Berlín, ciutat monumental – Dresden – Potsdam

Bajar
Resumen del Viaje
Arte | Historia | Paisajes / 6 días
Hora de salida:
05:30
Fecha
Mar 24 - Dom 29 Ago 2021
Duración
6 días
Tipo de viaje
Arte | Historia | Paisajes
Transporte
Avión
Precio Total
1360€
Precio de la reserva
380€
Supl. Hab. individual
290€
Viaje Programado
Places Disponibles
Sobre el Viaje
Berlín, ciutat monumental – Dresden – Potsdam
Resumen del viaje
 • Fechas:

  martes, 24 de agosto de 2021 - domingo, 29 de agosto de 2021

 • Hora de salida:

  05:30

 • Duración

  6 días

 • Tipo de viaje:

  Arte | Historia | Paisajes

 • Transporte:

  Avión

 • Precio Total:

  1360€

 • Precio de la reserva:

  380€

 • Supl. Hab. individual:

  290€

 • Viaje Programado

  Places Disponibles

Viatge Cultural a Berlin i Alemanya Oriental – Agost 2021

Descripció: Presentem un viatge cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona per conèixer Berlín i l’antiga Alemanya Oriental, amb visites a Dresden i Potsdam, les famoses ciutats d’art, història i museus dels estats federats de Brandenburg i Saxonia.

Berlín va ser durant més de 40 anys una ciutat dividida i símbol de la guerra freda. Caiguda la muralla, la capital de l’Alemanya reunificada s’ha convertit, en poc temps, en una de les ciutats més dinàmiques i sorprenents d’Europa. En aquest viatge cultural, anem a descobrir la nova Berlín del s.XXI, i gaudir amb la seva incomparable oferta cultural, els seus renovats museus, la seva arquitectura, els fascinants carrers comercials i els seus nombrosos parcs, boscos i llacs.

A la ciutat hi trobarem els edificis més sorprenents de l’arquitectura del nostre temps. On abans hi havia ruïnes, ara han sorgit nous barris. Grans mestres de l’arquitectura com Schinkel i Knobelsdorff han redefinit la imatge de la ciutat amb el seu classicisme prussià. Berlín és a més, la ciutat dels grans palaus i museus, on s’exposen tresors únics. El Schloss Charlottenburg és una impactant expressió d’arquitectura barroca i rococó. Destaca l’Illa dels Museus i també l’impressionant Museu Jueu. És molt recomanable també visitar el Museu de l’Mur en Check-Point-Charlie.

Però, a més de la seva atractiva vida urbana, cap altra gran ciutat europea ofereix tantes zones verdes i parcs com Berlín, la «ciutat verda». La natura es pot trobar en el mateix centre urbà amb el Tiergarten, el gran pulmó verd de la urbs. Al sud-oest, el meravellós bosc Grunewald convida a fer llargues passejades. Destaca també el popular Jardí Botànic i el Zoo. Els llacs són també ideals per prendre el sol, banyar-se i fer una passejada en vaixell com el Wannsee i el Müggelsee.

En la nostra ruta recordarem, des dels moments més brillants de l’Alemanya imperial fins a l’època nazi, … els desastres de la guerra mundial, la divisió de la ciutat amb la muralla, i els foscs dies de l’època comunista. Berlín és una ciutat en la qual la història d’Europa es reviu pas a pas.

En el viatge combinarem les sortides d’art i història per Berlín, amb excursions a les ciutats de Potsdam (Brandenburg) i Dresden (Saxònia), així com visites pels paisatges de natura dels voltants de Berlín a la regió del Llac Wannsee.

El viatge des de Barcelona s’efectuarà en avió fins Berlín i les excursions i sortides en autocar. Ens allotjarem en un confortable i cèntric hotel (4 ****) i diàriament realitzarem amb el nostre autocar els desplaçaments per la ciutat i les diverses excursions i visites previstes amb els Professors i Guies del Centre, tornant després a l’hotel.


Horaris previstos:

-24/08/2021 – Anada: NOVA HORA: Trobada BCN T1 Vueling: 5,30 h – Sortida vol: 7,25 h.

-29/08/2021 – Retorn: Sortida Berlín 22,20 h – Arribada BCN a 00,30 h aprox.


 

 

Primer dia : Volem cap a Berlín. Visita panoràmica a la ciutat

Presentació a l’Aeroport de Barcelona, en l’horari i mostrador que indicarem als participants inscrits. Un cop arribem a Berlín, farem el trasllat a l’hotel amb el nostre autocar i realitzarem una primera visita general de la urbs, especialment de la zona Oest, passant per l’avinguda KuDamm, el Tiergarten, el Barri de les Ambaixades, la columna de la Victòria, etc. L’objectiu és orientar-nos i conèixer les característiques bàsiques de la població. Cal tenir en compte que Berlín és una de les més extenses ciutats d’Europa, ja que són diverses ciutats diferents unides i les distàncies són molt grans. Els propers dies els dedicarem a fer les visites per la ciutat i excursions, sempre acompanyats pels Professors i Guies del Centre Europeu. L’ordre exacte dels dies de les visites i sortides pot canviar si les condicions meteorològiques o altres circumstàncies imprevisibles ho fan necessari, sense modificar el programa.

Segon dia: Continuem la visita a Berlín. La Zona Est.

Avui continuarem les visites per la ciutat i visitarem especialment la zona Est. Cal ressaltar la zona de la Potsdamer Platz amb el seu impressionant Sony Center, i la nova zona urbana de grans gratacels, amb vistes espectaculars. En les rodalies, es troba l’impressionant Memorial a l’Holocaust dels Jueus durant la Segona Guerra Mundial. La Bahnhof, és una sorprenent nova estació ferroviària amb 4 nivells arquitectònics diferents. La porta de Brandenburg, era el límit entre l’est i l’oest durant la guerra freda, a través de la famosa Unter-den-Linden (Passeig sota els Til·lers). Farem especial atenció a l’Alexander Platz amb la seva torre de comunicacions, i els seus elements arquitectònics típicament socialistes, amb la Karl Marx Allée, la gran avinguda de l’Alemanya comunista. Destaca l’antic punt fronterer, el Checkpoint Charlie, així com algunes parts i restes de la muralla i diverses curiositats de la turbulenta època comunista.

Tercer dia: Dresden, ciutat patrimoni de la humanitat

Avui anirem amb l’autocar al sud de Saxònia, molt a prop de les fronteres txeca i polonesa, per veure la bellíssima ciutat de Dresden (ciutat patrimoni de la humanitat). Dresden és una de les ciutats més atractives i singulars d’Alemanya, amb una història tràgica durant la guerra. Farem un recorregut veient els edificis més singulars, com la Frauenkirche, el Palau Pillnitz i els pintorescs carrers antics. Una ciutat inoblidable. Al capvespre retorn a Berlín.

Quart dia: Potsdam, art i meravellosos jardins

Realitzarem una sortida en autocar per visitar la seductora ciutat de Potsdam, amb el seu conjunt d’art i història, on l’arquitectura prussiana rellueix amb tota el seu esplendor en palaus com el de Sans Souci i els meravellosos jardins reials, estil Versalles. A la tarda retorn a Berlín.

Cinquè dia: El Llac Wannsee i els boscos de la perifèria

Avui visitarem la zona dels llacs i boscos de la perifèria de Berlín. Destaca el Llac Wannsee, un paratge natural d’una gran bellesa, amb platges, jardins i extensos boscos al costat del llac. Aquí hi ha la casa que, durant la 2ª Guerra Mundial va pertànyer a les S.S. i on es van fer diverses reunions secretes per decidir l’extermini dels jueus. Si el dia és bo, és possible realitzar un passeig amb barca pel llac, per observar els suggestius paisatges d’aquesta zona. Desprès tornarem al centre de Berlín.

Sisé dia: Dia lliure i retorn a Barcelona

Aquest dia el deixarem lliure a Berlín per descansar, passejar, visitar museus, gaudir dels parcs i jardins, etc. Els Professors i Guies informaran als participants de les diverses opcions existents. Posteriorment a la tarda anirem a l’aeroport per emprendre el vol de retorn a Barcelona, d’acord amb els horaris que indicarem. En arribar donarem per acabat aquest interessant viatge del que esperem guardar un gran record.


 

Precio del Viaje

1360 €

Preu total: 1.360 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 290 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 380 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en avió des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en cèntric i confortable Hotel a Berlín (Radisson Blu 4 ****).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells pels llacs, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Información práctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Punto de encuentro

Aeroport de Barcelona – Terminal T1