La Provença Marítima – Saint Tropez – Cannes -2020

Bajar
Resumen del Viaje
Sobre el Viaje
La Provença Marítima – Saint Tropez – Cannes -2020
Viaje no programado

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges

Pont de la Mercè – Del dijous 24 al diumenge 27 setembre 2020 (4 dies)

Presentem un viatge cultural a la Provença Marítima, la Costa d’Azur i la Riviera Francesa, mítica regió dominada pel blau intens del Mar Mediterrani, les platges de sorra fina, el verd intens dels boscos i jardins, i les muntanyes dels Alps Marítims.

La Riviera i la Provença constitueixen un dels territoris geogràfics de major interès del sud d’Europa. El contrast entre el mar, les costes rocoses, la nitidesa del cel, i el majestuós rerefons dels cims amb neus perpètues dels Alps, proporciona en tota època de l’any un bell espectacle.

Als atractius del paisatge de la regió s’afegeix l’existència de diverses ciutats i poblacions de gran interès i prestigi com CannesSaint Tropez, HyèresAix-en-Provence, … etc. De fet, ja des de finals del s. XIX nombrosos artistes representants dels grans corrents de la pintura moderna han quedat fascinats per la lluminositat i els subtils efectes de la llum sobre el paisatge mediterrani. Renoir, Matisse, Picasso, BraqueChagallKandinsky, etc. van realitzar aquí bona part de la seva obra.

Un agradable viatge cultural en el que combinarem les visites d’art i història amb els paisatges d’aquesta atractiva regió del sud de França.

 • Dijous
 • La Provença Marítima

La Camarga - Aigüesmortes - Hyères

 • Sortida a les 7,00 h del matí del Centre Europeu, amb les parades habituals d'autocar. El primer objectiu del viatge serà arribar a les terres del Llenguadoc i La Camarga. Aquest territori, resultat de la lluita constant entre les aigües del delta del riu Roine (Rhone-Ródano) i les del Mediterrani, s’ha convertit en el gran aiguamoll del sud de França. Toros, cavalls i flamencs conviuen en un territori dominat per dunes, salines i arrossars, en un entorn de paisatges naturals protegits. Visitarem Aigüesmortes, bonica ciutat emmurallada envoltada per canals, estanys i maresmes, refugi d'ocells i aus migratòries. Fou fundada al segle XIII per Sant Lluis amb el propòsit de desenvolupar el comerç amb Itàlia i Orient, convertint-se en el primer port en el Mediterrani del Regne de França. Temps lliure per dinar.

  A la tarda, ens dirigirem a població de Hyères, on es troba localitzat el nostre hotel. Aquesta població es troba al peu del seu antic castell medieval, en un lloc protegit per les muntanyes, i que dóna lloc a un agradable microclima que permet una vegetació subtropical. Per això l'anomenen també com "la ciutat de les palmeres i jardins". A la vora hi han unes grans salines i la Península de Giens. El barri antic és pintoresc, ressaltant la Col·legiata de Saint Paul. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Divendres
 • La Costa d'Azur

Cannes - Saint Paul de Vence

 • Al matí, després d' esmorzar, ens dirigirem a Cannes, una ciutat fascinant que, degut a la seva ubicació geogràfica al bell mig de la Costa Blava, i al seu beneficiós clima mediterrani, va esdevenir en un important atractiu per a la aristocràcia anglesa i europea del s.XIX.

  Més tard, amb la construcció d'esplèndides segones residències i l'arribada del ferrocarril, va convertir-se en un important centre de turisme hivernal a partir de 1920. Va ser però, a partir de 1946, any de la celebració del primer Festival Internacional de Cine de Cannes, quan va passar a ser una de las ciutats més mediàtiques i valorades del món, a l'estar situada en un entorn de magnífics paisatges. Farem una interessant visita a la ciutat, i després deixarem temps lliure per dinar.

  A la tarda, visitarem Saint-Paul-de-Vence, un petit poble provençal ple d'encant, i que ha sabut conservar perfectament la seva esplendor medieval. Destaca la Rue Gran, amb nombrosos tallers artesanals, tendes de ceràmiques, teixits provençals, pintures i antiquaris ; la cèlebre Fontana ; les muralles i fortificacions, etc. És un dels pobles preferits pels pintors i artistes. Al capvespre, retorn a Hyères i temps lliure per sopar.

 • Dissabte

Saint-Tropez - La costa de Port-Grimaud

 • Després d'esmorzar a l'hotel, anirem al poble de Saint-Tropez, dominat per la pintoresca ciutadella, el seu port i els antics carrerons amb botigues i tallers artesanals. Primer van arribar a Saint-Tropez els artistes, escriptors i pintors francesos i després en els anys 50 del s. XX, van aparèixer els actors de cinema de la “Nouvelle Vague" que li han donat fama universal. Després ha passat a ser la residència de la “Jet Set” que busca l'antiga autenticitat provençal. Passejarem per la bonica població i desprès deixarem temps lliure per dinar i gaudir dels paisatges.

  A la tarda, farem una ruta panoràmica en autocar amb parades per observar els magnífics paisatges de la badia de Saint-Tropez. Ressalta la zona de Port-Grimaud i Sainte-Maxime, poblacions marineres situades al peu del Massís dels Maures, entre el blau del mar i el verd dels boscos mediterranis, en uns paratges amb l'encant típic de la Riviera Francesa. Al capvespre retornarem a Hyères.

 • Diumenge

Aix-en-Provence - Retorn a Barcelona

 • Al matí, després d'esmorzar a l'hotel, deixarem Hyères. Avui anirem a Aix-en-Provence, una població de gran bellesa amb els seus carrers plens d'arbres, places, fonts i encisadors racons. És la ciutat del gran pintor Paul Cezanne. Temps lliure per dinar. Després de visitar la ciutat, a la tarda tornarem a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 21 h aprox. Ens acomiadarem de tots els participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural.

Precio del Viaje

 • Preu total: 540 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 130 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 170 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Mercure Hyères Centre (4****). Clica aquí per veure:  Hotel Hyères
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet. S’inclou el sopar del primer dia, a l’arribada a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures (excepte el sopar inclòs, el primer dia a l’arribada a l’hotel), a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Información práctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

reuniones preparatorias

Oportunament informarem als inscrits de les dates i horaris de les reunions preparatòries del viatge. Recomanem l’assistència.

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus cerca de Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 y Renfe).

5 minutos después, aprox.

3ª parada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 Fabra y Puig, y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.