El Tren dels Llacs – El Pirineu de Lleida

Bajar
Resumen del Viaje
Sobre el Viaje
El Tren dels Llacs – El Pirineu de Lleida
Viaje no programado

Cap de setmana 20-21 octubre 2018 – Viatge Cultural d’art, història i paisatges pels Pallars, a les terres del Prepirineu i Pirineu de Lleida, tot fent un bonic trajecte amb el famós Tren dels Llacs, pujant a l’ Estany de Sant Maurici en Jeep, i visitant diferents poblacions.

Viatge cultural d’art, història i paisatges pels Pallars, a les terres del Prepirineu i Pirineu de Lleida, on gaudirem dels seus espectaculars panorames fent un bonic trajecte amb el famós Tren dels Llacs. També descobrirem les poblacions de la Pobla de Segur, Espot, Sort, … i farem un recorregut en Jeep fins l’Estany de Sant Maurici, a l’Alt Pirineu.

 • DISSABTE 20 OCTUBRE 2018
 • Pirineu de Lleida

EL TREN DELS LLACS - LA POBLA - SORT

 • Sortirem a les 7,00 h del matí en autocar del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem per l’autopista cap a Lleida, a on podrem esmorzar. De l'estació de Lleida surt el Tren dels Llacs, que ens portarà en un excepcional viatge fins La Pobla de Segur.
  El trajecte dura unes 2 h. Veurem magnífics paisatges del Pallars, com la zona de Sant Llorenç de Montgai, el Pantà de Camarasa, el Congost de Terradets, els Cingles de les Bagasses, el Llac de Cellers, Tremp, Talarn, etc. Els Pallars són unes terres d’història, art i llegendes mil·lenàries, amb un llegat cultural excepcional i uns espais naturals d’una gran bellesa paisatgística.
  A La Pobla de Segur, deixarem temps lliure per dinar. A la tarda, continuarem el viatge en autocar per la ruta de Gerri de la Sal i Collegats fent diverses parades panoràmiques. Després, ens dirigirem a la coneguda població de Sort, on ens allotjarem. Al capvespre, després de deixar les maletes, farem una passejada per la població. Sopar en grup a l' hotel.

 • DIUMENGE 21 OCTUBRE 2018
 • Pirineu de Lleida

SORT - ESPOT - JEEPS A SANT MAURICI

 • Avui, després d’esmorzar a l’hotel, ens dirigirem amb el nostre autocar a Espot, emblemàtica població muntanyenca del Pallars Sobirà, situada vora el riu Escrita, entrada i sortida natural de la part més oriental del Parc Nacional d’Aigüestortes i Llac Sant Maurici. Destaca pels seus carrers típics i una talaia medieval.
  A Espot agafarem uns taxis-jeep 4x4 que ens portaran fins al mateix llac Sant Maurici, on coneixerem la singularitat d’aquest espai natural d’alta muntanya, un dels més importants de la península ibèrica. Ressalta la silueta dels Encantats (2.745 m), muntanya amb dos cims bessons que s’aixequen verticalment sobre l’Estany de Sant Maurici i que serveixen com a espectacular teló de fons del llac. Després, tornarem a Sort, i dinarem a l'hotel. Per la tarda, retorn a Barcelona, amb arribada aproximada a les 21,00 h.

Precio del Viaje

194 €
 • Preu total del viatge: 194 €   (Preu per persona compartint habitació doble).
 • Suplement hab. individual: + 35 €  (Places limitades).
 • Primer pagament: 65   de bestreta o paga i senyal al formalitzar la inscripció.
 • Resta del pagament: Com a màxim fins 10 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
Estada en hotel cèntric i confortable a Sort: Hotel Pessets  (3***) – www.hotelpessets.com
Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa en règim PC, allotjament i esmorzar bufet. Inclou el sopar de dissabte i esmorzar  i dinar de diumenge a l’hotel. No inclou el dinar del dissabte en ruta.

Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

EL PREU NO INCLOU:

El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis,… etc. , ja que la seva realització pot dependre en algun cas de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup.

Tren dels Llacs: 20 € – Taxi-Jeep: 10 € (aprox).  Aquests pagaments es realitzaràn directament al lloc.

reuniones preparatorias

Dimarts 16 d’octubre 2018, a les 18,00 h i 19,00 h.