La Vall d’Aran – Artíes – Salardú – Vielha

Bajar
Resumen del Viaje
Arte | Historia | Paisajes / 2 días
Hora de salida:
07:00
Fecha
Sáb 24 - Dom 25 Jul 2021
Duración
2 días
Tipo de viaje
Arte | Historia | Paisajes
Transporte
Autocar
Precio Total
195€
Precio de la reserva
95€
Supl. Hab. individual
55€
Viaje Programado
Inscripcions obertes
Sobre el Viaje
La Vall d’Aran – Artíes – Salardú – Vielha
Resumen del viaje
 • Fechas:

  sábado, 24 de julio de 2021 - domingo, 25 de julio de 2021

 • Hora de salida:

  07:00

 • Duración

  2 días

 • Tipo de viaje:

  Arte | Historia | Paisajes

 • Transporte:

  Autocar

 • Precio Total:

  195€

 • Precio de la reserva:

  95€

 • Supl. Hab. individual:

  55€

 • Viaje Programado

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges.

Sortida autocar, 7,00 h del Centre amb les parades habituals.

L’Alta Ribagorça – La Vall de Boi – Paisatges de l’Aran.

El Centre Europeu us proposa un atractiu viatge cultural al bell mig dels Pirineus, a la regió de la Vall d’Aran, l’Alta Ribagorça i la Vall de Boí, i que sens dubte ens deixarà la memòria plena de bonics records. Per una banda, la comarca catalana de l’Aran, sembla un món a part, tant des de un punt de vista paisatgístic com geogràfic i històric. Les altes muntanyes, els llacs, les cascades, els pobles encantadors, els grans boscos, els prats i les pastures, …

Alhora, aquesta regió compta amb una identitat pròpia molt interessant, i que es va començar a desenvolupar molts segles enrere. Ja al 1313, el rei Alfons II d‘ Aragó va concedir als aranesos un conjunt de privilegis coneguts com “Era Querimonia”, que constituirien les bases de les llibertats i drets històrics de la Vall d’ Aran.

Actualment, aquesta regió forma part de Catalunya sota un règim especial d’ autogovern, amb el Conselh Generau, el síndic d‘Aran i els conselhers com a òrgan de govern. A més, l’Aran compta amb una cultura i llengua pròpia, l’aranès, que destaca per tenir una clara influència occitana i que conviu de manera cooficial amb el català i el castellà.

En la nostra ruta visitarem poblacions molt pintoresques com Salardú, Vielha, Arties,Boí, Taull, Pont de Suert, etc … on podrem gaudir de les típiques arquitectures d’alta muntanya, de les esglésies romàniques i del magnífic entorn paisatgístic d’aquestes comarques.

 • Dissabte

Pont de Suert - Vall de Boí - Vielha

 • Sortirem a les 7 h del matí amb les parades habituals cap a les terres de Lleida. Seguirem la ruta de Balaguer i Benavarri. Seguirem la vall del riu Noguera Ribagorçana. Veurem el magnífic Pantà d’Escales i després arribarem a Pont de Suert, que és la capital de la comarca de L'Alta Ribagorça. Aquí farem una visita al nucli antic i deixarem temps lliure per dinar. A la tarda anirem a visitar l'aspecte més interessant de la comarca que es troba a la Vall de Boí, amb les seves famoses esglésies romàniques. Destaca la de Erill-la-Vall amb una torre-campanar de 6 pisos i especialment les de Taüll (s.XII), vertaderes obres mestres del romànic amb magnífiques pintures murals i el cèlebre Pantocrator. Després d'aquestes visites, ens dirigirem cap al Túnel de Vielha i per bells paisatges d'alta muntanya arribarem a la Vall d’Aran. Ens instal·larem a l'hotel de Vielha i soparem.

 • Diumenge

Paisatges de la Vall d'Aran

 • Avui ens dedicarem a visitar diversos paisatges i llocs típics de l'Aran. Així, desprès d'esmorzar a l'hotel anirem cap Artíes, atractiu poble situat a l’entrada de la Vall de Volarties i al peu del massís de Montardó de 2.830 m. La població compta amb el Parador Nacional de Don Gaspar de Portolà, descobridor de Califòrnia, i amb bonics carrers i racons típics. Després anirem a Salardú, vila que té com a monument més ressaltat el temple romànic de tres naus de Sant Andreu dels segles XII i XIII. Des d’aquí anirem cap a la zona de Baqueira i la Bonaigua. Si el dia es bo i clar podrem veure àmplies panoràmiques d'alta muntanya. Retorn a Vielha. Dinar lliure i finalment a la tarda retornarem a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 21 h.

Precio del Viaje

195 €

Preu total: 195 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 55 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 95 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en cèntric Hotel a Vielha (4****).
 • Règim MP, mitja pensió a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, i esmorzar buffet diumenge.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Información práctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus cerca de Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 y Renfe).

5 minutos después, aprox.

3ª parada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 Fabra y Puig, y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.