Tornar Reservar

Bordeus, patrimoni de la humanitat – El Ducat d’Aquitània -15/04/22-7h

Setmana Santa: Art i Història a Bordeus i la Nova Aquitània - La Costa Atlàntica - El País de Bergerac

Bordeus, patrimoni de la humanitat – El Ducat d’Aquitània -15/04/22-7h

Bordeus, patrimoni de la humanitat – El Ducat d’Aquitània -15/04/22-7h

Setmana Santa: Art i Història a Bordeus i la Nova Aquitània - La Costa Atlàntica - El País de Bergerac
Viatges PrimaveraSetmana Santa
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Divendres 15 abril 2022
  al Dilluns 18 abril 2022

 • image description Durada

  4 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  580€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Un viatge pels suggestius paisatges del sud-oest de França i Bordeus, la ciutat dels vins i patrimoni de la humanitat, amb interessants visites culturals d'història i art.

Resum del Viatge

Viatges Primavera | Setmana Santa

4 dies

Viatges Primavera | Setmana Santa | Activitat Club Cultural.

Bordeus, patrimoni de la humanitat – El Ducat d’Aquitània -15/04/22-7h

Setmana Santa: Art i Història a Bordeus i la Nova Aquitània - La Costa Atlàntica - El País de Bergerac

Un viatge pels suggestius paisatges del sud-oest de França i Bordeus, la ciutat dels vins i patrimoni de la humanitat, amb interessants visites culturals d'història i art.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Friday, 15 April 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  4 dies
 • Preu

  580€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Avanç Informatiu

Viatge Cultural de Setmana Santa, del divendres 15 al dilluns 18 abril 2022 (4 dies) – Sortida, 7,00 h


Descripció: Per a aquesta propera Setmana Santa us proposem un atractiu viatge pel Ducat d’Aquitània, la regió de Bordeus, el País de Bergerac i la Costa Atlàntica del Sud de França. Aquesta zona, anomenada ara com la “Nova Aquitània“, és tota una sorpresa i una revelació per a les persones que encara no ho coneixen.


Destaquen les immenses extensions de dunes, amb la cèlebre Duna de Pilat la més alta d’Europa, les llacunes litorals de la Costa d’Argent, la immensitat de la desembocadura del riu Garona, i els grans boscos de les Landes de Gasconya.  A tot això s’hi uneix la magnífica ciutat de Bordeus (Bordeaux), com un petit Paris, amb el seu elegant centre històric del s.XVIII, que desprèn una imatge de distinció i classicisme.


Bordeus posseeix, a més, la reputació de produir alguns dels millors vins del món. Nombroses finques i mansions senyorials tenen cellers, on s’elaboren els vins que li han donat tanta fama. Els vinyers bordeleses s’estenen en una superfície de més de 105.000 hectàrees. Existeixen més de 12.000 “chateaux” (castells o finques rurals) i 53 denominacions d’origen. Hi ha a més nombroses caves-cooperatives. Entre els vins “rouges” hi destaquen amb denominació d’origen el Saint Emilion, el Pomerol i el gran Château Pétrus.


Aquesta regió ens ofereix la imatge típica de la França clàssica i profunda, amb poblacions fortificades i encisadors pobles rurals. Un viatge diferent que ens farà passar uns agradables dies de vacances en ple contacte amb la natura i l’art.


Ens allotjarem en un hotel de 4**** de Bordeus, històrica i alhora moderna ciutat banyada pel riu Garona, amb un magnífic conjunt urbanístic declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.


 • Viatge i totes les excursions i desplaçaments en autocar.
 • Estada en cèntric Hotel Mercure (4****) a Bordeus.
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge.

Viatge en preparació. Més informació properament. Obertes les pre-inscripcions.

Aquitania-Bordeus
Aquitania-Eymet
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i totes les excursions i desplaçaments en autocar.
 • Estada en cèntric Hotel Mercure (4****) a Bordeus.
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet a l’hotel).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


 


El preu NO inclou

Menjars: D’acord amb la situació actual i a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars i sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


AVÍS IMPORTANT: Cal portar el Certificat de Vacunació UE al mòbil i/o imprès.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, adequat per viatjar, passejar i caminar sense dificultat tant per pobles i zones de muntanya, com per ciutats. En aquest època normalment el temps es bo. No obstant això, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures més baixes, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar paraigües i roba adient.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 


Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.