culturals amb molt d’èxit, on hi participen moltes persones interessades en sortir, la cultura i la natura.

Et convidem a conèixer més venint a la nostre seu a Avinguda Diagonal 441, Barcelona, trucant-nos al 93 430 99 79 o enviant-nos un missatge a info@centroeuropeo.com

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable de Atención a Viajeros +34 93 440 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar