Amsterdam i La Festa de la Llum – Holanda

Bajar Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda
Resumen del Viaje
Arte | Paisajes | Tradiciones / 4 días
Hora de salida:
07:00
Fecha
jue 17 Dic 2020
Duración
4 días
Tipo de viaje
Arte | Paisajes | Tradiciones
Transporte
Avión
Precio Total
960€
Precio de la reserva
300€
Supl. Hab. individual
296€
Viaje Programado
Inscripcions obertes
Sobre el Viaje
Amsterdam i La Festa de la Llum – Holanda
Resumen del viaje
 • Fechas:

  jueves, 17 de diciembre de 2020

 • Hora de salida:

  07:00

 • Duración

  4 días

 • Tipo de viaje:

  Arte | Paisajes | Tradiciones

 • Transporte:

  Avión

 • Precio Total:

  960€

 • Precio de la reserva:

  300€

 • Supl. Hab. individual:

  296€

 • Viaje Programado

  Inscripcions obertes

Us presentem una atractiva escapada a Amsterdam, coincidint amb el Festival de la Llum. A més de descobrir aquesta ciutat màgica, visitarem alguns dels pobles més tradicionals d’ Holanda, que han sabut conservar la seva identitat en els singulars paisatges d’aquest país.

Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda, durant la Festa de la Llum, i excursions a pobles de costa, molins i paisatges d’Holanda

Viatge en avió i excursions en autocar.

Realitzarem aquest viatge a Amsterdam i els Països Baixos, en les dates d’abans de Nadal del 13 al 16 de Desembre. En aquests dies coincidirem amb les famoses Festes de la Llum (Amsterdam Light Festival). Durant aquestes dates, el centre històric d’Amsterdam es converteix en la ciutat de la llum. Els canals, monuments i carrers d’Amsterdam son il·luminats i guarnits pels millors artistes de la llum, holandesos i internacionals.

El Festival de la Llum mostra els canals i els racons més bonics de la ciutat, adornats amb escultures, projeccions i il·luminacions especials. El visitant pot gaudir de les obres d’il·luminació a peu o en els vaixells que naveguen pels canals i pel riu Amstel.

El centre històric, els canals i estanys, els ponts i els parcs es converteixen així, en un veritable museu exterior amb atractives projeccions artístiques en les façanes i brillants lluminàries interactives, que combinen amb la seva original arquitectura urbanística dels segles XVI i XVII.

A més a més, en aquest viatge recorrerem també alguns dels pobles més tradicionals d’Holanda, que han sabut conservar la seva identitat i tipisme en els suggestius paisatges d’aquest país mariner, com Marken, Volendam i el Gran Dic.

Tot això ho combinarem amb una molt confortable estada al hotel, NH Centre City (4****) que es troba en ple centre de la ciutat, molt a la vora de la Plaça Dam, i que ens permetrà, tot just sortint de l’hotel, poder passejar pels indrets més emblemàtics de la ciutat i així gaudir d’una experiència única i inoblidable a Amsterdam.

Horaris:

Sortida: Dijous 13 desembre. Trobada a les 5,30 h del matí a l’Aeroport de Barcelona T1 – Mostrador 405 (Vueling) – Sortida vol, 7,00 h destinació Amsterdam.

Retorn: Diumenge 16 desembre. Sortida d’Amsterdam a les 18,40 h en vol directe de Vueling. Arribada a Barcelona T1 a les 21,00 h aprox.

 

 • Dijous 13 desembre 2018
 • Els Països Baixos

Volem cap a Amsterdam i visitem la ciutat

 • Presentació a l’Aeroport de Barcelona, Terminal T1, a l'hora indicada, on ens espera el guia del Centre Europeu que ens acompanyarà durant tot el viatge. Fets els tràmits de facturació, embarcarem en el vol que ens portarà a Amsterdam. Ens allotjarem en un cèntric hotel (NH City Center - 4****).

  Avui farem una primera visita a la ciutat. La capital d’Holanda és la urbs més gran del país i el centre cultural i financer. Però, conserva un encant particular a causa de les seves cases de maó altes i estretes i la seva xarxa de canals, pels que resulta tan agradable passejar. Durant el nostre recorregut veurem les esglésies més importants de la ciutat com l’Església de l’Oest, l’Església Nova i l’Església Vella. Passejarem per la Plaça Dam, centre i cor de la ciutat, on veurem el Palau Reial i el Monument Nacional.

  Per la nit ens embarcarem a un vaixell per començar un interessant recorregut pel laberint de canals de la ciutat, especialment decorats pel Festival de la Llum de Nadal. En acabar, farem una passejada pel Barri Vermell, la suggestiva zona d’Amsterdam, amb els fanalets vermells dels seus carrers i aparadors.

Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda
Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda
 • Divendres 14 desembre 2018
 • Pobles típics d'Holanda

Visitem els molins de Zaanse Schans, Marken i Volendam

 • Esmorzarem a l’hotel i tot seguit anirem en autocar a veure els famosos molins de vent de Zaanse Schans, sense cap mena de dubte una de les estampes més típiques del país. En aquest museu a l’aire lliure podrem descobrir diversos molins de vent històrics especialment ben conservats. Tot i que avui, Zaanse Schans ofereix una panoràmica relaxada i campestre, durant els segles XVII i XVIII comptava amb 600 molins funcionant en diverses feines. Per això se la considera el primer centre industrial de tot el món i actualment, està inclosa en la Ruta Europea de Patrimoni Industrial. Aquí podrem conèixer també el procés d’elaboració del formatge, un dels productes més típics del país.
  Acabarem el matí a Volendam que, al igual que Marken, està situat en el Ijsselmer, el famós mar interior d’Holanda. Degut a aquesta situació geogràfica, ambdues localitats s’han desenvolupat gràcies a la pesca, fins el punt que en tot el país són sinònim de peix fresc. Fundada al segle XIV, com a port d’Edam, Volendam és un destí turístic popular, conegut pels seus vaixells de pesca i perquè alguns residents encara porten la roba tradicional. De fet, el vestit de les dones de Volendam és un dels més típics i identificadors d’Holanda i s’ha convertit en una de les imatges més típiques del país. Agafarem un ferry que ens portarà fins a Marken, poblet situat en una illa, conegut per l’encant de les seves casetes de fusta i el port . Després retorn a Amsterdam.

Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda
Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda
 • Dissabte 15 desembre 2018
 • Frisia i l'Afsluitdijk

Visitem Urk, Giethoorn i el Gran Dic

 • Desprès d’esmorzar ens arribarem en autocar a Urk, antic poble pesquer que conserva una història i cultura úniques. Passejarem pels seus carrerons (“ginkies”) i carrers antics on encara es pot sentir a la gent parlant en el dialecte d’Urk.
  A continuació ens dirigirem a Giethoorn, poble conegut pels seus ponts, aigües i punters, un tipus de petit vaixell similar a les góndoles de Venècia. A causa de l’extracció de torba, es van crear estanys i llacs. Per poder transportar la torba, la gent va excavar canals i fossats. Moltes cases van ser creades a illes a les quals només es pot arribar pels ponts. Farem un viatge en barca i podrem admirar els jardins i flors que decoren les cases tradicionals.
  Després de dinar recorrerem la província de Frísia fins arribar a l’Afsluitdijk, el famós Gran Dic de Contenció. Amb una longitud de 32 km, una amplada de 90 m, i una alçada original de 7,25 m sobre el nivell del mar, aquest dic connecta el nord de l’ Holanda Septentrional amb la província de Frísia, separant el mar de Wadden del Ljsselmeer.
  Al capvespre retorn a Amsterdam.

Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda
Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda
 • Diumenge 16 desembre 2018

Temps lliure a Amsterdam i retorn a Barcelona

 • Esmorzarem a l'hotel i deixarem temps lliure per passejar per la ciutat, fer visites particulars o fer les últimes compres a Amsterdam. Per la tarda, anirem a l’aeroport per emprendre el vol de retorn a Barcelona. En arribar donarem per acabat aquest viatge del que esperem guardin un bon record.

Precio del Viaje

960 €

Preu total del viatge: 940 € – Preu per persona en habitació doble compartida.

Suplement habitació individual: + 296 € (Places limitades).

Forma de pagament: 300 € de bestreta o paga i senyal de reserva. La resta del pagament com a màxim fins al 22 novembre, dia de la reunió.


EL PREU INCLOU: 

 • Allotjament al cèntric Hotel NH City Center (4****) durant tota l’estada a Amsterdam. Veure Web Hotel
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD, allotjament i esmorzars tipus bufet.
 • Vols de Barcelona a Amsterdam i retorn en línia regular, classe turista.
 • Totes les excursions i trasllats en autocar.
 • Viatge en ferry a Volendam.
 • Viatge en barca a Giethorn.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança d’assistència en viatge.
 • Imposts i taxes locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els dinars i sopars seran lliures. La ciutat, així com les diverses poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte.

Visites opcionals: Com s’ha indicat anteriorment en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants. Nota: Viatge opcional en barca pels canals d’Amsterdam, uns 20–25 € aprox.

Información práctica

 • Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI no caducat (o bé el Passaport). Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.
 • Assegurances de viatge:  En tots els nostres viatges de caps de setmana, ponts i vacances, incloem en el preu una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències DURANT el viatge, fins uns límits determinats, i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança bàsica NO inclou l’anul·lació prèvia ABANS del viatge, per causes de força major. Si alguna persona desitja una assegurança especial d’anul·lació, cal demanar-ho a les nostres oficines. A part d’això, també recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.
 • Vestuari: Recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti bé el turmell, per evitar relliscades i possibles caigudes en paviments humits o inestables. Cal portar un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense cap dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals, així com roba impermeable, paraigües, etc.

reuniones preparatorias

Dijous 22 novembre a les 18 h i 19 h. Són 2 reunions iguals. Podeu venir en el vostre horari preferit.

Punto de encuentro

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostrador 405 – Vueling