Còrdova, ciutat patrimoni de la humanitat – En AVE

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Tradicions / 3 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
Còrdova, ciutat patrimoni de la humanitat – En AVE
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Dies 8, 9 i 10 de juny 2019 (3 dies – Pont de la Segona Pasqua) – Viatge en tren AVE

Viatge Cultural d’Art i Història: Còrdova, ciutat patrimoni de la humanitat – La Mesquita – La Catedral – L’Alcàzar dels Reis Catòlics – La Juderia – Medina-Azahara – Monuments i Paisatges d’Andalusia.

 

 

Descripció: Situada a l’ interior d’Andalusia, la ciutat de Còrdova (Córdoba) és una síntesi de passat i modernitat, un llegat viu de les diferents cultures que s’han assentat en aquesta ciutat patrimoni de la humanitat. Poques ciutats al món poden presumir d’haver estat capitals de la Hispània Ulterior sota l’Imperi Romà, després del Califat dels Omeies i a més a més ser un centre del saber gràcies a pensadors tan rellevants com Sèneca, Averroes o Maimònides.

La conservació patrimonial del seu nucli històric i els seus principals monuments és magnífica, des de la Mesquita – Catedral, el monument més important de tot l’occident islàmic fins a L’Alcàsser o Alcázar dels Reis Cristians, antiga fortalesa convertida en residència durant 8 anys dels Reis Catòlics.

Alhora, el popular barri dels antics jueus,  La Judería, ens transporta a un magnífic entramat de vells carrers empedrats i estrets, on les portes de les cases no tanquen, per mostrar els idíl·lics “patios” i els balcons farcits de flors, que s’abracen separats per pocs metres de carrer, enlluernats pel blanc de les façanes.

Còrdova és una ciutat d’art i cultura, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO, que deixa sempre un inoblidable record als visitants.

 • Del 8 al 10 juny 2019
 • Córdoba

Visita a la ciutat i els seus monuments històrics

 • Pont de la Segona Pasqua: 8-9-10 juny 2019 (3 dies)

  Viatge en tren AVE fins a Còrdova. Estada en Hotel 4**** AD.

  Horaris:

  Dissabte: Trobada a l'estació de Sants a les 8,00 h per sortir en AVE a les 8,30 h cap a Còrdova. Arribada a Còrdova a les 13 h.

  Dilluns: Retorn per la tarda, amb arribada a BCN a les 20,30 h aprox.

  Visites: Durant l'estada, farem una completa visita de la ciutat i els seus monuments més destacats amb els Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals. A més de visitar la ciutat, farem també una excursió en autocar a Medina-Azahara. Aquesta misteriosa ciutat que Abd-al Rahman III, el primer califa cordovès va manar construir als peus de Sierra Morena, es troba a 8 kilòmetres de Còrdova, i és un dels conjunts arqueològics més importants d’ Espanya.

Preu del viatge

560 €

-Preu total del viatge : 560 € (en habitació doble compartida).

-Suplement individual: + 90 €

-Forma de pagament: 180 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal.


EL PREU INCLOU:

Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals.
Viatge en tren AVE des de Barcelona i retorn.

Sortides i desplaçaments en autocar.
Estada en hotel cèntric i confortable a Còrdova: Hotel HC Cordoba Center (4****).
Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa en règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.


NOTA: 

En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis,… etc.


 

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges per Europa cal portar sempre el DNI i/o el Passaport no caducats. Per raons de seguretat recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment.


Vestuari: A tots els viatges recomanem portar un vestuari i calçat còmode i adient per viatjar, caminar i moure’s sense cap dificultat, tant per les ciutats com pel medi natural i zones rurals.

Reunions preparatories

Dimarts 28 maig a les 19,00 h.