Filosofia i Valors dels Viatges Culturals

 

Filosofia

En els Viatges Culturals del Centre Europeu de Barcelona apostem pel turisme local, la proximitat i la divulgació del patrimoni cultural i natural de Catalunya, Espanya i Europa. Ens diferenciem de la proposta habitual de les agències, ja que els nostres viatges es fan a comarques i regions fora de les rutes habituals i estan dissenyats i organitzats per Professors, d’Art, Història i Natura i Guies especialitzats, que donen àmplies i divulgatives explicacions de caire cultural. Aquests guies i professors acompanyen durant tot el viatge al grup des de la sortida a Barcelona.


Valors

L’equip humà del Centre Europeu, està composat de persones que estimem l’art, la història i el patrimoni natural, i ens dediquem en cos i ànima a difondre la riquesa cultural i natural del nostre país i d’Europa. Pensem que la cultura és el millor vehicle per apropar les persones. Alhora estem compromesos en fer que la nostra activitat sigui sostenible al llarg del temps, amb condicions laborals dignes per als treballadors, i alhora respectant la natura, i amb un ferm compromís contra el canvi climàtic. Estem orgullosos de tenir el segell Biosphere de Turisme Sostenible.


Participants

En els Viatges Culturals del Centre Europeu hi participen persones d’arreu de Catalunya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta, t’agrada caminar, sortir d’excursió, i gaudir de la realitat cultural més enllà dels monuments rellevants. A més en els viatges i sortides, fomentem un ambient d’amistat i cultura entre tots els participants. És una bona forma de fer nous amics i ampliar el cercle de relacions socials. D’altra banda, viatjant en els nostres grups organitzats no tens que preocupar-te de res ja que els Professors i Guies del Centre Europeu, s’encarreguen de la logística del viatge.


Característiques dels Viatges

Els itineraris i activitats es troben acuradament planificats i estudiats per facilitar als participants una completa observació de la zona i visitar els punts més suggestius. L’enfocament i el tipus de visites que es realitzen són diferents dels clàssics viatges turístics convencionals. S’intenta compaginar els avantatges de viatjar en grup, amb el màxim de temps lliure possible per a les visites particulars. Per tal de mantenir un nivell de qualitat i serietat, en aquests viatges no hi ha excursions facultatives, ni despeses extres, ni visites a botigues de souvenirs.


Sobre nosaltres

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural especialitzat en la organització de Sortides, Excursions, Viatges i Cicles de temàtica cultural per Catalunya, Espanya i Europa. Fundat el 1977, és una entitat privada sense cap filiació política ni religiosa. Cada setmana s’organitzen moltes activitats culturals, on hi participen persones interessades en sortir i gaudir de la cultura, els paisatges i la natura. Et convidem a conèixer-nos venint a la nostre seu de Barcelona, trucant-nos al 93 430 99 79 o enviant-nos un missatge a info@centroeuropeo.com


Més info: 93.430.99.79 / 687.560.502

NOTA: Cada dijous a les 19 h fem una sessió informativa amb projecció d’audiovisuals per conèixer el Centre i informar de les activitats. Et convidem a participar. Places limitades. Recomanem reservar.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable de Atención a Viajeros +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar