Tornar Reservar
PDF
Presentació de Viatges

Presentació dels Viatges 2024 – 7/03/24 – 17h45 – Calàbria 66

Acte Especial a l'Espai Social de Calàbria 66 de Barcelona (Metro L1 Rocafort)

Presentació dels Viatges 2024 – 7/03/24 – 17h45 – Calàbria 66

Presentació dels Viatges 2024 – 7/03/24 – 17h45 – Calàbria 66

Acte Especial a l'Espai Social de Calàbria 66 de Barcelona (Metro L1 Rocafort)
Cultura i Arts Història Natura Jardins
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Programa Viatges Culturals

Presentació de Viatges
Programa Viatges Culturals | Activitat Club Cultural.

Presentació dels Viatges 2024 – 7/03/24 – 17h45 – Calàbria 66

Acte Especial a l'Espai Social de Calàbria 66 de Barcelona (Metro L1 Rocafort)

Viatge NO programat.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions
Dades tècniques

Aquest 2024, anem de viatge!

Et convidem a una presentació on exposarem tots els nostres propers viatges del 2024. Explicarem en detall, els diversos viatges de cultura i natura que realitzarem aquest any, a més de respondre a tots els dubtes que tingueu. Aquesta és una ocasió perfecta per retrobar-nos tots i parlar de viatges.

 

Activitat Gratuïta, però cal inscriure’s prèviament. Entre totes les persones assistents es sortejaran uns obsequis sorpresa. Oberta a Socis i No Socis del Club.

Presentació dels Viatges Culturals i de Natura previstos pel 2024 a càrrec dels Guies i Professors del Centre Europeu. 


Obertes les inscripcions. Activitat Gratuïta. Cal reservar la teva plaça. (Places limitades)  

Vine a descobrir els suggestius viatges que els guies i professors del Centre Europeu han preparat per al Programa d’aquesta temporada 2024. Serà una excel·lent ocasió per trobar-nos, saludar-te personalment i compartir una vetllada de Viatges, Amistat i Cultura amb tot l’equip humà del Centre.

I si no coneixes encara el Centre Europeu, també et convidem a venir per a descobrir els Valors i Avantatges diferencials que fan dels nostres Viatges una experiència cultural i inspiradora.

 

Activitat Gratuïta, però cal inscriure’s prèviament. Entre totes les persones assistents es sortejaran uns obsequis sorpresa.


 

Dia: Dijous 07/03/2024

Hora: Obertura de portes 17h45. Inici de la Presentació: 18h00

Lloc: Espai Social Calàbria 66 – c/Calàbria 66 | 08015 Barcelona
Metro L1 – Rocafort
Bus 141, H16, H12, V11, 13, 55, E95, L95

Acte Gratuït – Reserva ara, places limitades!


Programa Detallat de la Presentació:

 

 • 17h45 – Obertura de Portes.
 • 18h00 – Presentació dels diversos viatges del 2023 de Cultura i Natura a càrrec dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • 19h30 – Fi de la Presentació.

De 19h30 i fins les 20h00 si ho desitges, podràs parlar amb els Guies sobre els Viatges del teu interès, i també podràs fer la teva pre-inscripció amb l’assistència personalitzada de l’equip del Centre Europeu.

 

 • 20h00 – Tancament de portes.

*El programa pot estar subjecte a canvis.

 

Vine i retroba’t amb les amistats del Centre en una tarda de viatges i cultura, t’esperem! Inscripcions gratuïtes, però cal reservar la teva plaça!

 

Presentació de Viatges
Presentació de Viatges
Presentació de Viatges Culturals
Viatge a Baviera i el Tirol
Viatge Cultural a Innsbruck
Floració de les Tulipes
Presentació de Viatges Culturals
Detalls del preu
El preu inclou
 • Acte gratuït pels Socis i Amics No Socis del Centre Europeu amb Reserva de plaça obligatòria. (No és permesa la presentació espontània).
 • Participació en el sorteig d’obsequis sorpresa a la Fi de l’Acte.
 • Consulta i pregunta els Guies i Professors Responsables dels Viatges Culturals i de Natura.
 • Fes la teva pre-inscripció al Viatge del teu interès amb l’assistència personalitzada de personal del Centre Europeu.

El preu NO inclou

Dia: Dijous 07/03/2024

Hora: Obertura de portes 17h45. Presentació: 18h00 a 19h30.

Lloc: Espai Social Calàbria 66 – c/Calàbria 66 | 08015 Barcelona
Metro L1 – Rocafort
Bus 141, H16, H12, V11, 13, 55, E95, L95

Acte Gratuït – Reserva ara, places limitades!

Programa Detallat de la Presentació.

 • 17h45 – Obertura de Portes.
 • 18h00 – Presentació dels diversos viatges del 2024 de Cultura i Natura a càrrec dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • 19h30 – Fi de la Presentació.

De 19h30 i fins les 20h00 si ho desitges, podràs parlar amb els Guies sobre els Viatges del teu interès, i també podràs fer la teva pre-inscripció amb l’assistència personalitzada de l’equip del Centre Europeu.

 • 20h00- Tancament de portes.

*El programa pot estar subjecte a canvis.

Condicions Generals

Les Condicions Generals són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis de Viatges (+2 dies) – Condicions particulars dels viatges en grup: 

 

Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió i canvis:

Qualsevol cancel·lació o modificació d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. Tots els canvis i cancel·lacions d’una reserva han de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 


Important: Recordem que en cas de cancel.lació el client te sempre que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, la reserva d’hotel, les places d’autocar, les entrades i visites guiades, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·lació.


 

Tipus d'Habitacions

S’intenta que tots els hotels contractats siguin confortables, cèntrics i de bona qualitat, habitualment de 3-4 estrelles. Normalment, les habitacions són dobles a compartir (amb 2 llits separats tipus Twin o un llit gran). El nombre d’habitacions individuals és generalment molt limitat i per això s’han de sol·licitar en el mateix moment de fer la inscripció, i no posteriorment. En cas de demanar una habitació individual, els hotels sol·liciten un suplement, que a vegades pot ser elevat.

Les persones que viatgen soles poden optar entre disposar d’una habitació individual, pagant el suplement corresponent, o sol·licitar la reserva “Compartint habitació” amb una altra persona del grup, del mateix sexe i de característiques i edats similars. Si altres participants al viatge també ho han sol·licitat, es facilitarà l’acomodació compartida en habitació doble, tipus Twin, amb 2 llits separats.

En cas que finalment no hi hagi ningú “a compartir”, caldrà abonar el suplement individual. Les persones que venen soles per primera vegada i no coneixen a altres participants, es recomanable que reservin habitacions individuals per estar amb més comoditat.

En cas que es decideixi compartir habitació amb una altra persona s’entén que ha estat per mutu acord i que cadascuna assumeix la responsabilitat econòmica proporcional de les despeses com suplements de minibar, rentat, telèfons i altres possibles serveis del hotel. L’organització no assumeix cap responsabilitat en cas de disparitat de criteris o incompatibilitats en la convivència entre les persones que comparteixen l’habitació.


 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent. Es pot pagar online amb targeta, també per transferència bancària, bizum, o directament a les nostres oficines.

 

 • Excursions d’1 dia en autocar: un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

 

 • Viatges de 2 o més dies de durada: en els viatges que inclouen hotels, avions, trens, etc cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

 • Assegurança d’Assistència Bàsica d’Accidents i Assistència Sanitària de Viatge: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència d’accidents, malalties i altres possibles incidències produïdes durant un viatge. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança no inclou les despeses de cancel·lació produïdes abans de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS per Internet i els possibles carnets o documents de mútues privades.
 • Assegurança EXTRA de Cancel·lació de Viatge: Les assegurances de cancel·lació extra permeten sentir-se més segur alhora de contractar un viatge. Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació extra que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent) pròpia o familiar, accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa.
 • Nota: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir al viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties cròniques o pre-existents. No dubtis en consultar-nos per a més informació.

 

El Centre recomana :

 • En Viatges de cap de setmana i de 2-3 dies, i/o menys de 600 €, recomanem l’assegurança AXA Escapada Plus.
 • En Viatges de més de 4 dies, i/o més de 600 €, i/o si es pateix una malaltia preexistent o crónica, recomanem AXA VIP Plus Preex.
 • Consulta els preus de cada assegurança a la Fitxa de cada Viatge, pestanya “Preu i Condicions”
 • Treballem amb AXA especialistes en Assegurances de Viatge. En aquest enllaç troba tots els detalls, més informació i cobertures sobre les assegurances (Clica aquí ).

Important: En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també es pot contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112) durant les activitats, excursions i viatges per Catalunya, Espanya i Europa.


 

Revisió de preus

El preu de les excursions i viatges combinats del Programa del Centre Europeu, han estat calculats en la data d’edició del programa, a principis d’any, en base a les tarifes dels medis de transport, cost de carburants, preus d’hotels, divises, taxes, impostos, … etc. aplicables en aquell moment. Tal i com estableix la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya, qualsevol variació posterior del preu per causes alienes a l’organització, podrà donar lloc a la revisió del preu final del viatge, tant a l’alça com a la baixa. Aquestes possibles modificacions seran notificades al consumidor per escrit. En cap cas, no es podrà revisar a l’alça en els 20 dies anteriors a la data de sortida del viatge, respecte de les sol·licituds ja realitzades. Les persones que facin la reserva del viatge fora de les dates indicades per a les inscripcions o en el darrer moment abans d’un viatge, hauran d’abonar els costos i suplements que en aquelles dates es puguin produir.