Tornar Reservar
PDF

La Costa dels Tarongers – Morella i el Maestrat -21/05/22-7h

Morella, ciutat medieval - Sant Mateu - El Castell de Peníscola

La Costa dels Tarongers – Morella i el Maestrat -21/05/22-7h

La Costa dels Tarongers – Morella i el Maestrat -21/05/22-7h

Morella, ciutat medieval - Sant Mateu - El Castell de Peníscola
Viatges Primavera
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 21 maig 2022
  al Diumenge 22 maig 2022

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  190€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Peníscola.

 • image description Què trobarem

  Interessant viatge cultural d'art, història i paisatges per les terres valencianes de L'Alt Maestrat, la sorprenent ciutat medieval de Morella i la mediterrània Costa dels Tarongers.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

2 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

La Costa dels Tarongers – Morella i el Maestrat -21/05/22-7h

Morella, ciutat medieval - Sant Mateu - El Castell de Peníscola

Interessant viatge cultural d'art, història i paisatges per les terres valencianes de L'Alt Maestrat, la sorprenent ciutat medieval de Morella i la mediterrània Costa dels Tarongers.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Peníscola.

 • Dia de sortida

  del Dissabte 21 maig 2022
  al Diumenge 22 maig 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu

  190€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Cap de Setmana, 21 -22 maig 2022 – (2 dies) – Sortida autocar, 7,00 h

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges – La Costa dels Tarongers, Morella i el Maestrat


Descripció: Interessant viatge cultural al nord del País Valencià / Comunitat Valenciana. Visitarem la ciutat monumental de Morella amb les muralles i el seu castell medieval, els paisatges de l’Alt Maestrat, la suggestiva vila de Sant Mateu, i la Costa dels Tarongers o del Azahar, amb el pintoresc Castell de Peníscola. Ens allotjarem en un confortable i cèntric hotel de Peníscola, en règim de mitja pensió.


 • El preu inclou:
 • Viatge i totes les excursions i desplaçaments en el nostre autocar.
 • Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Prado II de Peníscola (4****).
 • Allotjament en Règim MP (mitja pensió, sopar de dissabte i esmorzar diumenge).
 • Habitacions dobles amb bany. Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Assegurança mèdica de viatge. Taxes i Impostos locals.

Morella - L'Alt Maestrat

Sortirem en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge en direcció a les terres valencianes per visitar la vila de Morella. Aquesta atractiva població de gran personalitat, posseeix un conjunt històric i artístic impressionant, a més de d’una artesania i tradicions gelosament conservades, en una comarca natural de gran bellesa, anomenada Els Ports.


A Morella, hi destaquen el seu castell i les muralles medievals, erigides al segle XIV. A més, el conjunt panoràmic és inigualable, amb el conjunt de carrers i les porxades de Blasco de Alagón que rodegen la muntanya. Al migdia, temps lliure per dinar. Per la tarda, ens dirigirem a Peníscola per instal·lar-nos a l’hotel i sopar.

 

Apunta’t ara al viatge de la Costa dels Tarongers.

Peníscola - Sant Mateu

Aquest matí i després d’esmorzar a l’hotel, farem un passeig per veure la vila de Peníscola. La ciutat es troba en un punt privilegiat del Mediterrani al cor de la Costa dels Tarongers. La vila antiga, coronada per la que fou la casa del Papa Benet XIII, un castell-fortalesa del s. XIV, ocupa un imponent penyal que s’alça 64 m sobre el blau del mar.


Posteriorment, ens dirigirem a la vila de Sant Mateu. Aquí farem una visita a aquesta població de profund sabor històric. Aquestes terres d’oliveres, ametllers i cereals van estar sota el govern de l’Ordre de Montesa durant l’època medieval. El fet de ser residència dels maestres i capital del Maestrat o Maestrazgo ha quedat plasmat en un ric patrimoni artístic. Dinar lliure i a la tarda, retornarem a Barcelona amb arribada prevista a les 21,00 h aprox.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en l’ Hotel Prado II de Peníscola (4****) en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim MP a l’hotel: Allotjament, sopar i esmorzar buffet.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


 


El preu NO inclou

Menjars: El preu no inclou els dinars de migdia, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


 

 

 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.