Tornar Reservar
PDF

Mercats de Nadal a Alemanya – Munic – 15/12/22 – 7h

Viatge cultural d'art i història a la capital de Baviera - El típic ambient de les fires i festes alemanyes de Pre-Nadal

Mercats de Nadal a Alemanya – Munic – 15/12/22 – 7h

Mercats de Nadal a Alemanya – Munic – 15/12/22 – 7h

Viatge cultural d'art i història a la capital de Baviera - El típic ambient de les fires i festes alemanyes de Pre-Nadal
Viatges Tardor
Art Història
 • image description Dates del viatge

  Dijous, 15 desembre 2022

 • image description Durada

  4 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Avió

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu socis

  980€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Pre-Inscripció Oberta. No cal fer pagament de Reserva.

 • image description Lloc de trobada

  Aeroport de Barcelona, Terminal T1, Vueling, zona 451

 • image description Què trobarem

  Un viatge on gaudirem de l'ambient i animació de la ciutat de Munic amb els típics mercadets i fires populars de Nadal, i on visitarem també els seus principals museus i monuments.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

4 dies

Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Mercats de Nadal a Alemanya – Munic – 15/12/22 – 7h

Viatge cultural d'art i història a la capital de Baviera - El típic ambient de les fires i festes alemanyes de Pre-Nadal

Un viatge on gaudirem de l'ambient i animació de la ciutat de Munic amb els típics mercadets i fires populars de Nadal, i on visitarem també els seus principals museus i monuments.

Lloc de trobada:

Aeroport de Barcelona, Terminal T1, Vueling, zona 451

 • Dia de sortida

  Dijous, 15 desembre 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  4 dies
 • Preu socis

  980€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Conèixer la ciutat de Munic, la gran capital de Baviera, amb l’animació i ambient de les festes, fires i mercats del Pre-Nadal …
 2. Visitar els principals museus d’art, història i tecnologia i els variats monuments de la ciutat i seus voltants …
 3. Gaudir de la gastronomia tradicional bavaresa i de les seves nombroses cerveseries i locals típics …

Els Professors del Centre destaquem… 

Quan s’acosten les dates del Nadal hi ha ciutats a Europa on aquests dies es celebren amb gran esplendor. Munic és una de les més famoses d’Alemanya pels seus mercats i fires típiques. Durant aquests dies de viatge visitarem la ciutat amb el tradicional ambient nadalenc i gaudirem dels seus grans monuments, parcs i museus. La nostra estada s’efectuarà amb base en un cèntric i confortable Hotel (4****) de la ciutat i cada dia farem les diverses sortides i visites, sempre acompanyats dels Professors i Guies del Centre Europeu, que donaran àmplies explicacions culturals dels llocs i zones a visitar. Un viatge cultural que us recomanem, per l’especial atractiu de la ciutat en aquestes dates de desembre.

 

Viatge Cultural, del dijous 15 al diumenge 18 desembre 2022 (4 dies).

Viatge en avió a Munic. Excursions, desplaçaments i visites en autocar. Estada en cèntric Hotel 4**** AD.


Descripció: Munic (München / Múnich) és la capital de l’estat de Baviera i una de les urbs més atraients d’Alemanya. Situada a la riba del riu Isar i al nord dels Alps, la ciutat acull un dels mercats nadalencs més antics i populars del país. És el famós Christkindlmarkt, originari del segle XIV. Des que comença l’Advent els carrers s’omplen de vida i d’animació, en una de les èpoques més suggestives de l’any a Alemanya. El centre de la ciutat s’omple d’ambient nadalenc, amb paradetes de regals, pessebres, objectes decoratius, menjars típics, dolços tradicionals i pintoresques cerveseries.


Tot gira al voltant de la cèntrica plaça de Marienplatz, el cor de Munic, amb el seu gran avet nadalenc que presideix la plaça. Però en tots els barris hi ha mercats temàtics i populars amb objectes decoratius, com les típiques corones d’advent. Durant les setmanes prèvies al Nadal es respira un ambient únic, herència d’una tradició centenària de la majoria de les poblacions alemanyes.


Però a més, Munic és una ciutat plena d’art, història i llocs monumentals. Destaca el Barri Antic, amb la Michaelskirche (Església de Sant Miquel) de 1583 i la Frauenkirche d’estil gòtic (1468). A la Marienplatz hi ressalta el nou ajuntament (Neues Rathaus) amb el seu famós rellotge-carilló de figures medievals. Hi ha un suggestiu entorn de carrers de vianants. Molt a prop es troba la pintoresca i animada cerveseria Hofbräuhaus, on es reunien els membres del partit nazi.


És també molt atraient el Castell Reial de Nymphenburg i els seus magnífics jardins. Val la pena visitar algun dels múltiples museus de la ciutat. Són internacionalment conegudes les seves col·leccions d’art antic i clàssic. Cal ressaltar especialment l’Alte Pinakothek. Per a les persones amants de la ciència, la tècnica i les curiositats, recomanem el fascinant Deutsches Museum, un lloc veritablement sorprenent. Es el museu científic més gran del món.


Viatge en preparació: En breu publicarem tots els detalls, horaris, visites a museus, rutes culturals, itineraris, etc … que realitzarem sempre acompanyats dels Professors i Guies del Centre Europeu.


Pre-inscripcions obertes: No cal fer ara cap pagament de reserva. Nota: El preu podria tenir variacions si hi ha canvis en les tarifes i taxes aèries.


 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en avió des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Organització, acompanyament i explicacions dels Professors i Guies culturals del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel (4****) a Munic en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Règim AD a l’hotel: Allotjament i esmorzar buffet.
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


 


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


Menjars: El preu no inclou els menjars que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Trobada a l’Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling, zona mostradors 451.

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç