Tornar Reservar
PDF

El Llac de les Bulloses, el mar del Capcir – Pirineu Francès -23/07/22 -7h

Viatge de Natura al Capcir i l'Alta Cerdanya, amb fàcils passejades.

El Llac de les Bulloses, el mar del Capcir – Pirineu Francès -23/07/22 -7h

El Llac de les Bulloses, el mar del Capcir – Pirineu Francès -23/07/22 -7h

Viatge de Natura al Capcir i l'Alta Cerdanya, amb fàcils passejades.
Viatges Estiu
Rutes de Natura Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 23 juliol 2022
  al Diumenge 24 juliol 2022

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  220€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 3*** a Puigcerdà.

   

 • image description Què trobarem

  Viatge de Natura al Capcir i l'Alta Cerdanya, amb fàcils i agradables caminades per la zona del Llac de les Bulloses, les Gorges del Segre i el Pirineu Francès.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

2 dies

Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

El Llac de les Bulloses, el mar del Capcir – Pirineu Francès -23/07/22 -7h

Viatge de Natura al Capcir i l'Alta Cerdanya, amb fàcils passejades.

Viatge de Natura al Capcir i l'Alta Cerdanya, amb fàcils i agradables caminades per la zona del Llac de les Bulloses, les Gorges del Segre i el Pirineu Francès.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 3*** a Puigcerdà.

 

 • Viatges Estiu

  Dia de sortida

  del Dissabte 23 juliol 2022
  al Diumenge 24 juliol 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu

  220€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 

 1. Agradables i suaus caminades de natura pels Pirineus Orientals de França, l’Alta Cerdanya i el Capcir.
 2. Interessants explicacions divulgatives on conèixeras amb els Professors de Natura del Centre, els secrets de l’espai natural protegit del Llac de les Bulloses, el mar del Capcir.
 3. Espectaculars panoràmiques de la Cerdanya des del Castell de Llívia.

 

Els Professors del Centre destaquem…

 

Us proposem un atractiu viatge per conèixer l’Espai Natural Protegit del Llac de les Bulloses, el mar del Capcir als Pirineus Orientals de França. Alta muntanya i aigües gèlides s’uneixen en un paratge únic i ben carregat de biodiversitat …

 

Passejarem també per alguns dels racons protegits més bonics de l’Alta Cerdanya, com les Gorges del riu Segre i gaudirem de la natura i els paisatges de muntanya en un dels millors moments de l’any. Farem estada en un confortable hotel de Puigcerdà.

 

Les Gorges del riu Segre - Llo

A les 7.00 h agafarem el nostre autocar en direcció a l’Alta Cerdanya i el Capcir, una destinació que ens permetrà conèixer el paisatge d’alta muntanya i especialment, els llacs alpins. Ens desplaçarem fins a Llo (Alta Cerdanya), i des d’allà iniciarem una ruta de natura que ens portarà fins a les Gorges de Segre. A peu del bosc de ribera, perfilarem el traçat del riu i ens sorprendran les panoràmiques dels Pirineus Orientals. Dinarem de pícnic i anirem fins a Montlluís, estratègicament situat per defensar el pas del cap al Rosselló. Entrada la tarda, arribarem a Puigcerdà, on tindrem la oportunitat de fer una passejada i finalment, ens allotjarem i soparem al nostre hotel.

Gorges du Sègre

El Llac de les Bulloses - El Castell de Llivia

Un cop esmorzats al nostre hotel, ens desplaçarem fins al Pla de Barrés i agafarem un bus llançadora que ens permetrà accedir a la natura del Llac de les Bulloses. Les Bulloses són un espai natural protegit, un llac situat a 2000m d’alçada que es troba als peus del massís del Carlit. Un paratge encisador d’aigües calmoses que pendrem com a punt d’inici de la nostra ruta… Traçarem un itinerari circular que ens portarà a descobrir estanys més petits com l’Estany del Racó o l’Estany Negre. Dinarem de pícnic, i a la tarda ens desplaçarem fins a Llívia, des d’on farem una passejada que ens portarà fins al Castell. Des d’allà tindrem l’oportunitat d’assaborir les últimes panoràmiques de la Cerdanya, abans d’iniciar el viatge de tornada cap a Barcelona.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i excursions en autocar.
 • Allotjament a l’Hotel del Prado 3*** a Puigcerdà
 • Règim de MP, mitja pensió (allotjament, esmorzar buffet i sopar de dissabte)
 • Habitacions dobles amb bany. Habitacions individuals amb suplement (Places limitades)
 • Assegurança mèdica de viatge.
 • Taxes i Impostos locals
 • Bitllet de pujada a les Bulloses (bus llançadora)
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.


El preu NO inclou
 • Dinar de pícnic de dissabte
 • Dinar de pícnic de diumenge
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Àpats:

 • Dia 1. Gorges de Segre
  • Esmorzar en ruta: Farem parada en algún poble o àrea de servei. No obstant, s’aconsella portar-lo de casa.
  • El dinar serà tipus pícnic (cal portar-lo enllestit de casa).
  • Sopar a l’Hotel el Prado 3***
  • Cal portar aigua i pica-pica energètic.
 • Dia 2. Llac de les Bulloses
  • Esmorzar a l’Hotel el Prado 3***
  • El dinar serà tipus pícnic

Equipament i preparació de la sortida

 • Hidratació: cal portar un mínim de 1.5l d’aigua
 • Alimentació: cal portar pica-pica energètic per si cal un reforç durant la caminada, fruits secs naturals sense tractar (ametlles, avellanes, nous…), fruita natural (plàtan, poma, pera..), barretes energètiques…
 • Equipament:
  • Calçat específic de muntanya (botes de muntanya): al tractar-se d’un viatge de dos dies es recomana portar calçat de recanvi.
  • Ulleres de sol i barret.
  • Protector solar.
  • Roba d’abric:  jaqueta, per fer front a possibles canvis de temps. S’aconsella seguir la regla de les tres capes (samarreta + polar+ jaqueta) per facilitar el control de la temperatura coporal.
  • Impermeable/capelina: per fer fronts a possibles precipitacions.
  • Motxilla i roba còmode (samarreta i pantaló de trekking o esportiu).

 

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. A França cal portar el Certificat de Vacunació completa UE, al mòbil i/o imprès, fins a nou avís. En cas de canvis de normatives avisarem oportunament als participants. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Cap de Setmana 23-24 juliol 2022 (2 dies) – Natura al Llac de les Bulloses – Sortida autocar, 7,00 h des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

Dissabte 23 de juliol

1. Gorges de Segre

 • Ruta circular
 • Longitud total: 6,5 km
 • Desnivells: +280 (pujada)/-280m (baixada)
 • Durada total (sense parades): 1h30 – 2h
 • Nivell exigència: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell esforç: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell dificultat: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)

Diumenge 24 de juliol

2. Ruta per les Bulloses

 • Ruta circular
 • Longitud total: 6,2 km
 • Desnivells: +130 (pujada)/-130m (baixada)
 • Durada total (sense parades): 1h30
 • Nivell exigència: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell esforç: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell dificultat: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)

3. Passejada al Castell de Llívia

 • Ruta circular
 • Longitud total: 4-5 km
 • Desnivells: +150 (pujada)/-150m (baixada)
 • Durada total (sense parades): 1h – 1h30
 • Nivell exigència: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
 • Nivell esforç: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
 • Nivell dificultat: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)

NOTA: Les rutes programades es podrien veure afectades per les condicions meteorològiques o bé, per pertorbacions que puguin afectar l’estat dels camins, i que per tant, impedeixin garantir la seguretat de l’activitat. En aquest cas, es plantejarien rutes alternatives que seguirien la línea de les propostes del programa, NO es plantejarien itineraris de dificultat tècnica superior.