Tornar Reservar
PDF
Roma Vil·les històriques i jardins

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna
Viajes Otoño
Arte Historia Jardins
 • Este viaje está en curso o ya se ha realizado. Consulta los próximos viajes disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Viajes Otoño

4 días

Roma Vil·les històriques i jardins
Viajes Otoño | Activitat Club Cultural.

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna

Viatge NO programat.
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. L’art, la història i els jardins de Roma: Descobrirem la ciutat i ens deixarem seduir per l’art i l’encant dels paisatges, jardins i racons de la històrica ciutat eterna.
 2. Les atractives visites i rutes: Passejarem i visitarem els grans atractius de la ciutat i els seus principals monuments amb estada a un cèntric i confortable Hotel 4****.
 3. Explicacions culturals: Gaudirem del programa de visites amb interessants explicacions culturals en català dels nostres Professors i Guies d’Art, Història i Jardins.

 

Els Professors del Centre destaquem… 

Passejar per Roma, és fer-ho pel bressol de la cultura europea. L’influència en l’art, les tradicions, costums i les lleis de l’imperi romà encara es deixen sentir en el nostre estil de vida actual. La ciutat conserva un patrimoni monumental únic, i acull infinitat de monuments i grans obres mestres, imprescindibles de l’Història de l’Art. Deixa’t seduir per la seva gastronomia, l’encant del seus carrers i racons, i el seu característic, arte-di-vivere.

 

 

Si ja has estat a Roma, tindràs ocasió de descobrir nous racons, indrets i jardins, un plaer per la vista i els sentits; i si encara no hi has vingut mai, no deixis escapar aquesta oportunitat de visitar la ciutat eterna amb la qualitat del Centre Europeu!  Un magnífic viatge per submergir-nos a la cultura, l’art i la història romana i gaudir de la màgia dels grans temples i les majestuoses edificacions que han perdurat en el temps.  T’esperem!


 

VIATGE A ROMA – Del dijous 10 al diumenge 13 novembre 2022 (4 dies)

 • Viatge: En avió des de Barcelona. Desplaçaments i visites en autocar. Estada AD al confortable i cèntric Hotel Dei Mellini (4****)
 • Sortida: Dijous 10 novembre 2022 – Trobada 5,30 h – Aeroport BCN T1 – Vueling zona mostrador 451 – Vol 7,05 h.
 • Retorn: Diumenge 13 novembre 2022 – Sortida Roma 21,10 h – Arribada a Barcelona 23,00 h aprox.

 

Resum del Viatge

Roma és un veritable museu d’art a l’aire lliure, amb monuments de diferents estils i èpoques. Vestigis de quan va ser capital de l’Imperi Romà, amb el Colosseu, els fòrums… Ciutat barroca per excel·lència amb l’obra d’arquitectes com Bernini i Borromini, ressalten les seves espectaculars basíliques que han conservat en el seu interior obres de grans artistes. Passejarem pel Vaticà, amb la seva immensa plaça i basílica de Sant Pere, … la Piazza Venezia, el riu Tiber, la Piazza d’Spagna, la Fontana de Trevi, la Piazza Navona… racons mítics i inoblidables als que sempre val la pena tornar-hi. I en aquest viatge a part de conèixer els principals monuments de la ciutat també visitarem alguns indrets arqueològics, jardins i racons poc coneguts. Durant aquests dies estarem allotjats en un cèntric hotel i diàriament farem les diverses visites i passejades per la ciutat, sempre acompanyats pels Professors d’Art i Història del Centre Europeu i Guies Locals.

Arribada a Roma

Sortirem de l’aeroport del Prat, Terminal 1, en destinació Roma – Fiumicino. A l’arribada aprofitarem per fer una primera visita panoràmica i conèixer la ciutat a través d’una ruta amb el nostre autocar. Després de dinar lliurement a la ciutat farem una passejada a peu per algunes de les places més conegudes de Roma, com la Piazza del Popolo, la Piazza di Spagna, o l’encisadora Piazza Navona amb la popular font dels rius al seu centre. Roma te racons encisadors. Cal ressaltar també monuments com el Pantheon o la famosa Fontana de Trevi. Un barri amb molt encant i que és recomanable visitar al capvespre és el Trastevere. Situat a la riba del riu Tiber, destaca pel seu caràcter popular i les seves pintoresques cases de colors ocres. Allotjament a l’hotel. 

La ciutat eterna: Els Jardins Vaticans i la Capella Sixtina.

Avui ens acostarem a la Ciutat del Vaticà. Les fronteres d’aquest estat varen ser establertes el 1929 pel tractat de Laterà. Destaca la Piazza di San Pietro, un magnífic exemple d’arquitectura barroca de Bernini. A l’edifici de la Basílica hi sobresurt la façana de Maderno i la cúpula ideada per Miquel Àngel. I farem una visita molt especial i exclusiva, visitarem una part dels magnífics Jardins Vaticans construits durant l’època del renaixement i barroc amb fonts i escultures i representen un oasi de tranquil·litat. Junt amb aquesta visita veurem també la magnífia Capella Sixtina amb els frescos de Miquel Àngel, que es troben dins dels Museus Vaticans.

 

Avui ens acostarem a la Ciutat del Vaticà. Les fronteres d’aquest estat varen ser establertes el 1929 pel tractat de Laterà. Destaca la Piazza di San Pietro, un magnífic exemple d’arquitectura barroca de Bernini. A l’edifici de la Basílica hi sobresurt la façana de Maderno i la cúpula ideada per Miquel Àngel. I farem una visita molt especial i exclusiva, visitarem una part dels magnífics Jardins Vaticans construits durant l’època del renaixement i barroc amb fonts i escultures i representen un oasi de tranquil·litat. Junt amb aquesta visita veurem també la magnífia Capella Sixtina amb els frescos de Miquel Àngel, que es troben dins dels Museus Vaticans.

 

Arrivederci Roma ... i retorn a BCN

Aquest matí visitarem el conjunt del Fòrum Romà. Aquestes restes arqueològiques ens situen en el que va ser el centre religiós, polític i comercial de l’antiga Roma. Expressen la historia d’aquesta ciutat, que va esdevenir la capital de l’extens imperi Romà. També veurem el Coloseu romà, un espectacular amfiteatre construït l’any 80 per ordre de Vespesià. En aquestes visites també parlarem de com eren els jardins a l’antiga Roma. 

Després d’aquestes visites, hi haurà temps lliure per acabar de passejar per la ciutat abans d’agafar el nostre autocar que ens portarà a l’aeroport. El vol de tornada es previst amb sortida a les 20,45 h.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • Desplaçaments i visites en autocar.
 • Organització, acompanyament, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Estada AD a l’Hotel Dei Mellini 4**** al centre de Roma (Allotjament i esmorzar bufet).
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Assegurança de cancel·lació bàsica inclosa fins a 1.000 €.
 • Impostos i taxes locals.

IMPORTANT: En aquest viatge el preu inclou l'assegurança bàsica de cancel·lació abans del viatge fins a 1.000 € (Consulta'ns per a mes informació).
Nota: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.
Pagaments: Al fer la inscripció cal pagar la bestreta de reserva indicada, en el termini màxim de 4 dies. La resta del pagament cal fer-ho, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida.

El preu NO inclou
Assegurança de cancel·lació Extra: El preu no inclou l’assegurança de cancel·lació Extra. Si tens malalties pre-existents o cròniques o vols una cobertura superior a 1.000 €, la pots contractar marcant la opció al Formulari de Reserva o trucant-nos a l’oficina. (El preu ja inclou una assegurança de cancel·lació bàsica. Consulta’ns si tens qualsevol dubte o pregunta).
Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.
Entrades: Com hem indicat anteriorment, en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals o particulars a museus, castells, monuments, etc …  i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, taxis, … espectacles, etc es pagaran directament al lloc, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. A més en aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible. (Cal preveure aprox 60-70 € per les entrades previstes a Museus i Jardins de Roma)
 
Condicions Generals

Las condiciones serán las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar a continuación el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o paga y señal de reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otras posibles incidencias producidas durante un viaje. Por eso, no es necesario tener ninguna preocupación al respecto. Se puede solicitar más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidos ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otra parte, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, defunción familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede realizar en nuestras oficinas, deberá pagarse en el momento de realizar la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente en una correduría de seguros, o directamente en la aseguradora de tu elección.

Informació parades autocars

Hora de salida indicada: 1ª parada: Muntaner 213 (entre Diagonal y Londres, acera del Bar Velódromo) y junto al Centro Europeo

 • 5 minutos después, aprox.: 2ª parada: Valencia 266 (Parada de bus situada entre Paseo de Gracia y Rambla de Catalunya, cerca del Metro L3-L4 y Renfe Paseo de Gracia);
 • 10 minutos después, aprox.: 3ª parada: Valencia 460 (Zona Sagrada Familia, en la parada del bus situada entre Marina y Lepanto, cerca de Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minutos después, aprox.: 4ª y última parada: Av.Meridiana 388. En la parada del bus situada delante de la “colchonería” de la esquina del paseo de Fabra i Puig y muy
 • cerca del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe San Andrés Arenal. ATENCIÓN: No está en la estación de autobuses.

Participar amb el Centre Europeu de Barcelona és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la divulgació del Patrimoni Cultural i Natural del nostre País i d’Europa.
 3. Sempre anem acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptem amb Guies Locals experts.
 4. Seleccionem Hotels de bona qualitat, cèntrics i ben situats, que ens permeten realitzar el programa de les visites còmodament.
 5. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura entre tots els participants, on ningú se sent sol o aïllat.
 6. En els nostres viatges culturals hi participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç