Tornar Reservar

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat – En AVE -4/06/22-7h

Pont de la Segona Pasqua: Viatge Cultural d'Art, Història i Paisatges

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat – En AVE -4/06/22-7h

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat – En AVE -4/06/22-7h

Pont de la Segona Pasqua: Viatge Cultural d'Art, Història i Paisatges
Viatges Primavera
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 04 juny 2022
  al Dilluns 06 juny 2022

 • image description Durada

  3 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Tren AVE

 • image description Preu

  540€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Trobada Estació Barcelona Sants – AVE

 • image description Què trobarem

  Un interessant viatge cultural per gaudir dels paisatges de Castella i de les històriques ciutats de Segòvia i Avila, declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

3 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat – En AVE -4/06/22-7h

Pont de la Segona Pasqua: Viatge Cultural d'Art, Història i Paisatges

Un interessant viatge cultural per gaudir dels paisatges de Castella i de les històriques ciutats de Segòvia i Avila, declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Lloc de trobada:

Trobada Estació Barcelona Sants – AVE

 • Dia de sortida

  Saturday, 04 June 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  3 dies
 • Preu

  540€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges

Pont de la Segona Pasqua: Dies 4-5-6 juny 2022 (3 dies, de dissabte a dilluns) – Sortida, dissabte 7,00 h en Tren AVE  – Arribada dilluns 22 h.


Descripció: Us presentem un interessant viatge cultural per descobrir Àvila i Segòvia, ciutats declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.


Àvila, es considera una de les ciutats més atractives i interessants d’Espanya. Hi trobem una interessant combinació d’història i art, mística i natura. Muralles, cases, palaus, temples, convents, configuren el ric patrimoni artístic de la ciutat, fruit d’un enriquidor passat històric protagonitzat per la convivència de 3 cultures: cristiana, jueva i musulmana.


Des de 1985, la ciutat antiga d’Àvila, la seva muralla i el conjunt de diverses esglésies extramurs són considerades com a «Patrimoni de la Humanitat» per la Unesco. Dues de les figures claus en la història d’Àvila, són les dels místics del segle XVI Santa Teresa de Jesús i San Juan de la Cruz, que van passar bona part de la seva vida a la ciutat i en la qual van escriure la seva obra literària i espiritual. Són famoses les reconegudes “Yemas de Santa Teresa”, un dolç típic d’Àvila.


En la nostra ruta realitzarem també una atractiva visita cultural a la propera ciutat de Segovia, també declarada patrimoni Mundial per la UNESCO. on veurem el seu famós Aqüeducte romà, el Barri antic, l’Alcazar, considerat com un castell de “compte de fades”, així com d’altres interessants monuments. Ens allotjarem a Àvila en un confortable i cèntric Hotel-Palau del s.XVI. (Palacio de Velada 4****).

 


ITINERARI DEL VIATGE

Ens trobarem el dissabte pel matí, a l’hora que s’indicarà a tots els inscrits, a l’ Estació de Sants, davant de la porta de control d’accés als trens AVE. Agafarem el tren i arribarem a l’estació de Madrid-Puerta de Atocha. Allà, continuarem amb un autocar privat que ens portarà a fer les diverses visites per les properes ciutats d’Àvila i Segòvia, sempre acompanyats amb els professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals. L’allotjament serà en hotel a Àvila (4****). El darrer dia a la tarda, ens dirigirem novament en autocar a Madrid per agafar el tren AVE per retornar a Barcelona al vespre.


 • Viatge a Madrid en Tren AVE.
 • Excursions i desplaçaments en autocar per Segòvia i Àvila.
 • Estada en cèntric hotel a la ciutat d’ Àvila (Hotel Palacio Velada 4****).
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals.
 • Assegurança de viatge.

Properament ampliarem aquestes informacions al web. Obertes les inscripcions.


 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge a Madrid en Tren AVE i retorn.
 • Excursions i desplaçaments en autocar per Àvila i Segòvia.
 • Estada en cèntric Hotel (4****) a Àvila (Hotel Palacio Velada).
 • Estada en habitacions dobles.
 • Les habitacions individuals tenen suplement (Places limitades).
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals

  Nota: El preu podria variar si hi ha canvis imprevistos en els preus dels bitllets de Tren AVE.


   


El preu NO inclou

Menjars: D’acord amb la situació actual i a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars i sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Trobada a l’Estació de Barcelona Sants – Sortides AVE