Grenoble i els grans llacs dels Alps

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 4 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
Grenoble i els grans llacs dels Alps
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges als Alps

Grenoble, el Delfinat, el Ducat de Savoia i els llacs alpins d’Annecy i Bourget

AVÍS: Obligatori portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


 

Descripció: Us presentem un espectacular viatge al cor dels Alps Francesos, de gran interès cultural i paisatgístic. Combinarem visites a ciutats rellevants en l’àmbit històric i artístic com Annecy i Grenoble, alhora que gaudirem d’unes magnífiques perspectives, on els llacs, els cims i els boscos dels Alps esbossaran records inoblidables.

 • Primer dia
 • Els grans paisatges alpins

De Barcelona a Grenoble, el cor dels Alps

 • Sortirem en autocar puntualment a les 7,00 h del matí des del Centre Europeu de Barcelona amb totes les parades habituals, en direcció als Alps. Serà un còmode viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges, i farem diverses parades. Primer, ens dirigirem a Nimes, històrica ciutat, que destaca pels seus antics monuments com l'amfiteatre Romà, La Maison Carrée i La Torre Magna. A la tarda, seguirem el nostre camí en direcció als Alps. Creuarem la Vall del riu Roine i arribarem a Grenoble, famosa ciutat alpina pels seus Jocs Olímpics d'hivern. La ciutat és una agradable població, situada a la Vall de l'Isère, que ens permetrà fer boniques excursions per la regió a causa de la seva excel·lent ubicació al cor dels Alps. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Segon dia

Grenoble - Mègeve i Conflans, viles medievals

 • Després d'esmorzar a l'hotel farem una visita panoràmica per la ciutat de Grenoble. Destaca la plaça de Grenette que constitueix el centre de la població, la Grand-Rue, el Palau de Justícia, el Jardin de Ville, la catedral de Notre-Dame, el barri de Saint Laurent, el parc de Guy-Pape, ...
  Després pujarem cap a les muntanyes i coneixerem Mégève, un pintoresc poble alpí, famós pel seu selecte ambient, els seus carrers plens de comerços i les seves exclusives pistes d'esquí situades al massís del Mont-Blanc. Temps lliure per dinar. A la tarda, anirem en autocar a Conflans, encantador llogaret típic dels Alps, conegut per la seva arquitectura medieval, molt ben conservada. Destaca la Plaça Major i la Casa Vermella, bell edifici de maó del segle XIV que alberga el museu. Cal ressaltar també el carrer principal amb façanes adornades amb rètols de ferro forjat i l'església barroca. Al vespre, retorn a l'hotel. Allotjament.

 • Tercer dia

Els grans llacs de Bourget i Annecy - La Venècia alpina

 • Avui, gaudirem d'uns paisatges naturals molt encisadors. Primer visitarem a Aix-les-Bains el famós Llac de Bourget, el més llarg (18 km) i profund (145 m) de tots els llacs savoians. Els seus bells panorames han inspirat molts poetes romàntics francesos, com Lamartine. Al migdia, deixarem temps lliure per dinar a Annecy, la ciutat més destacada del Ducat de Savoia, i on farem també una agradable visita cultural. Annecy, és coneguda com la "Venècia Alpina" pels seus carrers amb bonics canals. Farem una agradable passejada pels seus racons medievals plens de vida. Destaquen les cases adornades amb flors i adornaments típics de la Savoia, els extensos parcs i jardins sempre acompanyats pel rerefons dels Alps i del llac. La ciutat vella, i els voltants de la catedral són també molt interessants, plens d'anticuaris, llibreries, galeries d'art i artesans. Annecy deixa sempre un record inoblidable. Al capvespre, retorn a Grenoble.

 • Quart dia
 • La Provença

La Vall del Roïne - Orange

 • Després d'esmorzar, deixarem el ducat de Savoia i ens dirigirem per la Vall del Riu Roïne (Rhone) a Orange, interessant ciutat de la Provença que guarda nombrosos records de l'època romana. Ressalta l'antic Arc de Triomf, símbol de l'urbs i que s'alça a la "Via Agrippa", per la qual transitaven les legions romanes que es dirigien als Alps. El seu magnífic Teatre Romà és el millor conservat de tot l'Imperi Romà. A la tarda, seguirem pel Llenguadoc i arribarem a Barcelona aproximadament a les 21h00. Ens acomiadarem de tots els participants que han assistit a aquest viatge cultural.

Alps- Viatges Culturals Centre Europeu
Alps Italians llacs Llombardia-Ceresio

Preu del viatge

540 €
 • Preu total: 540 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 120 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 180 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat de Grenoble en l’Hotel Mercure Alpotel (4****)
 • Estada en habitacions dobles amb bany.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • S’inclou el sopar del primer dia a l’arribar a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: D’acord amb la situació actual i a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic. NOTA: S’inclou el sopar de benvinguda del primer dia a l’arribar a l’hotel.

Entrades: Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Informació pràctica

AVÍS: Obligatori portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, adequat per viatjar, passejar i caminar sense dificultat tant per pobles i zones de muntanya, com per ciutats. En aquest època normalment el temps es bo. No obstant això, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures més baixes, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar paraigües i roba adient.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seient. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.