Tornar Reservar
PDF
Roma Vil·les històriques i jardins

Roma: Vil·les històriques i Jardins – 10/11/22

Art, història i Jardins a la ciutat eterna

Roma: Vil·les històriques i Jardins – 10/11/22

Roma: Vil·les històriques i Jardins – 10/11/22

Art, història i Jardins a la ciutat eterna
Viatges Tardor
Art Història Jardins
 • image description Dates del viatge

  del Dijous 10 novembre 2022
  al Diumenge 13 novembre 2022

 • image description Durada

  4 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Avió

 • image description Preu socis

  960€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Pre-Inscripció Oberta. No cal fer pagament de Reserva.

 • image description Lloc de trobada

  Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling, zona mostrador 451.

   

 • image description Què trobarem

  Gaudeix de l'Art i la Història de Roma i descobreix les singulars Vil·les Històriques i els seus Jardins.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

4 dies

Roma Vil·les històriques i jardins
Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Roma: Vil·les històriques i Jardins – 10/11/22

Art, història i Jardins a la ciutat eterna

Gaudeix de l'Art i la Història de Roma i descobreix les singulars Vil·les Històriques i els seus Jardins.

Lloc de trobada:

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling, zona mostrador 451.

 

 • Dia de sortida

  del Dijous 10 novembre 2022
  al Diumenge 13 novembre 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  4 dies
 • Preu socis

  960€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Vil·les Històriques i Jardins de Roma:  Un patrimoni únic que ofereix una perspectiva diferent de Roma.
 2. Atractives Visites i Rutes: També passejarem i visitarem els grans atractius de la ciutat amb estada a un cèntric i confortable Hotel 4****.
 3. Explicacions Culturals: Aprofita el Viatge i gaudeix del programa de visites amb explicacions culturals en català dels nostres Professors i Guies d’Art, Història i Jardins.

 

Els Professors del Centre destaquem… 

Passejar per Roma, és fer-ho pel bressol de la cultura europea. L’influència en l’art, les tradicions, costums i les lleis de l’imperi romà encara es deixen sentir en el nostre estil de vida actual. Pel nostre gaudi, la ciutat conserva un patrimoni monumental únic, i acull infinitat de grans obres mestres, imprescindibles de l’Història de l’Art. Deixa’t seduir per la seva gatronomia, l’encant del seus carrers i racons, i el seu característic, arte-di-vivere. 

 

Si ja has vingut a Roma, tindràs ocasió de descobrir les Vil·les històriques i els seus Jardins, un plaer per la vista i els sentits; i si encara no hi has vingut mai, no deixis escapar aquesta oportunitat de visitar la ciutat eterna amb la qualitat Centre Europeu! T’esperem!

 

Nota: Viatge en Preparació. En breu, publicarem tots els detalls. Pre-inscripcions obertes. No cal fer cap pagament de reserva. El preu pot patir variacions.

 

 

Viatge en Preparació. En breu, publicarem tots els detalls. Pre-inscripcions obertes. No cal fer cap pagament de reserva. El preu pot patir variacions.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en avió i excursions en autocar.
 • Organització, acompanyament, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Allotjament AD a l’Hotel 4**** al centre de Roma.
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Taxes i Impostos locals

 • Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


 

 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 Vueling – zona mostrador 451

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç