Tornar Reservar
PDF
Roma Vil·les històriques i jardins

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 – vol 7,15h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 – vol 7,15h

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 – vol 7,15h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna
Viatges Tardor
Art Història Jardins
 • image description Dates del viatge

  del jueves 10 noviembre 2022
  al domingo 13 noviembre 2022

 • image description Durada

  4 dies

 • image description Hora de sortida

  05:30

 • image description Transport

  Avió

 • image description Preu socis

  960€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling, zona mostrador 451.

   

 • image description Què trobarem

  Gaudeix de l'Art, la Cultura i la Història de Roma i descobreix els seus monuments, els pintorescos carrers i els seus parcs i jardins.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

4 dies

Roma Vil·les històriques i jardins
Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 – vol 7,15h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna

Gaudeix de l'Art, la Cultura i la Història de Roma i descobreix els seus monuments, els pintorescos carrers i els seus parcs i jardins.

Lloc de trobada:

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling, zona mostrador 451.

 

 • Dia de sortida

  del jueves 10 noviembre 2022
  al domingo 13 noviembre 2022
 • Hora de sortida

  05:30
 • Durada

  4 dies
 • Preu socis

  960€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. L’art, la història i els jardins de Roma: Descobrirem la ciutat i ens deixarem seduir per l’art i l’encant dels paisatges, jardins i racons de la històrica ciutat eterna.
 2. Les atractives visites i rutes: Passejarem i visitarem els grans atractius de la ciutat i els seus principals monuments amb estada a un cèntric i confortable Hotel 4****.
 3. Explicacions culturals: Gaudirem del programa de visites amb interessants explicacions culturals en català dels nostres Professors i Guies d’Art, Història i Jardins.

 

Els Professors del Centre destaquem… 

Passejar per Roma, és fer-ho pel bressol de la cultura europea. L’influència en l’art, les tradicions, costums i les lleis de l’imperi romà encara es deixen sentir en el nostre estil de vida actual. La ciutat conserva un patrimoni monumental únic, i acull infinitat de monuments i grans obres mestres, imprescindibles de l’Història de l’Art. Deixa’t seduir per la seva gastronomia, l’encant del seus carrers i racons, i el seu característic, arte-di-vivere.

 

 

Si ja has estat a Roma, tindràs ocasió de descobrir nous racons, indrets i jardins, un plaer per la vista i els sentits; i si encara no hi has vingut mai, no deixis escapar aquesta oportunitat de visitar la ciutat eterna amb la qualitat del Centre Europeu!  Un magnífic viatge per submergir-nos a la cultura, l’art i la història romana i gaudir de la màgia dels grans temples i les majestuoses edificacions que han perdurat en el temps.  T’esperem!


 

VIATGE A ROMA – Del dijous 10 al diumenge 13 novembre 2022 (4 dies)

 • Viatge: En avió des de Barcelona. Desplaçaments i visites en autocar. Estada AD al confortable i cèntric Hotel Dei Mellini (4****)
 • Sortida: Dijous 10 novembre 2022 – Trobada 5,30 h – Aeroport BCN T1 – Vueling zona mostrador 451 – Vol 7,15 h.
 • Retorn: Diumenge 13 novembre 2022 – Sortida Roma 21,20 h h – Arribada a Barcelona 23,00 h.

 

PRESENTACIÓ

Roma és un veritable museu d’art a l’aire lliure, amb monuments de diferents estils i èpoques. Vestigis de quan va ser capital de l’Imperi Romà, amb el Colosseu, els fòrums… Ciutat barroca per excel·lència amb l’obra d’arquitectes com Bernini i Borromini, ressalten les seves espectaculars basíliques que han conservat en el seu interior obres de grans artistes. Passejarem pel Vaticà, amb la seva immensa plaça i basílica de Sant Pere, … la Piazza Venezia, el riu Tiber, la Piazza d’Spagna, la Fontana de Trevi, la Piazza Navona… racons mítics i inoblidables als que sempre val la pena tornar-hi. I en aquest viatge a part de conèixer els principals monuments de la ciutat també visitarem alguns indrets arqueològics, jardins i racons poc coneguts. Durant aquests dies estarem allotjats en un cèntric hotel i diàriament farem les diverses visites i passejades per la ciutat, sempre acompanyats pels Professors d’Art i Història del Centre Europeu i Guies Locals.

Arribada a Roma

Sortirem de l’aeroport del Prat, Terminal 1, en destinació Roma – Fiumicino. A l’arribada aprofitarem per fer una primera visita panoràmica i conèixer la ciutat a través d’una ruta amb el nostre autocar. Després de dinar lliurement a la ciutat farem una passejada a peu per algunes de les places més conegudes de Roma, com la Piazza del Popolo, la Piazza di Spagna, o l’encisadora Piazza Navona amb la popular font dels rius al seu centre. Roma te racons encisadors. Cal ressaltar també monuments com el Pantheon o la famosa Fontana de Trevi. Un barri amb molt encant i que és recomanable visitar al capvespre és el Trastevere. Situat a la riba del riu Tiber, destaca pel seu caràcter popular i les seves pintoresques cases de colors ocres. Allotjament a l’hotel. 

Continuem la visita de la ciutat eterna

Avui continuarem la nostra visita cultural per Roma i ens acostarem a la Ciutat del Vaticà. Les fronteres d’aquest estat varen ser establertes el 1929 pel tractat de Laterà. Destaca la Piazza di San Pietro, un magnífic exemple d’arquitectura barroca de Bernini. A l’edifici de la Basílica hi sobresurt la façana de Maderno i la cúpula ideada per Miquel Àngel. Veurem racons inoblidables de la Ciutat Eterna, sempre acompanyats dels Professors i Guies del Centre Europeu.

 

Tivoli i els jardins de les vil.les romanes

Avui anirem amb el nostre autocar a Tivoli, a 23 Km de Roma. Allà hi destaca la Vil·la Adriana que és un dels més famosos complexos arqueològics romans. Està inscrita al Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des del 1999. La vil·la va ser creada al segle II per l’emperador Adrià com a lloc de repòs. Era un complex de més de 30 edificis en una amplia extensió. Va ser el més gran exemple romà d’un jardí de tipus alexandrí, que recreava un paisatge sagrat. Era com una petita ciutat, amb palaus, fonts, teatres, temples i habitatges per als cortesans i els esclaus. Al migdia ens desplaçarem a la población de Tivoli per visitar a la tarda els extraordinaris jardins de la Vil·la D’Este, un exemple de jardins a la italiana, amb fonts, cascades, estàtues i balaustrades. Varen ser construïts a la segona meitat del segle XVI, sota l’encàrreg cardenal d’Este. Són un exemple d’un Palau envoltat d’uns esplèndids jardins amb terrasses en un estil manierista propi de l’última etapa del renaixement. Al capvespre retorn a Roma.

Arrivederci Roma ... i retorn a BCN

Aquest matí acabarem de fer les visites a la ciutat. Cal ressaltar els edificis i monuments de la zona dels Forums i el Colosseu, la Columna Trajana i la Piazza Venezia. Després d’aquestes visites, hi haurà temps lliure per acabar de passejar per la ciutat abans d’agafar el nostre autocar que a la tarda ens portarà a l’aeroport. Al capvespre pujarem a l’avió que ens retornarà a Barcelona. Ens acomiadarem dels participants en aquest interessant viatge cultural, del que esperem guardar un gran record.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • Desplaçaments i visites en autocar.
 • Organització, acompanyament, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Estada AD a l’Hotel Dei Mellini 4**** al centre de Roma (Allotjament i esmorzar bufet).
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Taxes i Impostos locals

 • Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Com hem indicat anteriorment, en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals o particulars a museus, castells, monuments, etc …  i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, taxis, … espectacles, etc es pagaran directament al lloc, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. A més en aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible.


 

Condicions Generals

Las condiciones serán las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar a continuación el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o paga y señal de reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otras posibles incidencias producidas durante un viaje. Por eso, no es necesario tener ninguna preocupación al respecto. Se puede solicitar más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidos ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otra parte, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, defunción familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede realizar en nuestras oficinas, deberá pagarse en el momento de realizar la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente en una correduría de seguros, o directamente en la aseguradora de tu elección.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: A tots els viatges cal portar un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 Vueling – zona mostrador 451

Participar amb el Centre Europeu de Barcelona és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la divulgació del Patrimoni Cultural i Natural del nostre País i d’Europa.
 3. Sempre anem acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptem amb Guies Locals experts.
 4. Seleccionem Hotels de bona qualitat, cèntrics i ben situats, que ens permeten realitzar el programa de les visites còmodament.
 5. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura entre tots els participants, on ningú se sent sol o aïllat.
 6. En els nostres viatges culturals hi participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç