Viatges Actius dissenyats per Professors

Els Viatges del Centre Europeu són únics, i diferents a la proposta convencional de les agències. Organitzem viatges de qualitat amb una acurada proposta de visites i excursions, enfocats al turisme cultural i actiu.

 

Tots els viatges i sortides són dirigits i preparats per Professors Universitaris, llicenciats en Art, Història, Biologia i Antropologia, i Guies especialitzats en turisme cultural.  En els nostres viatges es coneixen petits pobles, llocs insòlits, museus, castells, monuments, i moltes perspectives que habitualment els turistes no coneixen i s’expliquen les tradicions i costums, l’hàbitat humà, etc … dels llocs i zones que es visiten

 

Natura i Cultura

Es combinen les visites culturals amb agradables passejades urbanes o de natura per a descobrir diferents panoràmiques i paisatges de les ciutats i regions visitades. També organitzem una proposta especifica de Viatges de Natura i Caminades per aquelles persones interessades en el medi natural.

 

Des de 1977, el Centre Europeu porta organitzant aquests viatges per tota Europa amb èxit. Et convidem a consultar les més de 50 recomanacions que altres participants han deixat del Centre a Google o a Facebook.