Lyon i els grans llacs dels Alps

Baixar Alps- Viatges Culturals Centre Europeu
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 4 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dj 24 - Dg 27 Jun 2021
Duració
4 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
560€
Preu de la reserva
180€
Supl. Hab. Individual
140€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Lyon i els grans llacs dels Alps
Resum del viatge
 • Dates:

  Dijous, 24 de Juny de 2021 - Diumenge, 27 de Juny de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  4 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  560€

 • Preu de la reserva:

  180€

 • Supl. Hab. Individual:

  140€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges (4 dies).

 

Descripció: Presentem aquest interessant viatge cultural, en el qual visitarem alguns dels racons més atractius de la regió de l’ARA (Auvergne-Rhône-Alpes). La ciutat de Lyon, la seva gran capital i segona urbs de França, és considerada patrimoni de la humanitat per la UNESCO pel seu magnífic barri antic, perfectament conservat. A més tota aquesta zona presenta bonics paisatges amb pobles rurals, castells, i paisatges plens de vinyes, sempre acompanyats amb la serena bellesa dels seus grans rius, el Saona i el Roine. Molt a la vora trobem les muntanyes dels Alps amb suggestius panorames de muntanyes i boscos. Anirem a visitar dos dels grans llacs alpins, el Llac de Bourget i el Llac d’Annecy, amb esplèndids paisatges i racons molt pintorescs.

Alps- Viatges Culturals Centre Europeu
 • Primer dia
 • Lyon

En ruta per la Provença i la Vall del riu Roine

 • Sortida a les 7,00 h en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals, cap a La Jonquera i el Llenguadoc, fins arribar a la ciutat provençal de Nimes. Es una històrica població, que s'enorgulleix dels seus prestigiosos monuments com l'Amfiteatre Romà, la Maison Carrée i la Torre Magna. Després de deixar temps lliure per dinar, farem un passeig per visitar per la població. A la tarda continuarem el viatge per la Vall del riu Roine (Rhone-Ródano) i arribarem a Lió (Lyon), la segona gran ciutat de França.

  Lyon fou fundada pels romans l'any 43 aC, i molt aviat es va convertir en un punt molt estratègic en la ruta cap als Alps. La seva situació és sorprenent al trobar-se en una curiosa península entre dos grans rius, el Roine (Rhone-Ródano) i el Saona. Des de la muntanya de la Fourvière s'observa una magnífica vista d'aquesta especial situació geogràfica. El Lió Històric, amb el seu pintoresc barri antic de gust italià, gòtic i renaixentista, ens sorprendrà pel seu atractiu i bellesa i ha estat declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Allotjament a l'hotel.

 • Segon dia
 • Art i Història

Visita a la ciutat de Lyon - El Barri antic - La Fourvière

 • Avui després d'esmorzar a l'hotel, dedicarem el dia a visitar la ciutat. Destaca el "Vieux Lyon", el Vell Lió, la part antiga i monumental de la ciutat, paral·lela al riu Saona, amb els seus racons històrics declarats per la Unesco, patrimoni de la Humanitat. Des de llavors s'han restaurat molts edificis, donant al “Vieux Lyon” un aspecte acollidor i entranyable, amb pintorescs racons. És el barri medieval i renaixentista, situat a la riba del riu Saona, al peu del Turó de la Fourvière. És un dels barris més extensos que encara queden intactes de l'època medieval. Destaquen les mansions de l'època del Renaixement, amb els seus patis ocults i els seus teulats de terracota. La Catedral de Lió, de l'Edat Mitjana, és coneguda pel seu sorprenent rellotge astronòmic. Ressalta també el Museu del Cinema.

  Lyon es coneguda com una "ciutat gastronòmica" amb famosos restaurants i cuiners internacionals. Els carrers medievals de la zona condueixen a aquests restaurants d'alta cuina i als bars especialitzats en els típics vins del Beaujolais. A la vora hi ha la Croix-Rousse, que és un altre turó de la ciutat amb un barri singular, profundament marcat pel seu passat com a centre de la indústria de la seda. En la nostra ruta pujarem també a la muntanya de la Fourvière, des d'on s’observen atractives panoràmiques del conjunt de la ciutat i dels seus grans rius. Aquí es troba el teatre romà i també la basílica de Nostra-Senyora de la Fourvière. En suma, dedicarem el dia a la visita de la ciutat i finalment deixarem també temps lliure per poder gaudir particularment de la població.

 • Tercer dia
 • Paisatges dels Alps

Els grans llacs de Bourget i Annecy

 • Avui, gaudirem d'uns paisatges naturals molt encisadors de la regió dels Alps. Primer visitarem a Aix-les-Bains el famós Llac de Bourget, el més llarg (18 km) i profund (145 m) de tots els llacs savoians. Els seus bells panorames han inspirat molts poetes romàntics francesos, com Lamartine. Després anirem a veure el gran Llac d'Annecy. Es la ciutat més destacada del Ducat de Savoia, on farem també una agradable visita cultural. Annecy, és coneguda com la "Venècia Alpina" pels seus carrers amb bonics canals. Farem una agradable passejada pels seus racons medievals plens de vida. Destaquen les cases adornades amb flors i adornaments típics de la Savoia, els extensos parcs i jardins sempre acompanyats pel rerefons dels Alps i del gran llac. La ciutat vella, i els voltants de la catedral són també molt interessants, plens d'anticuaris, llibreries, galeries d'art i artesans. Annecy deixa sempre un record inoblidable. Al capvespre, retorn a Lyon.

 • Quart dia
 • La Provença

Orange, la ciutat romana

 • Després d'esmorzar, deixarem Lyon i ens dirigirem a Orange, interessant ciutat de la Provença que guarda nombrosos records de l'època romana. Ressalta l'antic Arc de Triomf, símbol de l'urbs i que s'alça a la "Via Agrippa", per la qual transitaven les legions romanes que es dirigien als Alps. El seu magnífic Teatre Romà és el millor conservat de tot l'Imperi Romà. A la tarda, seguirem pel Llenguadoc i arribarem a Barcelona aproximadament a les 21 h. Ens acomiadarem de tots els participants que han assistit a aquest interessant viatge cultural.

Preu del viatge

560 €
 • Preu total: 560 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 140 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 180 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a Lyon en Hotel (4****) en habitacions dobles amb bany.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.