La Sierra de Guadarrama, refugi de la Biodiversitat

Bajar Guadarrama, la serra de Madrid
Resumen del Viaje
Rutas de Naturaleza | Paisajes / 3 días
Hora de salida:
06:30
Fecha
vie 15 - dom 17 May 2020
Duración
3 días
Tipo de viaje
Rutas de Naturaleza | Paisajes
Transporte
Autocar | Tren AVE
Precio Total
648€
Precio de la reserva
180€
Supl. Hab. individual
190€
Viaje Programado
Places Disponibles
Sobre el Viaje
La Sierra de Guadarrama, refugi de la Biodiversitat
Resumen del viaje
 • Fechas:

  viernes, 15 de mayo de 2020 - domingo, 17 de mayo de 2020

 • Hora de salida:

  06:30

 • Duración

  3 días

 • Tipo de viaje:

  Rutas de Naturaleza | Paisajes

 • Transporte:

  Autocar | Tren AVE

 • Precio Total:

  648€

 • Precio de la reserva:

  180€

 • Supl. Hab. individual:

  190€

 • Viaje Programado

  Places Disponibles

Viatge de Senderisme i Natura a la Comunitat de Madrid – En Tren AVE

Del divendres 15 al diumenge 17 de maig 2020 (3 dies)

La Pedriza, el caprici geològic de l’Alta Vall del Manzanares. La Llacuna de Peñalara, … quan les glaceres cobrien la Serra de Guadarrama. La Cascada del Purgatorio, l’encís natural de la Vall de Lozoya


Presentem un suggestiu viatge de senderisme i natura a la Comunitat de Madrid, concretament a la Sierra de Guadarrama, que recomanem especialment a tots els que no coneguin aquesta atractiva zona de muntanya.

Penetrarem a la Vall de Lozoya fins a la Cascada del Purgatorio, una agradable ruta a peu a través d’un entorn natural d’incomparable bellesa que complementarem amb la visita del monestir de Santa Maria del Paular, originalment cartoixà i actualment benedictí.

Pujarem fins a la Llacuna de Peñalara, un atractiu paratge d’alta muntanya vestigi de les glaceres que cobrien la Serra de Guadarrama durant l’última glaciació.

Caminarem a través del rocam granític de La Pedriza, un capriciós paratge modelat pel vent, l’aigua i el gel situat a l’Alta Vall del Manzanares.

I ens allotjarem en un hotel de 4 **** de l’animada ciutat de Madrid.


Viatge en preparació. Més informació properament al web.

Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid
Guadarrama, la serra de Madrid

Precio del Viaje

648 €
 • Preu total: 648 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 190 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 180 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 30 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge en tren AVE.
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Catalonia Atocha (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Información práctica

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

reuniones preparatorias

Oportunament informarem als inscrits de les dates i horaris de les reunions preparatòries del viatge. Recomanem l’assistència.

Punto de encuentro

Estació de Sants – Punt de control i sortida AVE