Tornar Reservar
PDF

San Sebastián, el Pirineu Atlàntic i el Pais Basc Francès -8/08/22 -7h

Viatge d'Art, Història i Paisatges pel País Basc i Navarra

San Sebastián, el Pirineu Atlàntic i el Pais Basc Francès -8/08/22 -7h

San Sebastián, el Pirineu Atlàntic i el Pais Basc Francès -8/08/22 -7h

Viatge d'Art, Història i Paisatges pel País Basc i Navarra
Viatges Estiu
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dilluns 08 agost 2022
  al Divendres 12 agost 2022

 • image description Durada

  5 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu

  650€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Un suggestiu viatge cultural a Navarra, Sant Sebastià i el Pais Basc Francès, una de les regions més belles amb típiques poblacions i bonics paisatges del Pirineu Atlàntic.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

5 dies

Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

San Sebastián, el Pirineu Atlàntic i el Pais Basc Francès -8/08/22 -7h

Viatge d'Art, Història i Paisatges pel País Basc i Navarra

Un suggestiu viatge cultural a Navarra, Sant Sebastià i el Pais Basc Francès, una de les regions més belles amb típiques poblacions i bonics paisatges del Pirineu Atlàntic.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • Viatges Estiu

  Dia de sortida

  del Dilluns 08 agost 2022
  al Divendres 12 agost 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  5 dies
 • Preu

  650€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 

 1. Contemplar els meravellosos paisatges mariners de la Costa Atlàntica combinat amb el Pirineu de Navarra.
 2. Ric patrimoni cultural, monumental i gastronòmic, a poblacions com Donostia, Hondarribia, Saint-Jean-de-Luz, Orreaga,… entre d’altres
 3. Un viatge original amb rutes pintoresques i variades amb l’acompanyament de l’equip de Professors del Centre Europeu.

 

Els Professors del Centre destaquem…

Un interessant viatge cultural d’art i història en un dels millors moments de l’any per gaudir dels paisatges i que us recomanem per l’especial interès cultural d’aquesta zona. Combinarem els paisatges mariners de Guipúscoa amb el Pirineu de Navarra, el País Basc Francès i la Costa Atlàntica. Al llarg del nostre viatge visitarem també poblacions i paratges amb un ric patrimoni monumental, artístic i històric, com Donostia, Hondarribia, Zarautz, Orreaga / Roncesvalles, Donibane Lohizune / Saint-Jean-de-Luz, etc. Farem estada en un confortable i cèntric hotel (4****) de la ciutat de Pamplona / Iruña.

El Pirineu d'Aragó i Navarra

Sortida de l’autocar a les 7,00 h del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a les terres del Pirineu Aragonès. Pel Port de Monrepós, arribarem a Jaca, animada població situada al peu de la Penya Oroel (1.760 m), amb un extraordinari rerefons de muntanyes i cims de l’Alt Pirineu. Posseeix una Catedral Romànica del s.XI aixecada per consolidar la ciutat en el Camí de Santiago. Ressalta també la Ciutadella Militar de 1595 i un atractiu barri antic. Després de deixar temps per dinar, continuarem el viatge i entrarem en territori de l’antic Regne de Navarra. Veurem el famós Monestir de Leyre i al vespre arribarem a la ciutat de Pamplona (Iruña). Ens instal·larem en un cèntric hotel de la ciutat.

La Costa Atlàntica - Donibane Lohizune - Hondarribia

Avui seguirem la ruta de la vall del riu Bidasoa, a través d’un paisatge privilegiat de muntanya, amb els típics “caseríos”, els boscos de roures i faigs, i esplèndides panoràmiques fins arribar al Mar Cantàbric. Al País Basc Francès, veurem Saint-Jean-de-Luz / Donibane Lohizune, encisadora població marinera de la Costa Basca Francesa. Es troba envoltada d’un entorn excepcional de mar i muntanya. El port pesquer és molt pintoresc, amb les barques de vius colors, l’intens blau del mar, el blanc de les cases de pescadors, i l’ambient de gent de mar, amb la vista del Pirineu Atlàntic. A la tarda seguirem la ruta d’Hendaia i arribarem a Hondarribia, històrica i atractiva població basca situada als peus del Mont Jaizkibel i de la pintoresca Badia de Txingudi. Desprès d’aquesta visita, al capvespre retorn a Pamplona.

La Vall de Leitza - San Sebastián - Zarautz

Després d’esmorzar sortirem amb l’autocar seguint la ruta de la Vall de Leitza, a través d’un paisatge de muntanya, amb prats, boscos i vistes panoràmiques. Arribarem a la ciutat de Sant Sebastià / Donostia. Sens dubte, és una de les ciutats més belles, elegants i atractives d’Europa. Es troba envoltada d’un entorn excepcional de mar, platja i muntanya. Val la pena passejar pel seu típic port pesquer, la platja de la Concha, el Passeig Marítim, el Barri Vell, etc. Destaquen les 3 muntanyes de la ciutat, el Mont Ulía, el Urgull i el Igueldo, així com el Riu Urumea amb els seus magnífics ponts monumentals. Desprès de visitar la ciutat, a la tarda ens aturarem a Zarautz, lloc d’estiueig per les seves esplèndides platges i l’animada població. Al capvespre retornarem a l’hotel.

El Pirineu de Navarra - Roncesvalles

El matí el dedicarem a completar la visita a la ciutat de Pamplona i la seva Catedral. A primera hora de la tarda, ens dirigirem cap a les muntanyes del Pirineu de Navarra amb els seus suggestius paisatges de fagedes, boscos atlàntics i pintoresques poblacions rurals. Anirem al Mirador del Coll d’Ibañeta, amb grans vistes panoràmiques. En aquesta zona, a tocar de la Frontera Francesa hi arribaven pelegrins de tots els racons d’Europa en ruta cap a Santiago de Compostel.la. A la vora hi trobem Roncesvalles/Orreaga, lloc mític en la ruta dels pelegrins del Camí de Santiago, envoltat de llegendes i tradicions medievals. Es pot fer una agradable passeig pels camins dels voltants i arribar fins Burguete. Al capvespre retornarem a l’hotel.

Eribarri / Olite - Tudela - La Ribera

Avui deixarem Pamplona-Iruña i ens dirigim cap a Eribarri/Olite, prop de les Bárdenas Reales i de la Ribera. Olite és una atractiva població que va ser la residència preferida dels Reis de Navarra durant el s.XV. Destaca el Palau Reial, les muralles, i les nombroses cases palatines dels s.XIV-XVIII. Després anirem a Tudela de Navarra, pintoresca vila de la comarca agrícola de La Ribera, a on deixarem temps per dinar. La joia artística de la ciutat és la catedral de Santa Maria, construïda cap a 1180. A la tarda retornarem a Barcelona per l’autopista, amb arribada prevista cap a les 21 h aprox. Ens acomiadarem dels participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural, del qual esperem guardar un gran record.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i circuit en autocar des de Barcelona.
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’hotel Tres Reyes de Pamplona (4****).
 • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa
 • Habitacions individual amb suplement (Places limitades).
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i impostos locals.

 • Nota: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

El preu NO inclou

Menjars: Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible als participants. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants, cafeteries, terrasses, etc … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Sortida autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos. 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç