Tornar Reservar
PDF
Bambuseria

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

Pont de St. Joan: Jardins i Paisatges del Sud de França

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

Pont de St. Joan: Jardins i Paisatges del Sud de França
Viatges Estiu
Paisatges Jardins
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

3 dies

Bambuseria
Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

Pont de St. Joan: Jardins i Paisatges del Sud de França

Viatge NO programat.
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Pont de Sant Joan: 24-25-26 juny 2022 – (3 dies, de divendres a diumenge) – Sortida autocar 7,00 h

Viatge Cultural de Jardins i Paisatges al Parc de Bambús del Llenguadoc


Descripció: Presentem un viatge cultural dedicat especialment als paisatges, els jardins i els parcs del Llenguadoc, una de les regions més suggestives de França. Es un territori a on hi trobem nombroses curiositats naturals, poblacions molt pintoresques i llocs interessants a visitar, en uns bonics paisatges de muntanya i de garriga, situats entre el Parc Natural dels Cevennes, els departaments del Gard i l’Herault i la Costa Mediterrània. Destaca el Parc de Bambús del Llenguadoc, creat amb plantes i flors portades de territoris asiàtics. És un lloc sorprenent i únic, qualificat com un dels parcs més bonics de França.


 • El preu inclou:
 • Viatge i totes les excursions i desplaçaments en el nostre autocar.
 • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Mercure Antigone de Montpellier (4****).
 • Allotjament en règim MP (mitja pensió, sopar de dissabte i esmorzar bufet diumenge).
 • Habitacions dobles amb bany. Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Assegurança mèdica de viatge. Taxes i Impostos locals.

 

Pézenas, la vila de Molière - Montpellier

Sortida a les 7,00 del matí amb les parades habituals, cap a les terres del Llenguadoc. Serà un còmode viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges del sud de França, i farem diverses parades.


En primer lloc visitarem Pézenas, que és una atractiva població d’art i història, amb nombrosos palaus, cases elegants i carrers típics que guarden el record del gran escriptor i artista francès Molière, considerat el creador de la “Comédie-Française”.


Al capvespre arribarem a Montpellier. Es una animada i cosmopolita població mediterrània, que fou governada durant molts anys pels Reis d’Aragó i de Mallorca, i que s’ha convertit en poc temps en una gran ciutat, amb importants monuments culturals, una arquitectura urbanística admirable i molts llocs interessants. Cal ressaltar el barri d’Antigona amb una nova arquitectura singular i la zona tradicional de la Plaça de la Comèdia, amb el seu típic i animat ambient festiu. Allotjament i sopar a l’hotel.

Montpeller
Montpeller

Els Jardins de Prafrance i la Bambuseria - Anduze

Avui, després d’esmorzar a l’hotel, recorrerem els paisatges dels primers contraforts del Parc Natural de Cevennes. Anirem cap a la Vall Insòlita, per conèixer la famosa Bambuseria de Prafrance, el Parc Exòtic dels Bambús Gegants de la Indoxina, creat el 1855 amb plantes i flors portades de territoris asiàtics. El Parc de Bambús del Llenguadoc va néixer de la voluntat d’Eugene Mazel, gran apassionat de l’horticultura, la botànica i les ciències naturals. Va iniciar les plantacions a les Cévennes, mitjançant l’aclimatació d’espècies exòtiques de la Xina, el Japó, Laos, Vietnam, etc. Té 10 hectàrees i més de 150 varietats de bambús, així com sequoies centenàries, palmeres, jardins aquàtics, flors exòtiques, la jungla tropical i moltes curiositats botàniques. Dinar lliure.


Visitarem també la propera població d’Anduze, amb bells racons com la curiosa Fontana – Pagoda i el temple protestant de 1823, símbol de les lluites religioses dels segles XVI-XVII en aquests territoris. Al capvespre retorn i sopar a l’hotel.

bambuseria
Bambuseria

Nimes, ciutat d'art, història i jardins

Pel matí, després de recollir maletes, començarem la tornada cap a Barcelona. En primer lloc ens arribarem fins a Nimes, una ciutat amb un fort passat romà que ens ha deixat grans joies de la Història de l’Art com, l’amfiteatre romà, el millor conservat del món, la Maison Carrée, un temple increïblement conservat, la Torre Magna, etc. Destaquen especialment els bonics Jardins de la Fontaine, considerats un dels primers parcs públics d’Europa, amb diversos elements que recorden la importància romana de la ciutat.


A la tarda, seguirem el nostre recorregut fins arribar a Barcelona cap a les 21h aproximadament. Ens acomiadarem dels participants en aquest atractiu viatge cultural, del qual esperem guardar un gran record.

 

Apunta’t ara al viatge cultural del Parc de Bambús del Llenguadoc.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel 4**** a Montpellier: Hotel Mercure Antigone.
 • Règim MP de mitja pensió a l’hotel (sopars, allotjament i esmorzar-bufet).
 • No inclou els dinars en ruta.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Les habitacions individuals tenen un suplement (Places limitades).
 • Assegurança de viatge. Taxes i Impostos locals

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


 


El preu NO inclou

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, restaurants i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars en ruta, que seràn lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Entrada al Parc de Bambús: uns 10 € aprox. (Pagament al lloc).


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:
 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.