Les Gorges del Tarn – Les Caves de Roquefort – Occitània

Baixar Viaducte de Millau
Resum del Viatge
Art | Història | Natura / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dv 01 - Dg 03 Mai 2020
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Natura
Transport
Autocar
Preu Total
368€
Preu de la reserva
84€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
Les Gorges del Tarn – Les Caves de Roquefort – Occitània
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 1 de Maig de 2020 - Diumenge, 3 de Maig de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Natura

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  368€

 • Preu de la reserva:

  84€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Pont de Maig – Del divendres 1 al diumenge 3 de maig 2020 (3 dies)

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges – Sortida autocar, 7,00 h del Centre amb les parades habituals.


 

Un atractiu i interessant viatge cultural a Occitània, als departaments de l’Avairon (Aveyron) i la Losera (Lozère), ambdós situats al bell mig del Massís Central de França.

Contemplarem les espectaculars Gorges del Tarn i de la Jonte, veritables tresors naturals del Parc Nacional de les Cevenes. Passejarem per Santa Enimia, vila riberenca del Tarn i una de les més boniques de França. Viatjarem al Centre de la Terra tot visitant l’Aven Armand, una de les grutes més impressionants de França i declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Descobrirem les famoses Caves de Roquefort, el bressol d’un dels formatges francesos més antics i saborosos, i del què en Diderot deia que era “el rei dels formatges”.  Recorrerem els carrerons de la encisadora vila emmurallada de La Cobertoirada, important fortificació medieval dels Cavallers del Temple.

I ens allotjarem en règim de Mitja Pensió en un hotel de la històrica població de Millau, famosa per posseir el viaducte més alt d’Europa.


Viatge en preparació: Més informació properament al web.

Pont de Millau
Cobertoirada
Pont Santa Enimia
Millau
Gruta d'Aven Armand
Caves Roquefort
Cobertoirada
Pont de Millau
Santa Enimia
Gruta d'Aven Armand
La Cobertoirada
Viaducte de Millau

Preu del viatge

368 €
 • Preu total: 368 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 90 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 84 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Cevenol – Millau (3***).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim MP: Mitja pensió. Allotjament, esmorzar-bufet i sopars a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

 • NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

EL PREU NO INCLOU:

Els dinars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 


Viatge en preparació: Properament ampliarem aquestes informacions al web amb el programa detallat.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.  

Reunions preparatories

Oportunament informarem als inscrits de les dates i horaris de les reunions preparatòries del viatge.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.