Tornar Reservar
PDF

La Selva Negra: Alemanya Medieval i Suàbia -22/08/22 – Vol 8,00h

Art, història i paisatges al Ducat de Baden-Württemberg - Heidelberg - Baden-Baden - Tübingen - Rothenburg

La Selva Negra: Alemanya Medieval i Suàbia -22/08/22 – Vol 8,00h

La Selva Negra: Alemanya Medieval i Suàbia -22/08/22 – Vol 8,00h

Art, història i paisatges al Ducat de Baden-Württemberg - Heidelberg - Baden-Baden - Tübingen - Rothenburg
Viatges Estiu
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dilluns 22 agost 2022
  al Diumenge 28 agost 2022

 • image description Durada

  7 dies

 • image description Hora de sortida

  06:00

 • image description Transport

  Avió

 • image description Preu

  1740€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling, zona mostrador 451.

   

 • image description Què trobarem

  Un atractiu viatge cultural per visitar la regió de Baden-Württemberg, amb pintoresques poblacions medievals i els grans paisatges del nord de la Selva Negra i Suàbia.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

7 dies

Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

La Selva Negra: Alemanya Medieval i Suàbia -22/08/22 – Vol 8,00h

Art, història i paisatges al Ducat de Baden-Württemberg - Heidelberg - Baden-Baden - Tübingen - Rothenburg

Un atractiu viatge cultural per visitar la regió de Baden-Württemberg, amb pintoresques poblacions medievals i els grans paisatges del nord de la Selva Negra i Suàbia.

Lloc de trobada:

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling, zona mostrador 451.

 

 • Viatges Estiu

  Dia de sortida

  del Dilluns 22 agost 2022
  al Diumenge 28 agost 2022
 • Hora de sortida

  06:00
 • Durada

  7 dies
 • Preu

  1740€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 

 1. Gaudir els bells paisatges de natura de la Selva Negra nord (Nordschwarzwald) i Suàbia (Schwabenland).
 2. L’encís de les viles i ciutats medievals amb les seves cases curulles de flors, els magnífics castells, els nombrosos museus i el tipisme de les tradicions alemanyes
 3. Àmplies explicacions per conèixer a fons la regió de Baden-Württemberg amb els Professors i Guies del Centre Europeu.

 

Els Professors del Centre destaquem…

 

L’estat de Baden-Württemberg, amb la Selva Negra (Schwarzwald)  i les regions del Tauber i Suàbia, forma una de les zones més belles i interessants d’Alemanya. Els grans boscos, les àmplies valls i muntanyes, i sobre tot els típics pobles i ciutats medievals, presenten aspectes molt pintorescos i espectaculars. Ressalten ciutats com Heidelberg, Tübingen, Baden-Baden, Stuttgart, Esslingen, Ludwigsburg, … entre d’altres.

 

Tindrem la base en un Hotel (4****) de la ciutat d’Stuttgart. Capital de l’estat de Baden-Württemberg i centre d’una de les més importants regions econòmiques i culturals d’Alemanya. Envoltada de boscos, prats, parcs naturals i vinyes, és una població animada i atractiva, i amb una moderna arquitectura, que combina amb el respecte a la natura i el medi ambient. Des de Stuttgart, cada dia realitzarem amb el nostre autocar les diverses excursions programades.

 

En suma, un interessant viatge cultural que ens permetrà conèixer a fons els punts més atractius d’aquesta regió germànica i en el què combinarem les visites a les ciutats històriques i monumentals, amb els bells paisatges de natura de la Selva Negra nord (Nordschwarzwald) i Suàbia (Schwabenland).

Viatge de Barcelona a Stuttgart

Trobada a l’Aeroport de Barcelona (Terminal T1 – Vueling) a l’hora indicada. Sortida cap Stuttgart, arribada i trasllat en autocar a la ciutat, que serà la nostra base per visitar els territoris de Baden-Württemberg. Ens instal·larem en un cèntric hotel de la població (4****) i farem un primer contacte amb la ciutat. La població és troba envoltada de parcs, jardins i boscos, des d’on s’observen boniques panoràmiques de la ciutat. Ressalta també el Museu Linden d’Etnografia d’Àsia; la Staatsgalerie (Galeria Nacional de Pintura); els Museus de cotxes Porsche i Mercedes-Benz, etc.

Rothenburg, la Ciutat Medieval del Tauber

Després d’esmorzar, anirem amb l’autocar a visitar Rothenburg. Es una de les ciutats més atraients de tot Alemanya, situada a la frontera entre Baden i Baviera. Aquesta bella i romàntica regió va inspirar a Wagner algunes de les seves obres musicals. Un passeig per la ciutat, és com un fascinant viatge als segles passats. Les restes del castell, les muralles, els carrers empedrats, les cases amb entramats de fusta, les torres medievals, les esglésies i l’ajuntament (Rathaus) mostren el seu magnífic passat. Des de dalt de la població s’observa una magnífica vista de la preciosa vall del riu Tauber. Al capvespre retornarem a Stuttgart .

Baden-Baden - La Selva Negra

Avui ens dirigirem cap a les muntanyes de la Selva Negra. Arribarem a Baden-Baden que és una de les ciutats més elegants d’Alemanya i antic punt de reunió de la “jet-set” internacional. Val la pena passejar pel Lichtentaler Allee, un agradable parc botànic amb flors i arbustos ornamentals, avets, azalees, magnòlies, ginkgos, rododendres, etc. A Baden-Baden hi destaquen els comerços de luxe, les joieries, el casino, etc. Son famoses les aigües medicinals de la Trinkhalle i la Kurhaus i les piscines termals de Caracalla. A la tarda seguirem la Schwarzwald-Hochstrasse, la Ruta de les Crestes, amb magnífiques perspectives de boscos i muntanyes, on hi destaca el Mummelsee, un petit estany situat al peu del Hornisgrinde. Al capvespre retornarem a Stuttgart.

Heidelberg, Capital del Romanticisme

Avui anirem amb l’autocar a visitar una de les ciutats més suggestives d’Alemanya, Heidelberg. Es troba situada a la riba del riu Neckar. És una antiga ciutat universitària i capital del romanticisme poètic alemany. Les restes del Castell de Heidelberg són majestuosos. El color vermell del granit contrasta amb l’intens verd dels boscos de faigs i roures dels voltants. La millor vista de Heidelberg i del castell s’obté des de la riba oposada i des dels ponts del Neckar. Al castell hi destaca el Museu Alemany de la Farmàcia. El Castell es fàcilment accessible a peu o amb el curiós Funicular del Molkenkur.  A la tarda deixarem Heidelberg i anirem al poble de Wimpfen (Bad Wimpfen am Berg). La vila alta situada dalt d’un turó (Berg) es molt pintoresca, amb antics carrerons, muralles medievals i cases d’entramats. Al capvespre retorn a Stuttgart.

Les valls del Neckar: Esslingen i Tübingen

Avui visitarem Esslingen, població propera a Stuttgart, amb la seva bonica plaça del mercat (Marktplatz) i els seus antics carrers medievals. Desprès anirem amb l’autocar a Tübingen, cèlebre ciutat universitària i estudiantil. Destaca el nucli històric, les cases de vigues entramades i les seves típiques góndoles (Stocherkähne), antigues barques que recorren els canals fluvials. Al capvespre retorn a Stuttgart.

Ludwigsburg, la ciutat dels Ducs de Württemberg

A la vora de Stuttgart trobem la bonica ciutat de Ludwigsburg, amb el seu castell creat pels Ducs de Württemberg, el monumental palau amb uns bonics parcs i jardins i que s’ha conegut com el “Versalles de Suàbia”. Desprès d’aquestes visites retornarem a Stuttgart, a on tindrem temps per completar la visita a la ciutat.

Viatge de retorn a Barcelona

Mati lliure. A l’hora que s’indiqui ens reunirem per dirigir-nos en autocar cap a l’aeroport de Stuttgart. Sortida a primera hora de la tarda en vol destinació Barcelona. Arribada prevista a 17h-18h aprox. Ens acomiadarem de tots els participants i amics que han assistit a aquest interessant Viatge Cultural, del qual esperem guardar un gran record.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge  en avió des de Barcelona.
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Allotjament a l’Hotel Arcotel Camino Stuttgart (4****).
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i impostos locals.

 • Nota: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Com hem indicat anteriorment, en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals o particulars a museus, castells, monuments, etc …  i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, taxis, … espectacles, etc es pagaran directament al lloc, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. A més en aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


AVÍS IMPORTANT: Actualment per viatjar per la Unió Europea, cal portar el Certificat de Vacunació completa al mòbil i/o imprès, fins a nou avís. En cas de canvis de normatives avisarem oportunament als participants.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Dilluns 22/08 – Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling zona mostrador 451 – Trobada 6,00 h – Vol 8,00 h

Del dilluns 22 al diumenge 28 d’agost 2022 (7 dies) –

 

 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç