Tornar Reservar
PDF

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat -4/06/22 -8,15h -AVE 9h

Pont de la Segona Pasqua: Viatge d'Art, Història i Paisatges - En AVE

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat -4/06/22 -8,15h -AVE 9h

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat -4/06/22 -8,15h -AVE 9h

Pont de la Segona Pasqua: Viatge d'Art, Història i Paisatges - En AVE
Viatges Primavera
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 04 juny 2022
  al Dilluns 06 juny 2022

 • image description Durada

  3 dies

 • image description Hora de sortida

  09:00

 • image description Transport

  Tren AVE

 • image description Preu

  540€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Trobada Estació Barcelona Sants – Viatge en tren AVE, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Avila.

 • image description Què trobarem

  Un interessant viatge cultural per gaudir dels paisatges de Castella i de les històriques ciutats de Segòvia i Avila, declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

3 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

Àvila i Segòvia, ciutats patrimoni de la humanitat -4/06/22 -8,15h -AVE 9h

Pont de la Segona Pasqua: Viatge d'Art, Història i Paisatges - En AVE

Un interessant viatge cultural per gaudir dels paisatges de Castella i de les històriques ciutats de Segòvia i Avila, declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Lloc de trobada:

Trobada Estació Barcelona Sants – Viatge en tren AVE, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Avila.

 • Dia de sortida

  del Dissabte 04 juny 2022
  al Dilluns 06 juny 2022
 • Hora de sortida

  09:00
 • Durada

  3 dies
 • Preu

  540€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges

Pont de la Segona Pasqua: Dies 4-5-6 juny 2022 (3 dies festius, de dissabte a dilluns) – Sortida, dissabte matí en Tren AVE – Arribada dilluns vespre.


Presentem un interessant viatge cultural per descobrir Àvila i Segòvia, ciutats d’art i història declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.


 • Viatge de Barcelona a Madrid en Tren AVE.
 • Excursions i visites en autocar per Àvila, Segòvia i els seus voltants.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals.
 • Estada AD en Hotel 4**** al centre de la ciutat d’Àvila: Hotel Palacio Velada.

Horaris:

Anada: Trobada 8,15 h – Estació Sants AVE – Sortida 9,00 h.

Retorn: Sortida Madrid, 20 h – Arribada BCN 22,30 h.


Entrades als monuments d’Àvila i Segòvia: 12€ aproximadament. Es recolliran durant el viatge.


ITINERARI i VISITES

Àvila, la ciutat de les tres cultures

Ens trobarem el dissabte pel matí, a l’hora indicada a l’ Estació de Sants, davant de la porta de control d’accés als trens AVE. Agafarem el tren i arribarem a l’estació de Madrid-Puerta de Atocha. Allà, continuarem amb un autocar privat que ens portarà a Àvila, sempre acompanyats amb els professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals. 


Àvila, es considera una de les ciutats més atractives i interessants d’Espanya. Hi trobem una interessant combinació d’història i art, mística i natura. Muralles, cases, palaus, temples, convents, configuren el ric patrimoni artístic de la ciutat, fruit d’un enriquidor passat històric protagonitzat per la convivència de 3 cultures: cristiana, jueva i musulmana. Des de 1985, la ciutat antiga, la seva muralla i el conjunt de diverses esglésies extramurs són considerades com a «Patrimoni de la Humanitat» per la Unesco.


Ens allotjarem a Àvila en un confortable i cèntric Hotel-Palau del s.XVI.

Segovia, ciutat patrimonial i històrica

Avui ens dedicarem a anar a la ciutat de Segòvia amb el nostre autocar per tal de fer la visita detallada de la població i els seus voltants, amb el rerefons dels bonics paisatges de muntanya de la Sierra de Guadarrama.


Segovia, també declarada patrimoni Mundial per la UNESCO, destaca per la seva monumentalitat i el seu centre històric on veurem el seu famós Aqüeducte romà, el Barri antic, l’Alcazar, considerat com un castell de “compte de fades”, així com d’altres interessants monuments d’art en els seus pintorescs carrers.


Desprès de visitar la ciutat i els seus principals monuments, al capvespre retornarem al nostre hotel d’Àvila.

Madrid i retorn a Barcelona

Avui ens acomiadarem d’Àvila i podrem aprofitar per fer les últimes compres, com les típiques “Yemas de Santa Teresa“, un dolç singular de la ciutat, que fa homenatge a dues de les figures claus en la història d’Àvila, les dels místics del segle XVI Santa Teresa de Jesús i San Juan de la Cruz. Ells van passar bona part de la seva vida a la ciutat d’Àvila, en la qual van escriure la seva obra literària i espiritual, i van deixar una forta empremta a la població. 


Desprès anirem amb el nostre autocar cap a Madrid, on podrem fer un tomb abans d’agafar el tren AVE per retornar a Barcelona. Ens acomiadarem dels participants en aquest interessant viatge cultural, del qual esperem guardar un gran record.


 

Apunta’t ara al viatge cultural d’Àvila i Segòvia, fent clic en aquest enllaç.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge a Madrid en Tren AVE i retorn.
 • Excursions i desplaçaments en autocar per Àvila i Segòvia.
 • Estada en cèntric Hotel (4****) a Àvila (Hotel Palacio Velada).
 • Estada en habitacions dobles.
 • Les habitacions individuals tenen suplement (Places limitades).
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals

  Nota: El preu podria variar si hi ha canvis imprevistos en els preus dels bitllets de Tren AVE.


   


El preu NO inclou

Menjars: D’acord amb la situació actual i a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars i sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades als monuments d’Àvila i Segovia: 12€ aproximadament, es recollirà durant el viatge.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Trobada a l’Estació de Barcelona Sants – Sortides AVE