Tornar Reservar
PDF

Alsàcia, la Vall del Rhin i el sud de la Selva Negra -24/08/22 -7h

Art, Història i Paisatges al Ducat de Borgonya, les valls del riu Rhin i les muntanyes dels Vosges

Alsàcia, la Vall del Rhin i el sud de la Selva Negra -24/08/22 -7h

Alsàcia, la Vall del Rhin i el sud de la Selva Negra -24/08/22 -7h

Art, Història i Paisatges al Ducat de Borgonya, les valls del riu Rhin i les muntanyes dels Vosges
Viatges Estiu
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dimecres 24 agost 2022
  al Dimecres 31 agost 2022

 • image description Durada

  8 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu

  1360€

 • image description Ocupació

  Últimes places

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge i excursions en autocar. Hotels 4**** a Dijon i Colmar.

 • image description Què trobarem

  Visitarem Alsàcia, la Vall del Rhin, els Vosges i el sud de la Selva Negra, que formen una de les regions geogràfiques més belles i encisadores de l'Europa Central.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

8 dies

Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

Alsàcia, la Vall del Rhin i el sud de la Selva Negra -24/08/22 -7h

Art, Història i Paisatges al Ducat de Borgonya, les valls del riu Rhin i les muntanyes dels Vosges

Visitarem Alsàcia, la Vall del Rhin, els Vosges i el sud de la Selva Negra, que formen una de les regions geogràfiques més belles i encisadores de l'Europa Central.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge i excursions en autocar. Hotels 4**** a Dijon i Colmar.

 • Viatges Estiu

  Dia de sortida

  del Dimecres 24 agost 2022
  al Dimecres 31 agost 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  8 dies
 • Preu

  1360€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 

 1. Gaudir els bells paisatges de natura de la Selva Negra del sud, la Vall del Rhin i Alsàcia.
 2. L’encís de les viles medievals amb les seves cases curulles de flors, els magnífics castells, la ruta dels vins, els nombrosos museus i el tipisme de les tradicions alsacianes.
 3. Àmplies explicacions per conèixer a fons la regió amb els Professors i Guies del Centre Europeu.

 

Els Professors del Centre destaquem…

Els grans boscos, les àmplies valls i muntanyes, i sobre tot els típics pobles medievals d’Alsàcia, presenten aspectes molt pintorescos i espectaculars. Ressalten ciutats com Estrasburg, Colmar, Freiburg, … entre d’altres.

Tindrem la base en un Hotel (4****) de la ciutat de Colmar, al peu de la Serralada dels Vosges. Envoltada de boscos, prats i vinyes, és una població animada i atractiva. Des de Colmar, cada dia realitzarem amb el nostre autocar les diverses excursions programades.

En suma, un interessant viatge cultural que ens permetrà conèixer a fons els punts més atractius d’aquesta regió i en el què combinarem les visites a les ciutats històriques i monumentals, amb els bells paisatges de natura.

 

 

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges


Alsàcia i la Selva Negra Alemanya, formen una de les regions geogràfiques més belles i encisadores de l’Europa Central. A banda i banda del majestuós riu Rhin, dues grans cadenes muntanyoses, la Serralada dels Vosges i la Selva Negra constitueixen un magnífic teló de fons amb els seus llacs, cims i frondosos boscos de coníferes i fagedes.


Alsàcia compta amb unes poblacions molt pintoresques i acollidores, que mantenen els costums seculars, la seva pròpia llengua, l’alsacià, i les seves tradicions històriques. Alsàcia és avui un símbol d’Europa i la seva magnífica capital, Estrasburg, és la seu del Parlament Europeu. La Selva Negra, a l’altra riba del riu Rhin, és un atractiu paisatge de muntanya, que és troba cobert d’espessos boscos. L’encant de les ciutats i dels pobles, amb les típiques cases amb estructures de fusta i plenes de flors, fan que aquest viatge tingui un gran atractiu. Durant el viatge combinarem les visites culturals d’art i història a ciutats i monuments, amb els esplèndids paisatges de natura i muntanya.


El viatge des de Barcelona s’efectuarà en autocar, cosa que ens permetrà fer nombroses visites i parades en ruta. Ens allotjarem en cèntrics hotels a Dijon (Ducat de Borgonya, a l’anada i la tornada) i farem estada a Colmar, la població més bonica d’Alsàcia. Diàriament realitzarem amb el nostre autocar les diverses excursions i visites programades, sempre acompanyats amb els Professors i Guies del Centre Europeu.


Apunta’t ara al viatge d’Alsàcia i la Selva Negra Alemanya, fent clic en aquest enllaç.

ITINERARI i VISITES

El Ducat de Borgonya

Sortirem en autocar a les 7,00 h del matí des del Centre Europeu de Barcelona amb totes les parades habituals. Seguirem la ruta del Llenguadoc, la Vall del rou Roine i Montélimar cap al Ducat de Borgonya. Un còmode viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges, i farem diverses parades. A la tarda arribarem a la ciutat de Dijon. És una prestigiosa urbs d’art i història, situada al cor del Ducat de Borgonya, famosa pels cellers i botigues de vins, i pels seus atractius monuments arquitectònics com la Catedral i el Palau de Justicia. Allotjament a l’Hotel.

 

Dijon, Belfort i Colmar

Després d’esmorzar a l’hotel farem una visita cultural per la ciutat de Dijon i el seu pintoresc barri antic. A la tarda continuarem el nostre viatge. Veurem els paisatges del territori del Franc Comtat i per la ruta de la històrica ciutat de Belfort i les valls del riu Doubs, entrarem a Alsàcia (Elsass, en alemany). Arribarem a la ciutat de Colmar, un dels llocs més atractius i singulars d’aquests territoris. Situada a la vora del Rhin, entre França i Alemanya, aquí s’hi parlen els dos idiomes així com la llengua alsaciana, un dialecte germànic. Allotjament a l’Hotel.

Els pobles més bonics d'Alsàcia

Avui visitarem Colmar, que és una ciutat que entusiasma i fascina a tots els visitants. Pintoresca i atractiva, és un dels punts més agradables i inoblidables d’Alsàcia, amb les seves cases típiques, els canals navegables de la Petita Venècia, el Museu Unterlinden de pintura, la Col·legial de Saint Martin, etc. A la tarda continuarem veient pintoresques poblacions, com Kaysersberg i seguirem la famosa Ruta del Vi. Destaca Riquewhir, població molt típica, dedicada al cultiu de la vinya (vins tipus Riesling). Es troba situada al peu de la serralada dels Vosges i envoltada de vinyes. La vila apareix tal qual era al s.XVI, amb pintorescos carrerons i cases amb estructures de fusta i plenes de flors. Al capvespre tornarem a Colmar.

 

 

Estrasburg, la capital d'Alsàcia

Avui, ens dedicarem a visitar la ciutat d’Estrasburg i el seu barri antic. És una població de gran interès cultural, amb un destacat centre històric i artístic, importants museus, parcs, etc. Veurem l’extraordinària Catedral gòtica de 1176, el Palau de Rohan, el Barri Alemany, etc. Estrasburg conserva el típic aspecte germànic del seu nucli antic medieval, amb cases de teulades molt inclinades, entramats de fusta i carrers estrets i tortuosos. El barri antic està admirablement restaurat i ha estat convertit en una àmplia zona de vianants. La ciutat d’Estrasburg està situada a la riba dels rius Rhin i Ill. A la tarda, val la pena fer un petit creuer de navegació pels canals en els vaixells turístics i així visitar còmodament de forma panoràmica la població. La ciutat presenta un animat aspecte amb les seves abundants cerveseries, les tavernes alsacianes (Winstubs) i els nombrosos restaurants típics del barri antic. Al capvespre retorn a Colmar.

Freiburg i la Selva Negra

El nostre objectiu d’avui és la zona sud de la Selva Negra. Creuarem el riu Rhin i ens dirigirem a Friburg (Freiburg im Breisgau), una de les ciutats més seductores del Sud d’Alemanya. Visitarem el nucli antic, la plaça de l’Ajuntament (Rathausplatz), els carrers de vianants i la coneguda catedral gòtica (Münster), amb la seva meravellosa torre de 116 metres d’altura. A la tarda ens introduirem a la zona de muntanya de la Vall de l’Infern, el Höllental, i veurem bells paisatges fins arribar al Titisee, estany d’origen glacial i símbol turístic de la Selva Negra. Aquí és típic adquirir rellotges de “cucut”. Després continuarem el nostre passeig en autocar i veurem les panoràmiques d’aquest sector de boscos de la Selva Negra. Al capvespre tornarem a Colmar.

 

La Serralada dels Vosges

Aquest dia ens dirigirem a la Serralada dels Vosges (en alemany Vogesen). És un sistema muntanyós que fa de frontera natural entre les regions de  Alsàcia i la Lorena. La seva cúspide és el Gran Ballon de Guebwiller de  1.424 m d’alçada. El seu origen es troba en l’escissió d’un sistema muntanyenc, a causa de la falla renana del Rhin, cosa que donà origen a l’oest als Vosges i a l’est a la Selva Negra. Aquest sistema inclou diversos parcs naturals, estanys i llacs i ha estat qualificat com a Reserva de la Biosfera. Veurem extensos boscos de pícees, avets i fagedes, amb pintoresques panoràmiques. Aquí hi va haver grans batalles durant les dues guerres mundials. Destaca el famós Memorial de la Linge. Desprès retornarem a Colmar.

Besançon i les Salines

Deixarem Alsàcia i el nostre objectiu serà conèixer la regió i la pintoresca ciutat de Besançon. Entre els seus monuments sobresurten la catedral de Saint-Jean, romànica i gòtica, el palau renaixentista Granvelle (s.XVI), la casa de la ciutat, l’edifici de la prefectura d’estil Lluís XVI, i el teatre edificat per Ledoux. A la vora hi trobem les Salines Reials d’Arc et Senans, situades a prop de Dole al Franc-Comtat. És un lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a l’Hotel de Dijon.

 

Art Romànic a Tournus i retorn a Barcelona

Avui tornarem a Barcelona. Seguirem per l’autopista els paisatges de dos grans rius francesos, el Saona i el Roine (Rhône). En la nostra ruta ens aturarem a Tournus, pintoresca població medieval on hi destaca la seva famosa abadia romànica de Saint-Philibert. A la tarda entrarem a Occitània i finalment per l’autopista de La Jonquera arribarem a Barcelona, cap a les 21 h (aprox.). Ens acomiadarem dels participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural, del que esperem guardar un gran record.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i circuit en autocar des de Barcelona
 • Totes les excursions i desplaçaments en autocar.
 • Estada en Hotels Mercure  (4****) a Dijon i Colmar.
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet a l’hotel).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars i sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.


Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


AVÍS IMPORTANT: Cal portar el Certificat de Vacunació completa UE, al mòbil i/o imprès, fins a nou avís. En cas de canvis de normatives avisarem oportunament als participants.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.