El Parc Natural del Monasterio de Piedra – Aragó – 2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
16:00
Data
Dv 16 - Dg 18 Abr 2021
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
280€
Preu de la reserva
80€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
El Parc Natural del Monasterio de Piedra – Aragó – 2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 16 d'Abril de 2021 - Diumenge, 18 d'Abril de 2021

 • Hora de sortida:

  16:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  280€

 • Preu de la reserva:

  80€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Del 16 al 18 abril 2021 (de divendres tarda a diumenge) – Sortida 16,00 h del Centre en autocar amb les parades habituals.

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges

Descripció: Un suggestiu viatge cultural al Parc Natural del Monasterio de Piedra, situat a la població de Nuévalos, on hi destaca el seu magnífic monestir cistercenc del s.XII. És un paratge excepcional en que el riu Piedra ha anat modelant sobre la roca calcària del Sistema Ibèric, un autèntic oasi d’aigua i vegetació on hi destaca la famosa cascada de la “cola de caballo” i altres indrets de gran bellesa paisatgística en aquesta època de l’any. Es una de les grans atraccions naturals de les terres de l’Aragó. Ens allotjarem en un cèntric hotel de 4**** a Saragossa, la històrica capital aragonesa banyada pel riu Ebre, a on també visitarem diversos monuments d’Art Mudejar, d’especial interès artístic i històric.


 

 

 • Divendres
 • Zaragoza

Viatge cap a l'Aragó

 • Sortida en autocar des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Seguirem la ruta de l'autopista de Lleida i la Vall del Riu Ebre amb diverses parades i arribarem a Zaragoza/Saragossa per allotjar-nos en un confortable hotel situat al centre de la ciutat. Deixarem temps lliure per sopar i gaudir de l'animat ambient nocturn de la població.

 • Dissabte
 • Natura i paisatge

Calatayud. Nuévalos. El Parc Natural del Riu Piedra.

 • Desprès d'esmorzar a l'hotel anirem cap a la Vall del riu Jalón i la població de Calatayud a on farem una parada per descansar i fer una petita visita. La nostra següent destinació serà l’excepcional Parc Natural del Monasterio de Piedra, amagat en les serralades més escarpades del Sistema Ibèric, al terme municipal de Nuévalos. Destaca el Monestir (s. XII-XIII), que fou construït arran de les necessitats polítiques i de repoblament al territori aragonès durant l’època de la reconquesta de la Península Ibèrica. Ocupat per l’Orde del Cister entre el 1218 i el 1835, es va construir seguint els requisits de l’orde: amb solitud i allunyat del món exterior, però que permetés l’autosuficiència, i amb una arquitectura definida per la simplicitat ornamental.

  Podrem gaudir del parc amb les cascades, salts d’aigua, cavernes naturals, jardins i llacs diàfans, que fan d’aquest paratge un lloc paradisíac. També hi trobarem un dels ecosistemes de major riquesa biològica de l’Aragó, on es troba la més variada flora i fauna i que s’estructura al voltant del Rio Piedra. En el recinte hi han serveis de bar i restaurant i espais per fer picnic a l'aire lliure. Al capvespre retornarem a Saragossa. Allotjament a l'hotel.

 • Diumenge
 • Art i Història a Zaragoza

Art Mudèjar a La Alfajería - La Catedral - El Pilar

 • Després d’esmorzar, farem una visita per descobrir el patrimoni cultural i històric de Saragossa. És una ciutat monumental amb més de 2000 anys d’ història, on ibers, romans, musulmans, jueus i cristians han deixat una petjada inesborrable, i per això té el títol de Ciutat de les 4 Cultures. Ressalta la Catedral de San Salvador, la primera catedral cristiana de la ciutat, aixecada a la vora del riu Ebre, sobre el mateix espai que abans havien ocupat el temple romà del fòrum, l'església visigoda i la mesquita major musulmana. Destaca també la coneguda Aljafería, castell-palau andalusí i mudèjar del segle XI. Actualment, és la seu de les Corts d’ Aragó. A més, visitarem la Basílica de Nuestra Señora del Pilar (s. XVII-XVIII), joia del art barroc il·luminat per una gran cúpula central. Compte amb obres de gran valor i de diferents èpoques, destacant especialment la representació pictòrica realitzada per Francisco de Goya. A la tarda, retorn per l'autopista a Barcelona, amb arribada prevista a Barcelona cap a les 21 h.

Preu del viatge

280 €

Preu total: 280 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 90 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 80 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Alfonso – Zaragoza (4****).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, parcs, monestirs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Entrades: uns 10-15 € aprox. (Pagaments al lloc).

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.