Tornar Reservar
PDF

Grenoble i els grans llacs dels Alps -12/10/22 -7h

Pont del Pilar- Viatge Cultural: Els paisatges alpins del Ducat de Savoia i el Delfinat - Els Llacs de Bourget i Annecy - El petit Tren de la Mure

Grenoble i els grans llacs dels Alps -12/10/22 -7h

Grenoble i els grans llacs dels Alps -12/10/22 -7h

Pont del Pilar- Viatge Cultural: Els paisatges alpins del Ducat de Savoia i el Delfinat - Els Llacs de Bourget i Annecy - El petit Tren de la Mure
Viatges Tardor
Art Història Paisatges
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUĂŤ.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

5 dies

Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Grenoble i els grans llacs dels Alps -12/10/22 -7h

Pont del Pilar- Viatge Cultural: Els paisatges alpins del Ducat de Savoia i el Delfinat - Els Llacs de Bourget i Annecy - El petit Tren de la Mure

Viatge NO programat.
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info prĂ ctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

T’agradarĂ  aquest Viatge per… 

 1. Gaudir dels espectaculars paisatges de natura dels grans llacs dels Alps, com els de Bourget i Annecy.
 2. Atractiva combinaciĂł d’art, història i visites culturals, amb Professors especialitzats de parla catalana.
 3. Poblacions pintoresques fora de les rutes habituals com Annecy, Aix-les-Bains, Vizille, Grenoble, … entre d’altres.

Els Professors del Centre destaquem…

Us presentem un espectacular viatge al cor dels Alps Francesos, de gran interès cultural i paisatgĂ­stic. Combinarem visites a ciutats rellevants en l’Ă mbit històric i artĂ­stic, alhora que gaudirem d’unes magnĂ­fiques perspectives, on els llacs, els cims, els petits pobles i els boscos dels Alps ens esbossaran records inoblidables. Ens allotjarem en un confortable i cèntric hotel de Grenoble (4****), en règim de mitja pensiĂł (sopars) i des de Grenoble farem cada dia les diverses excursions i visites per la zona dels Alps. Un atractiu viatge cultural en una de les mĂ©s agradables èpoques de l’any.

Grenoble, el cor dels Alps

Sortirem en autocar puntualment a les 7,00 h del matĂ­ des del Centre Europeu de Barcelona amb les parades habituals, en direcciĂł als Alps. SerĂ  un còmode viatge panorĂ mic en el qual contemplarem variats paisatges, i farem diverses parades. Al migdia arribarem a Nimes, històrica ciutat, que destaca pels seus antics monuments com l’Amfiteatre RomĂ  i La Maison CarrĂ©e. A la tarda, seguirem en direcciĂł als Alps i arribarem a Grenoble, famosa ciutat alpina pels Jocs OlĂ­mpics d’hivern. La ciutat Ă©s una agradable poblaciĂł, situada a la Vall de l’Isère, que ens permetrĂ  fer boniques excursions per la regiĂł a causa de la seva excel·lent ubicaciĂł al bell mig dels Alps Francesos. Allotjament i sopar a l’hotel.

 

 

Aix i el Llac de Bourget

DesprĂ©s d’esmorzar a l’hotel farem una visita panorĂ mica per la ciutat de Grenoble. Destaca la plaça de Grenette que constitueix el centre de la poblaciĂł, la Grand-Rue, el Palau de JustĂ­cia, el Jardin de Ville, la catedral de Notre-Dame, el barri de Saint Laurent, el parc de Guy-Pape, … Desprès anirem a visitar Aix-les-Bains, ciutat balneĂ ria on veurem el famĂłs Llac de Bourget, el mĂ©s llarg (18 km) i profund (145 m) de tots els llacs del Ducat de Savoia. Els seus bells panorames han inspirat a molts poetes romĂ ntics francesos, com Lamartine. Al capvespre retorn a l’hotel. Allotjament i sopar.

 

 

Annecy i el seu gran llac - La Venècia alpina

Avui, gaudirem d’uns paisatges naturals molt encisadors. Anirem a Annecy, la ciutat mĂ©s destacada del Ducat de Savoia, i on farem una agradable visita cultural. Annecy, Ă©s coneguda com la “Venècia Alpina” pel seu llac i els carrers amb atractius canals. Farem una passejada pels seus racons medievals plens de vida. Destaquen les cases adornades amb flors i adornaments tĂ­pics de la Savoia, i els extensos parcs i jardins amb el rerefons dels Alps. La ciutat vella, i els voltants de la catedral sĂłn tambĂ© molt interessants, plens d’anticuaris, llibreries, galeries d’art i artesans. Annecy deixa sempre un record inoblidable. Al capvespre, retorn a Grenoble. Allotjament i sopar a l’hotel.

 

 

El Castell de Vizille i el Tren de la Mure

Avui anirem a visitar Vizille, poblaciĂł del Delfinat que destaca pel seu històric castell que va tenir una gran importĂ ncia durant la RevoluciĂł Francesa. Els jardins i parcs dels castell son magnĂ­fics, amb grans prats, arbres ornamentals, estanys, fonts, canals i bonics racons. Desprès anirem a La Mure, a on podrem pujar al seu pintoresc tren que ens permetrĂ  veure grans panorĂ miques alpines del Llac de Monteynard des del Belvedere del Gran Balcon. Al capvespre retorn a Grenoble. Allotjament i sopar a l’hotel.

La Vall del RoĂŻne - Orange

DesprĂ©s d’esmorzar, deixarem el Delfinat i ens dirigirem per la Vall del Riu RoĂŻne (Rhone) a Orange, interessant ciutat de la Provença que guarda nombrosos records de l’època romana. Ressalta l’Arc de Triomf que s’alça a la “Via Agrippa”, per la qual transitaven les legions romanes que es dirigien als Alps. El seu magnĂ­fic Teatre RomĂ  Ă©s el millor conservat de tot l’Imperi RomĂ . A la tarda, seguirem pel Llenguadoc i arribarem a Barcelona a les 21h aprox. Ens acomiadarem de tots els participants que han assistit a aquest viatge cultural del que esperem guardar un gran record.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • OrganitzaciĂł, acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat de Grenoble – Hotel Mercure President (4****)
 • Estada en habitacions dobles amb bany.
 • Règim mitja pensiĂł MP – Allotjament, esmorzar bufet i sopars a l’hotel.
 • Assegurança d’assistència sanitĂ ria durant el viatge.
 • Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·laciĂł: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·laciĂł abans del viatge (Consulteu les condicions).


Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.


Tiquet del Tren de La Mure, uns 20 € aprox. (pagament al lloc).

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o mĂ©s dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) tambĂ© en el termini mĂ xim de 4 dies desprĂ©s de la inscripciĂł. La resta del pagament s’ha de fer, com a mĂ xim, fins a la data lĂ­mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalitzaciĂł, defunciĂł, malaltia familiar o altres incidències, produĂŻdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractaciĂł d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmaciĂł definitiva i el pagament total del viatge, i tĂ© un perĂ­ode de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.laciĂł, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigĂĽes o impermeable, protecciĂł solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitaciĂł tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se cĂ rrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstĂ ncies alienes a l’organitzaciĂł o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polĂ­tics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats pĂşblics o privats.  La inscripciĂł implica la plena acceptaciĂł de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona amb les parades habituals:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts desprĂ©s, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de GrĂ cia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de GrĂ cia);
 • 10 minuts desprĂ©s, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada FamĂ­lia, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada FamĂ­lia);
 • 20 minuts desprĂ©s, aprox.: 4a i Ăşltima parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIĂ“: No Ă©s a l’estaciĂł d’autobusos. 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç