Tornar Reservar
PDF
Roma Vil·les històriques i jardins

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna
Viatges Tardor
Art Història Jardins
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

4 dies

Roma Vil·les històriques i jardins
Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Roma: Vil·les històriques i Jardins -10/11/22 -vol 7’05h

Art, Història i Jardins a la ciutat eterna

Viatge NO programat.
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. L’art, la història i els jardins de Roma: Descobrirem la ciutat i ens deixarem seduir per l’art i l’encant dels paisatges, jardins i racons de la històrica ciutat eterna.
 2. Les atractives visites i rutes: Passejarem i visitarem els grans atractius de la ciutat i els seus principals monuments amb estada a un cèntric i confortable Hotel 4****.
 3. Explicacions culturals: Gaudirem del programa de visites amb interessants explicacions culturals en català dels nostres Professors i Guies d’Art, Història i Jardins.

 

Els Professors del Centre destaquem… 

Passejar per Roma, és fer-ho pel bressol de la cultura europea. L’influència en l’art, les tradicions, costums i les lleis de l’imperi romà encara es deixen sentir en el nostre estil de vida actual. La ciutat conserva un patrimoni monumental únic, i acull infinitat de monuments i grans obres mestres, imprescindibles de l’Història de l’Art. Deixa’t seduir per la seva gastronomia, l’encant del seus carrers i racons, i el seu característic, arte-di-vivere.

 

 

Si ja has estat a Roma, tindràs ocasió de descobrir nous racons, indrets i jardins, un plaer per la vista i els sentits; i si encara no hi has vingut mai, no deixis escapar aquesta oportunitat de visitar la ciutat eterna amb la qualitat del Centre Europeu!  Un magnífic viatge per submergir-nos a la cultura, l’art i la història romana i gaudir de la màgia dels grans temples i les majestuoses edificacions que han perdurat en el temps.  T’esperem!


 

VIATGE A ROMA – Del dijous 10 al diumenge 13 novembre 2022 (4 dies)

 • Viatge: En avió des de Barcelona. Desplaçaments i visites en autocar. Estada AD al confortable i cèntric Hotel Dei Mellini (4****)
 • Sortida: Dijous 10 novembre 2022 – Trobada 5,30 h – Aeroport BCN T1 – Vueling zona mostrador 451 – Vol 7,05 h.
 • Retorn: Diumenge 13 novembre 2022 – Sortida Roma 21,10 h – Arribada a Barcelona 23,00 h aprox.

 

Resum del Viatge

Roma és un veritable museu d’art a l’aire lliure, amb monuments de diferents estils i èpoques. Vestigis de quan va ser capital de l’Imperi Romà, amb el Colosseu, els fòrums… Ciutat barroca per excel·lència amb l’obra d’arquitectes com Bernini i Borromini, ressalten les seves espectaculars basíliques que han conservat en el seu interior obres de grans artistes. Passejarem pel Vaticà, amb la seva immensa plaça i basílica de Sant Pere, … la Piazza Venezia, el riu Tiber, la Piazza d’Spagna, la Fontana de Trevi, la Piazza Navona… racons mítics i inoblidables als que sempre val la pena tornar-hi. I en aquest viatge a part de conèixer els principals monuments de la ciutat també visitarem alguns indrets arqueològics, jardins i racons poc coneguts. Durant aquests dies estarem allotjats en un cèntric hotel i diàriament farem les diverses visites i passejades per la ciutat, sempre acompanyats pels Professors d’Art i Història del Centre Europeu i Guies Locals.

Arribada a Roma

Sortirem de l’aeroport del Prat, Terminal 1, en destinació Roma – Fiumicino. A l’arribada aprofitarem per fer una primera visita panoràmica i conèixer la ciutat a través d’una ruta amb el nostre autocar. Després de dinar lliurement a la ciutat farem una passejada a peu per algunes de les places més conegudes de Roma, com la Piazza del Popolo, la Piazza di Spagna, o l’encisadora Piazza Navona amb la popular font dels rius al seu centre. Roma te racons encisadors. Cal ressaltar també monuments com el Pantheon o la famosa Fontana de Trevi. Un barri amb molt encant i que és recomanable visitar al capvespre és el Trastevere. Situat a la riba del riu Tiber, destaca pel seu caràcter popular i les seves pintoresques cases de colors ocres. Allotjament a l’hotel. 

La ciutat eterna: Els Jardins Vaticans i la Capella Sixtina.

Avui ens acostarem a la Ciutat del Vaticà. Les fronteres d’aquest estat varen ser establertes el 1929 pel tractat de Laterà. Destaca la Piazza di San Pietro, un magnífic exemple d’arquitectura barroca de Bernini. A l’edifici de la Basílica hi sobresurt la façana de Maderno i la cúpula ideada per Miquel Àngel. I farem una visita molt especial i exclusiva, visitarem una part dels magnífics Jardins Vaticans construits durant l’època del renaixement i barroc amb fonts i escultures i representen un oasi de tranquil·litat. Junt amb aquesta visita veurem també la magnífia Capella Sixtina amb els frescos de Miquel Àngel, que es troben dins dels Museus Vaticans.

 

Tivoli i els Jardins de les vil.les romanes

Avui anirem amb el nostre autocar a Tivoli, a 23 Km de Roma. Allà hi destaca la Vil·la Adriana que és un dels més famosos complexos arqueològics romans. Està inscrita al Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des del 1999. La vil·la va ser creada al segle II per l’emperador Adrià com a lloc de repòs. Era un complex de més de 30 edificis en una amplia extensió. Va ser el més gran exemple romà d’un jardí de tipus alexandrí, que recreava un paisatge sagrat. Era com una petita ciutat, amb palaus, fonts, teatres, temples i habitatges per als cortesans i els esclaus. Al migdia ens desplaçarem a la población de Tivoli per visitar a la tarda els extraordinaris jardins de la Vil·la D’Este, un exemple de jardins a la italiana, amb fonts, cascades, estàtues i balaustrades. Varen ser construïts a la segona meitat del segle XVI, sota l’encàrreg cardenal d’Este. Són un exemple d’un Palau envoltat d’uns esplèndids jardins amb terrasses en un estil manierista propi de l’última etapa del renaixement. Al capvespre retorn a Roma.

Arrivederci Roma ... i retorn a BCN

Aquest matí visitarem el conjunt del Fòrum Romà. Aquestes restes arqueològiques ens situen en el que va ser el centre religiós, polític i comercial de l’antiga Roma. Expressen la historia d’aquesta ciutat, que va esdevenir la capital de l’extens imperi Romà. També veurem el Coloseu romà, un espectacular amfiteatre construït l’any 80 per ordre de Vespesià. En aquestes visites també parlarem de com eren els jardins a l’antiga Roma. 

Després d’aquestes visites, hi haurà temps lliure per acabar de passejar per la ciutat abans d’agafar el nostre autocar que ens portarà a l’aeroport. El vol de tornada es previst amb sortida a les 20,45 h.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • Desplaçaments i visites en autocar.
 • Organització, acompanyament, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Estada AD a l’Hotel Dei Mellini 4**** al centre de Roma (Allotjament i esmorzar bufet).
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Assegurança de cancel·lació bàsica inclosa fins a 1.000 €.
 • Impostos i taxes locals.

IMPORTANT: En aquest viatge el preu inclou l’assegurança bàsica de cancel·lació abans del viatge fins a 1.000 € (Consulta’ns per a mes informació).


Nota: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


Pagaments: Al fer la inscripció cal pagar la bestreta de reserva indicada, en el termini màxim de 4 dies. La resta del pagament cal fer-ho, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació Extra: El preu no inclou l’assegurança de cancel·lació Extra. Si tens malalties pre-existents o cròniques o vols una cobertura superior a 1.000 €, la pots contractar marcant la opció al Formulari de Reserva o trucant-nos a l’oficina. (El preu ja inclou una assegurança de cancel·lació bàsica. Consulta’ns si tens qualsevol dubte o pregunta).


Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Com hem indicat anteriorment, en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals o particulars a museus, castells, monuments, etc …  i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, taxis, … espectacles, etc es pagaran directament al lloc, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. A més en aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible. (Cal preveure aprox 60-70 € per les entrades previstes a Museus i Jardins de Roma)


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalització, defunció, malaltia familiar o altres incidències, produïdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge, i té un període de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.lació, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: A tots els viatges cal portar un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


IMPORTANT: ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ: En aquest viatge el preu inclou l’assegurança de cancel·lació abans del viatge fins a 1000 € (Si vols més cobertura consulta’ns).


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 Vueling – zona mostrador 451

Participar amb el Centre Europeu de Barcelona és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la divulgació del Patrimoni Cultural i Natural del nostre País i d’Europa.
 3. Sempre anem acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptem amb Guies Locals experts.
 4. Seleccionem Hotels de bona qualitat, cèntrics i ben situats, que ens permeten realitzar el programa de les visites còmodament.
 5. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura entre tots els participants, on ningú se sent sol o aïllat.
 6. En els nostres viatges culturals hi participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç