Tornar Reservar

El Pirineu Aragonès, paisatges de primavera – Aínsa – Pineta -9/04/22-7h

Viatge Cultural - Alquézar - El Sobrarbe - Bielsa - La Vall de Pineta

El Pirineu Aragonès, paisatges de primavera – Aínsa – Pineta -9/04/22-7h

El Pirineu Aragonès, paisatges de primavera – Aínsa – Pineta -9/04/22-7h

Viatge Cultural - Alquézar - El Sobrarbe - Bielsa - La Vall de Pineta
Viatges Primavera
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 09 abril 2022

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  195€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Presentem un atractiu viatge al Pirineu Aragonès, una de les regions geogràfiques més belles del país, amb típics pobles rurals i espectaculars paisatges de muntanya.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

2 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

El Pirineu Aragonès, paisatges de primavera – Aínsa – Pineta -9/04/22-7h

Viatge Cultural - Alquézar - El Sobrarbe - Bielsa - La Vall de Pineta

Presentem un atractiu viatge al Pirineu Aragonès, una de les regions geogràfiques més belles del país, amb típics pobles rurals i espectaculars paisatges de muntanya.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Saturday, 09 April 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu

  195€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Us proposem un seductor viatge d’art, història i paisatges a un dels millors racons del Pirineu Aragonès: El Sobrarbe. Veurem pobles pintorescs i espectaculars panoràmiques, i descobrirem la gran rellevància històrica i cultural d’aquest territori, bressol del Regne d’Aragó. Un viatge en el que gaudirem dels magnífics panorames dels cims i boscos del Pirineu en un dels millors moments de l’any.

Alquézar - L'Aínsa

Sortida de l’autocar a les 7,00 h del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge cap a les terres aragoneses en direcció a Barbastro, on hi destaca especialment la magnífica Catedral de la Asunción del segle XVI. Després, continuarem la ruta cap al petit poble d’ Alquézar, on podrem recórrer els seus singulars carrerons que ens transportaran al seu passat medieval i creuarem les muralles de la Col·legiata de Santa María, construïda sobre una antiga fortalesa musulmana. Per la tarda, arribarem a la vila de L’Aínsa, poble de postal, i joia medieval d’ Espanya, que compte amb un barri antic magnífic on hi destaca la famosa Plaza Mayor. Ens allotjarem en un cèntric hotel, on soparem.

La Vall de Pineta

Avui després d’esmorzar a l’hotel, anirem seguint la Vall del Riu Cinca, cap a Bielsa, un pintoresc poble de muntanya. Gaudirem de les meravelloses vistes de la Vall de Pineta i del Parador Nacional del Monte Perdido, zona declarada Patrimoni de la Humanitat i que sense cap mena de dubte és un veritable balcó als Pirineus. Aquest paratge és un tresor d’impressionants pics, penyasegats escarpats, boniques cascades, grans boscos i mantells de neu perpètua als cims. Dinar lliure a la zona de L’Aínsa. Finalment a la tarda, retornarem a Barcelona, amb arribada cap a les 21 h aprox.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Preu total: 195 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: +45 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 70 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Mesón de L’Aínsa (2**).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim MP: Mitja pensió a l’hotel. Inclou allotjament, sopar del dissabte i esmorzar del diumenge.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.
 • NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

El preu NO inclou

EL PREU NO INCLOU:

Els dinars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals