Tornar Reservar
PDF
Raquetes de neu als Pirineus

Cerdanya hivernal – Raquetes de neu al Pirineu Oriental – 28/01/23 – 7h

Passejades amb Raquetes de Neu en els majestuosos paisatges d'hivern del Pirineu Oriental

Cerdanya hivernal – Raquetes de neu al Pirineu Oriental – 28/01/23 – 7h

Cerdanya hivernal – Raquetes de neu al Pirineu Oriental – 28/01/23 – 7h

Passejades amb Raquetes de Neu en els majestuosos paisatges d'hivern del Pirineu Oriental
Viatges Hivern
Rutes de Natura Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 28 gener 2023
  al Diumenge 29 gener 2023

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  220€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal- Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Farem unes agradables passejades amb raquetes de neu, mentre contemplem els atractius paisatges d'hivern del Pirineu i coneixem poblacions típiques de la Cerdanya francesa.

Resum del Viatge

Viatges Hivern

2 dies

Raquetes de neu als Pirineus
Viatges Hivern | Activitat Club Cultural.

Cerdanya hivernal – Raquetes de neu al Pirineu Oriental – 28/01/23 – 7h

Passejades amb Raquetes de Neu en els majestuosos paisatges d'hivern del Pirineu Oriental

Farem unes agradables passejades amb raquetes de neu, mentre contemplem els atractius paisatges d'hivern del Pirineu i coneixem poblacions típiques de la Cerdanya francesa.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal- Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  del Dissabte 28 gener 2023
  al Diumenge 29 gener 2023
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu socis

  220€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Entrar en contacte amb la neu i contemplar paisatges màgics d’hivern al Pirineu Oriental català.
 2. Gaudir d’unes rutes amb raquetes de neu per la Vall de la Vinyola, a Portè-Pimorent.
 3. Passejar i conèixer poblacions amb encant de la Cerdanya, com Llívia, Puigcerdà, Sallagosa …

Els Professors del Centre destaquem… 

Un viatge esplèndid, per visitar els Pirineus Orientals en una de les millors èpoques de l’any, amb paisatges, boscos i muntanyes coberts de neu i estampes típiques de l’hivern. Realitzarem una passejada agradable amb raquetes de neu i tindrem l’oportunitat de visualitzar les muntanyes nevades a la zona francesa de Portè-Pimorent.

A més, destaquem els pobles amb encant de la Cerdanya, tant de la part d’Espanya i de França, com la curiosa vila de Llívia, rodejada totalment de territori francès, la població de Puigcerdà, capital de la Cerdanya, els pobles de Sallagosa, Lló, etc …. Farem estada en un confortable hotel de Bellver de Cerdanya. Un interessant viatge de raquetes de neu i paisatges blancs amb els Professors i Guies del Centre Europeu en una bonica època d’ambient hivernal.

 

Raquetes de neu als Pirineus

Raquetes de neu a la Vall de la Vinyola

A les 7,00 h agafarem el nostre autocar en direcció a la Cerdanya, una de les regions muntanyoses més boniques de Catalunya i França… Iniciarem un viatge per conèixer i contemplar paisatges de muntanya i pobles amb encant nevats. L’hivern … la millor època per gaudir de la neu en aquesta regió del Pirineu Oriental. Ens traslladarem fins a Portè-Pimorent, per començar la nostra ruta de raquetes de neu a la Vall de la Vinyola. Durant la ruta o en finalitzar, depenent del ritme que portem, dinarem tipus pícnic. Un cop la ruta hagi finalitzat, a l’inici de la tarda, ens traslladarem a donar un tomb per Puigcerdà i finalment arribarem al nostre hotel a la població de Bellver de Cerdanya. Allotjament i sopar a l’hotel.

Raquetes de neu als Pirineus
Raquetes de neu als Pirineus

Passejada per Llívia i els paisatges de la Cerdanya Francesa

Un cop esmorzats al nostre hotel, ens desplaçarem cap a la vila de Llívia, un municipi amb encant i molt curiós per estar envoltat totalment per territori francès. A Llívia, gaudirem d’una visita guiada a l’antiga farmàcia, que forma part del renovat Museu Municipal d’aquesta població. Un cop finalitzada aquesta visita, veurem altres poblacions i paisatges amb molt d’encant i que ben segur us enamoraràn, com els pobles de Sallagosa, Lló, … amb els atractius paisatges i muntanyes del seu entorn. A continuació, tornarem al nostre hotel de Bellver de Cerdanya per dinar tots plegats. Per finalitzar, a la tarda agafarem el nostre autocar per reprendre el viatge de tornada cap a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20–20,30h.

Museu Municipal de Llívia
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Guiatge de la ruta amb raquetes de neu.
 • Organització, acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel Bellavista (2**) a Bellver de Cerdanya en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Règim PC a l’hotel: Allotjament, sopar dissabte, esmorzar buffet, i dinar diumenge.
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges  del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


El dinar del primer dia, dissabte, que és tipus pícnic i que s’ha de portar enllestit de casa.


Lloguer de raquetes i bastons: uns 25 € aprox.  (Ho recolliran en efectiu els Guies durant el viatge).


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalització, defunció, malaltia familiar o altres incidències, produïdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge, i té un període de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.lació, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

MASCARETA: Mentre no hi hagi canvis en la normativa vigent, cal portar la mascareta a l’interior de l’autocar i en els restants medis de transport públic.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


EQUIP/MATERIAL:

 • Calçat específic de muntanya: de canya alta (Obligatori), impermeable per a la neu.
 • Guants de neu
 • Pantalons de neu impermeable.
 • Barret i bufanda
 • Calçat còmode per fer passejades per camins forestals i asfalt, a més de protegir del fred els peus i de sola antilliscant. Millor si pot ser calçat de muntanya.
 • Roba còmode (samarreta i pantaló de trekking o esportiu)
 • Roba d’abric/impermeable per a la neu: polar o jaqueta, s’aconsella seguir la regla de les tres capes per facilitar el control de la temperatura corporal (samarreta + polar + jaqueta/impermeable) 
 • Ulleres de sol i barret
 • Motxilla i protector solar

EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals:


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos. 

Dissabte 28 de gener 

1. Raquetes de neu a la Vall de la Vinyola.

 • Ruta lineal
 • Longitud total: 5 km
 • Desnivells: +215m (pujada)/-215m (baixada)
 • Durada total (sense parades): 2h 45 min – 3h
 • Nivell exigència: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell esforç: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell dificultat: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)

Diumenge 29 de gener

2. Passejada per Llívia, Sallagosa i Lló.

Aquestes seran passejades de poc recorregut per asfalt i potser algun petit tram forestal, sense gaires pujades, baixades ni dificultats.