Tornar Reservar
PDF
Viatge Organitzat al Tren dels Llacs

El Tren dels Llacs, del Pla de Lleida al Pirineu – 26/10/24 – 7h

Viatge (2 dies) als paisatges de la Noguera, La Pobla de Segur, Sort i els Pallars, on veurem l'art romĂ nic de les Valls d'Ă€neu.

El Tren dels Llacs, del Pla de Lleida al Pirineu – 26/10/24 – 7h

El Tren dels Llacs, del Pla de Lleida al Pirineu – 26/10/24 – 7h

Viatge (2 dies) als paisatges de la Noguera, La Pobla de Segur, Sort i els Pallars, on veurem l'art romĂ nic de les Valls d'Ă€neu.
Art i Cultura Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 26 octubre 2024
  al Diumenge 27 octubre 2024

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

  Tren

 • image description Preu

  256€

 • image description OcupaciĂł

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Anirem amb el pintoresc Tren dels Llacs per l'Alt Pirineu de Lleida per gaudir dels seus esplèndids paisatges i conèixer el patrimoni cultural de la zona.

Resum del Viatge

Programa Viatges Culturals

2 dies

Viatge Organitzat al Tren dels Llacs
Programa Viatges Culturals | Activitat Club Cultural.

El Tren dels Llacs, del Pla de Lleida al Pirineu – 26/10/24 – 7h

Viatge (2 dies) als paisatges de la Noguera, La Pobla de Segur, Sort i els Pallars, on veurem l'art romĂ nic de les Valls d'Ă€neu.

Anirem amb el pintoresc Tren dels Llacs per l'Alt Pirineu de Lleida per gaudir dels seus esplèndids paisatges i conèixer el patrimoni cultural de la zona.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  del Dissabte 26 octubre 2024
  al Diumenge 27 octubre 2024
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu

  256€
Destacats de l'Activitat
Itinerari del Viatge
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Info prĂ ctica
Condicions
Qualitat Centre Europeu

T’agradarà aquest Viatge Organitzat al Tren dels Llacs per…

 1. Pujar a bord d’un tren històric que ens porta a descobrir paisatges espectaculars.
 2. Descobrir el ric patrimoni artístic, històric i paisatgístic de les terres i comarques lleidatanes amb professors experts i en català.
 3. Respirar l’aire pur del Pirineu i de les terres dels Pallars, i desconnectar de les ciutats per connectar amb la natura.
 4. Ens allotjarem en un confortable hotel (4****) a la poblaciĂł de Sort.
 5. Farem les visites en el nostre autocar, sempre acompanyats dels Professors i Guies d’Art i Història del Centre Europeu.

 

Els Professors del Centre destaquem…

Es tracta d’un viatge cultural d’art, història i paisatges per les terres del Prepirineu i l’Alt Pirineu de Lleida, on gaudirem dels seus espectaculars panorames fent un bonic trajecte amb el famĂłs Tren dels Llacs, de Lleida a La Pobla. TambĂ© descobrirem les poblacions de La Pobla de Segur, Sort, Esterri d’Ă€neu, Son, etc … i farem un atractiu recorregut visitant diversos pobles de muntanya dels Pallars, amb interessants monuments i esglĂ©sies romĂ niques. Les comarques dels Pallars sĂłn unes terres d’història, art i llegendes mil·lenĂ ries, amb un llegat cultural excepcional i uns espais naturals d’una gran bellesa paisatgĂ­stica.

 

 

Viatge Organitzat al Tren dels Llacs

El Tren dels Llacs, La Pobla i Sort

Sortirem a les 7,00 h del matĂ­ en autocar del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem per l’autopista cap a Lleida, on podrem esmorzar. De l’estaciĂł de Lleida surt el Tren dels Llacs, que ens portarĂ  en un excepcional viatge fins La Pobla de Segur. El trajecte dura unes 2 h, passant per viaductes, tĂşnels i ponts, amb grans panorĂ miques com la zona de Sant Llorenç de Montgai, el PantĂ  de Camarasa, el Congost de Terradets, els Cingles de les Bagasses, etc. A La Pobla de Segur, deixarem temps lliure per dinar. A la tarda, continuarem el viatge en autocar per la ruta de Gerri de la Sal, Collegats i Sort, fent diverses parades panorĂ miques i culturals per descobrir, entre altres coses, la importĂ nica de la sal a la zona. Allotjament i sopar a l’ hotel.

Viatge Organitzat al Tren dels Llacs
Viatge Organitzat al Tren dels Llacs

Art RomĂ nic a les Valls d'Ă€neu i Son

DesprĂ©s d’esmorzar a l’hotel, agafarem l’autocar i anirem resseguint el riu Noguera Pallaresa i l’embassament de La Guingueta. Veurem la fesomia del paisatge de la comarca que presenta cims i crestes de gran alçada i magnĂ­fics prats, pastures, boscos de conĂ­feres i caducifolis. Destaca Esterri d’Àneu, poble envoltat de muntanyes, i amb uns paisatges esplèndids. A la vora hi trobem el magnĂ­fic Monestir de Santa Maria d’Ă€neu, documentat a partir dels segles X-XI. En la nostra ruta arribarem fins a la pintoresca vila de Son, situada en un altiplĂ  a 1.387 m d’altitud. És un dels mĂ©s importants conjunts d’art romĂ nic del Pirineu. DesprĂ©s d’aquestes visites, al migdia retorn a Sort per dinar a l’hotel. A la tarda tornarem amb l’autocar cap a Barcelona, amb arribada prevista a les 20h aprox.

Viatge Organitzat al Pirineu de Lleida
Viatge Organitzat al Pirineu de Lleida
Detalls del preu
El preu inclou
 • OrganitzaciĂł, acompanyament i explicacions dels Professors del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Viatge i circuit en autocar des de Barcelona
 • Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.
 • Estada a l’Hotel Pessets (4****) a Sort.
 • Allotjament en habitaciĂł doble, amb bany / dutxa.
 • Règim PC, pensiĂł completa a l’hotel: Sopar dissabte, esmorzar buffet, i dinar diumenge.
 • No inclou el dinar en ruta del dissabte, en el que recomanem portar picnic.
 • Assegurança d’accidents i assistència sanitĂ ria durant el viatge.
 • Taxes i impostos locals.

 • Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

 

Viatge en Grup al Tren dels Llacs

Hotel Pessets a Sort


El preu NO inclou
 • Assegurança de cancel·laciĂł EXTRA: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·laciĂł abans del viatge (Consulteu les condicions).

 • Menjars: El preu no inclou el dinar del dissabte en ruta, recomanem portar picnic o utilitzar els restaurants de la zona.

 • Entrades opcionals: Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, coves, monuments, espectacles, … i els viatges en transports pĂşblics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realitzaciĂł pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstĂ ncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduĂŻts de grup per als participants.

 • Nota: Tiquets del Tren i entrades EsglĂ©sies RomĂ niques, en total 25 € aprox. que es recolliran durant el viatge. Preguem import exacte en efectiu.

 

INFORMACIĂ“ GENERAL PER A TOTS ELS VIATGES i EXCURSIONS


DOCUMENTACIĂ“: A tots els viatges, excursions i sortides cal portar sempre el DNI i/o el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdĂłs documents i en llocs separats. TambĂ© recomanem portar la Targeta SanitĂ ria Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS per Internet. A la pestanya de “Preu i Condicions” i a les “Condicions Generals” trobareu totes les informacions sobre les assegurances incloses al viatge i les assegurances opcionals. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte. Respecte a la moneda Ă©s aconsellable portar efectiu en euros, moneda local (si s’escau) i tambĂ© alguna targeta tipus VISA.


IMPORTANT: Al fer les inscripcions a un viatge o sortida cal que el nom i cognoms indicats, la data de naixement i altres dades necessĂ ries, coincideixin exactament amb els del DNI i Passaport, per evitar problemes en les reserves de vols, hotels, assegurances, etc.


PUNTUALITAT: Per respecte a tots els participants, es demana la mĂ xima puntualitat en els punts de sortida i parades, ja que a causa del trĂ nsit no es possible esperar a les persones que es retardin. Cal seguir en tot moment les indicacions, horaris i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat, i en cas de qualsevol incidència o retrĂ s contactar amb els telèfons mòbils que s’indiquin durant el viatge o sortida.


APTITUD FĂŤSICA – PMR: Els nostres viatges culturals i excursions, sĂłn sortides actives que inclouen passejades i caminades a peu, a fi de conèixer a fons tots els llocs i paratges que visitem. Per això cal tenir en compte que a moltes poblacions i pobles rurals hi ha carrers amb pujades, escales, i paviments en mal estat o irregulars. Sovint cal pujar i baixar diverses vegades de l’autocar o estar dempeus una estona. Totes aquestes caracterĂ­stiques no presenten cap problema per a les persones en condicions fĂ­siques normals, però no sĂłn adequades per a PMR, persones amb mobilitat reduĂŻda i dificultats per caminar, o persones que necessiten una atenciĂł individualitzada. D’altra banda, a les excursions i viatges de natura i muntanya cal llegir els programes detallats on hi consten les dades tècniques, les caracterĂ­stiques i el nivell de les caminades i passejades. En cas de qualsevol dubte recomanem consultar a les nostres oficines.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs i zones de muntanya hi hagin temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, calçat de recanvi, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, els medicaments personals, etc.


CLIMATOLOGIA: Les activitats i viatges es realitzen sempre amb els horaris indicats i segons el programa oficial previst, independentment de les condicions climatològiques dels dies anteriors o del moment de la sortida. L’experiència de molts anys ens indica que encara que en el moment de la sortida plogui o les condicions meteorològiques siguin adverses, aquestes poden ser totalment diferents en el lloc de visita. I en el supòsit que aquestes condicions no milloressin, sempre es recorre a activitats alternatives. En qualsevol cas, si un viatge tingués alguna modificació, canvi d’horari o cancel.lació per alguna causa imprevista o excepcional, ens posaríem en contacte per telèfon, SMS o E-mail el més aviat possible, i per això és important mantenir les dades personals, correu, adreces i telèfons actualitzats en tot moment.


MENJARS EN LES EXCURSIONS (1 dĂ­a): Normalment a les excursions culturals en autocar es deixa temps disponible al migdia en alguna ciutat o poblaciĂł que disposi de restaurants, bars i serveis per poder realitzar lliurement el dinar. Es pot portar el dinar de picnic o reservar prèviament algun restaurant. Tot i això, en algunes sortides es realitzen dinars en restaurants prèviament reservats per a tot el grup. En determinades excursions i especialment en les rutes de natura, senderisme i caminades cal sempre portar el dinar de casa, tipus pĂ­cnic, ja que es menja al camp o en zones rurals. Tot això s’indica als programes detallats de cada sortida.


MENJARS EN ELS VIATGES (+2 dies): Als programes detallats de cada viatge s’indica el sistema de menjars als hotels, MP (mitja pensiĂł), PC (pensiĂł completa) o AD (allotjament i esmorzar-bufet), depenent de l’hotel, situaciĂł i lloc. No obstant, en els viatges sempre es procura donar la major llibertat possible pels Ă pats dels participants, per tal de donar prioritat a les visites i activitats, i evitar en la mesura del possible els casos d’intolerĂ ncies i al.lergies d’algunes persones en els menus habituals de grups.

Per això, en determinats viatges no s’inclouen alguns dinars i/o sopars, que s’efectuen lliurement a les diverses ciutats i poblacions que visitem, sense cap problema. En aquests viatges donem temps lliure als participants a les ciutats i pobles que visitem, per fer els diferents Ă pats en restaurants locals. TambĂ© Ă©s molt habitual fer pĂ­cnic a l’aire lliure en alguna Ă rea verda o parc, especialment en les sortides de natura i muntanya. En tots aquests llocs turĂ­stics hi ha gran varietat de restaurants, autoserveis, bars, cafeteries, etc i a mĂ©s, els Professors i Guies informen i assessoren al respecte als participants.


EQUIPATGE: Cada participant Ă©s responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diĂ ries Ă©s recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mĂ  o maletins. Les maletes i equipatges han d’estar correctament senyalitzats i identificats amb nom, adreça i telèfons per evitar confusions amb altres de similars.


MEDIS DE TRANSPORT: Els autocars que utilitzem en les excursions i viatges sĂłn confortables i moderns i disposen d’aire condicionat, mĂşsica ambient, vĂ­deo, etc. SĂłn conduĂŻts per xofers habituals, experts i de confiança. Excepte en el cas en que s’indiqui el contrari en el programa, normalment NO es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que van juntes al viatge o comparteixen habitaciĂł tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. A l’interior dels medis de transport i autocars no es permet fumar ni menjar. L’ús del cinturĂł de seguretat Ă©s obligatori en els autocars i avions.


DESPESES EXTRA: En els viatges culturals del Centre Europeu no hi han excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en els nostres autocars son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


ENTRADES OPCIONALS: Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


REUNIONS PREPARATĂ’RIES: Uns dies previs a la sortida de cada viatge, Ă©s duu a terme una reuniĂł preparatòria virtual. En aquesta reuniĂł, alguns dels Professors i Guies que ens acompanyaran al viatge, informen sobre tots els aspectes rellevants de la sortida, aixĂ­ com de les visites i activitats que es realitzaran. TambĂ©, podreu aprofitar al final d’aquesta reuniĂł virtual, per consultar els diversos dubtes i preguntes que tingueu, relacionats amb el viatge. Per E-mail, rebreu la data i hora prevista per aquesta reuniĂł preparatòria virtual, a mĂ©s de l’enllaç informĂ tic per accedir-hi uns minuts abans. TambĂ©, per E-mail, s’envien missatges i informacions escrites d’Ăşltima hora relacionades amb el viatge.


NORMES DE CONDUCTA i SEGURETAT: És molt important complir amb tots els horaris i normatives establertes pels Professors i Guies en les diverses activitats. Per respecte als altres participants del grup, els participants han d’observar una estricta puntualitat. L’organitzaciĂł es reserva el DRET d’ADMISSIĂ“ i pot excloure de l’assistència a una activitat determinada, o donar de baixa d’una excursiĂł o viatge a aquella persona que incompleixi les normes de seguretat i les instruccions dels Guies i Professors, porti un calçat o vestuari inadequat o perillĂłs per a la zona que es visita, o que per la seva actitud, higiene, conducta, o estat fĂ­sic pugui perjudicar la organitzaciĂł i direcciĂł del Centre, als guies, als participants, desenvolupament de les activitats i viatges i la normal convivència entre tots els assistents. Per motius organitzatius, de convivència en grup i seguretat, no es permet portar mascotes ni animals de companyia a les activitats, excursions i/o viatges.


NOTES: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els programes dels viatges poden estar subjectes a variacions i modificacions d’horaris, per causes imprevisibles alienes a l’organitzaciĂł.


Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.


La no utilització per part d’algun participant d’algun servei o mitjà de transport inclòs en el preu d’una excursió o viatge, no dóna dret a cap devolució. Els viatges i excursions es realitzaran amb un mínim de 20 inscrits. La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats del programa i les informacions del web. Si tens qualsevol consulta, no dubtis en contactar-nos al mail info@centroeuropeo.com o telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 


Aquestes normes han estat revisades i editades en data 1 de gener 2024 i anul·len a les anteriors.

Sortida en autocar des de Barcelona amb les parades habituals:


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (Zona Diagonal-Muntaner, entre Av.Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts desprĂ©s, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de GrĂ cia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de GrĂ cia);
 • 10 minuts desprĂ©s, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada FamĂ­lia, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada FamĂ­lia);
 • 20 minuts desprĂ©s, aprox.: 4a i Ăşltima parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 i Renfe, estaciĂł Fabra i Puig. ATENCIĂ“: No Ă©s a l’estaciĂł d’autobusos. 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana.
 3. Sovint també comptem amb Guies Locals experts i especialitzats en temes d’art, història i natura.
 4. Seleccionem Hotels de qualitat, confortables i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 5. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura entre tots els participants, on ningú se sent sol o aïllat.
 6. Participen persones d’arreu de Catalunya i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç

Condicions Generals

Les Condicions Generals són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·laciĂł i Canvis de Viatges (+2 dies) – Condicions particulars dels viatges en grup: 

 

Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laciĂł: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentaciĂł: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestiĂł i canvis:

Qualsevol cancel·laciĂł o modificaciĂł d’una reserva tĂ© unes despeses de gestiĂł de 50 €. Tots els canvis i cancel·lacions d’una reserva han de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 


Important: Recordem que en cas de cancel.laciĂł el client te sempre que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’aviĂł, vaixell o tren, la reserva d’hotel, les places d’autocar, les entrades i visites guiades, etc. Cal ressaltar que en cap cas Ă©s possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·laciĂł.


 

Tipus d'Habitacions

S’intenta que tots els hotels contractats siguin confortables, cèntrics i de bona qualitat, habitualment de 3-4 estrelles. Normalment, les habitacions són dobles a compartir (amb 2 llits separats tipus Twin o un llit gran). El nombre d’habitacions individuals és generalment molt limitat i per això s’han de sol·licitar en el mateix moment de fer la inscripció, i no posteriorment. En cas de demanar una habitació individual, els hotels sol·liciten un suplement, que a vegades pot ser elevat.

Les persones que viatgen soles poden optar entre disposar d’una habitació individual, pagant el suplement corresponent, o sol·licitar la reserva “Compartint habitació” amb una altra persona del grup, del mateix sexe i de característiques i edats similars. Si altres participants al viatge també ho han sol·licitat, es facilitarà l’acomodació compartida en habitació doble, tipus Twin, amb 2 llits separats.

En cas que finalment no hi hagi ningú “a compartir”, caldrà abonar el suplement individual. Les persones que venen soles per primera vegada i no coneixen a altres participants, es recomanable que reservin habitacions individuals per estar amb més comoditat.

En cas que es decideixi compartir habitació amb una altra persona s’entén que ha estat per mutu acord i que cadascuna assumeix la responsabilitat econòmica proporcional de les despeses com suplements de minibar, rentat, telèfons i altres possibles serveis del hotel. L’organització no assumeix cap responsabilitat en cas de disparitat de criteris o incompatibilitats en la convivència entre les persones que comparteixen l’habitació.


 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent. Es pot pagar online amb targeta, també per transferència bancària, o directament a les nostres oficines.

 

 • Excursions d’1 dia en autocar: un cop efectuada la inscripciĂł i confirmada la mateixa, es procedirĂ , tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursiĂł en un termini mĂ xim de 4 dies. Aquest import haurĂ  d’estar sempre pagat abans de la sortida.

 

 • Viatges de 2 o mĂ©s dies de durada: en els viatges que inclouen hotels, avions, trens, etc cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) tambĂ© en el termini mĂ xim de 4 dies desprĂ©s de la inscripciĂł. La resta del pagament s’ha de fer, com a mĂ xim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data lĂ­mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

Forma de pagament


 • Pagaments per Transferència: Consulta els nĂşmeros IBAN. Clica aquĂ­: Pagaments per Banc
 • Pagament online amb VISA / MASTERCARD: Omple ara el segĂĽent formulari i serĂ s re-dirigit a una pĂ gina segura de pagaments online de CaixaBank. Tingues la targeta i el telèfon mòbil preparats al teu costat. Recorda que es possible que el teu banc t’enviĂ­ un Codi de Seguretat al teu mòbil per poder completar el pagament. Si tens algun dubte truca’ns al 93.430.99.79. Clica aquĂ­: Fer un pagament

 


Assegurança de Viatge

 • Assegurança d’Assistència BĂ sica d’Accidents i Assistència SanitĂ ria de Viatge: En tots els nostres viatges de mĂ©s d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència d’accidents, malalties i altres possibles incidències produĂŻdes durant un viatge. Es pot demanar mĂ©s informaciĂł sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança no inclou les despeses de cancel·laciĂł produĂŻdes abans de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta SanitĂ ria Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS per Internet i els possibles carnets o documents de mĂştues privades.
 • Assegurança EXTRA de Cancel·laciĂł de Viatge: Les assegurances de cancel·laciĂł extra permeten sentir-se mĂ©s segur alhora de contractar un viatge. Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·laciĂł extra que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent) pròpia o familiar, accident personal, hospitalitzaciĂł, mort familiar o incidència, produĂŻts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. No dubtis en consultar-nos per a mĂ©s informaciĂł.
 • Notes Importants:
 • Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir al viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psĂ­quiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalitzaciĂł.
 • No s’inclouen les malalties, danys, patologies o lesions produĂŻdes com a conseqĂĽencia d’agreujaments de malalties preexistents cròniques, degeneratives o conegudes previament per l’assegurat. Tampoc les actuacions mèdiques i sanitĂ ries o les operacions quirĂşrgiques previament conegudes per l’assegurat o que estiguin pendents de programaciĂł de data i que impideixin l’assistència al viatge.

 

El Centre recomana :

 • En Viatges de cap de setmana i de 2-3 dies, i/o menys de 600 €, recomanem l’assegurança AXA Escapada Plus.
 • En Viatges de mĂ©s de 4 dies, i/o mĂ©s de 600 €, i/o si es pateix una malaltia preexistent o crĂłnica, recomanem AXA VIP Plus Preex.
 • Consulta els preus de cada assegurança a la Fitxa de cada Viatge, pestanya “Preu i Condicions”
 • Treballem amb AXA especialistes en Assegurances de Viatge. En aquest enllaç troba tots els detalls, mĂ©s informaciĂł i cobertures sobre les assegurances (Clica aquĂ­ ).

Important: En cas de contractaciĂł, el Centre Europeu Ă©s nomĂ©s una figura intermediĂ ria en la contractaciĂł d’assegurances de cancel·laciĂł, i la relaciĂł contractual Ă©s entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament tambĂ© es pot contractar una assegurança de cancel·laciĂł directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecciĂł. T’informem tambĂ© que el nostre equip de guies estĂ  format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaciĂł en cas d’incidència (AvĂ­s immediat al 112) durant les activitats, excursions i viatges per Catalunya, Espanya i Europa.


 

RevisiĂł de preus

El preu de les excursions i viatges combinats del Programa del Centre Europeu, han estat calculats en la data d’ediciĂł del programa, a principis d’any, en base a les tarifes dels medis de transport, cost de carburants, preus d’hotels, divises, taxes, impostos, … etc. aplicables en aquell moment. Tal i com estableix la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya, qualsevol variaciĂł posterior del preu per causes alienes a l’organitzaciĂł, podrĂ  donar lloc a la revisiĂł del preu final del viatge, tant a l’alça com a la baixa. Aquestes possibles modificacions seran notificades al consumidor per escrit. En cap cas, no es podrĂ  revisar a l’alça en els 20 dies anteriors a la data de sortida del viatge, respecte de les sol·licituds ja realitzades. Les persones que facin la reserva del viatge fora de les dates indicades per a les inscripcions o en el darrer moment abans d’un viatge, hauran d’abonar els costos i suplements que en aquelles dates es puguin produir.