Andorra – L’Arieja – La Vall d’Orlu

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 17 - Dg 18 jul. 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
190€
Preu de la reserva
90€
Supl. Hab. Individual
60€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Andorra – L’Arieja – La Vall d’Orlu
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 17 de juliol de 2021 - Diumenge, 18 de juliol de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  190€

 • Preu de la reserva:

  90€

 • Supl. Hab. Individual:

  60€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Cap de Setmana – Sortida autocar, 7,00 h amb les parades habituals

Viatge cultural d’Art, Història i Paisatges

Presentació: Us proposem un atractiu viatge de cap de setmana per les terres del Principat d’Andorra i el Pirineu Francès de L’Arieja, que us recomanem especialment, ja que a més del seu contingut cultural, artístic i històric, veurem els seus boscos i muntanyes en un dels millors moments de l’any. Es una bona ocasió per passar un agradable i relaxat cap de setmana en els esplèndids paratges del Pirineu, en un entorn de bonics panorames d’alta muntanya. Estarem allotjats en un confortable hotel de Andorra – Les Escaldes. Es un viatge cultural i turístic en el que hi poden participar totes les persones interessades.

 • Dissabte
 • Pirineu Francès

L'Arieja - Les Fonts d'Acs - Orgeix - Andorra

 • Sortida a les 7,00 h en autocar amb les parades habituals. Anirem en primer lloc cap al Túnel del Cadí i les terres de La Cerdanya. Desprès per La Vall del Carol, i la ruta del Puimorens entrarem a les terres franceses de l’Arieja, amb les seves grans panoràmiques del Pirineu. Ens dirigirem a Ax-les-Thermes, (Acs en llengua occitana) bonica població balneària amb 80 fonts termals, i envoltada de cims i muntanyes. Veurem els manantials, bassals i termes on brollen les aigues calentes i els pintorescs racons de la població. Dinar lliure.

  Desprès veurem la Vall d'Orlu, una zona protegida amb magnífics paisatges d'alta muntanya. Destaca Orgeix, petit poble rural amb una església pintoresca, un pont medieval i, si el dia es clar, boniques vistes del cim de la Dent d'Orlu (2.222 m). Posteriorment pujarem cap a la zona del Pas de la Casa i Envalira. Per Canillo i Encamp arribarem a Les Escaldes - Engordany. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Diumenge
 • Pirineu Andorrà

La Vall del Riu Valira del Nord - Art romànic i paisatges

 • El Principat d’Andorra, manté les seves institucions medievals, amb els coprínceps (el Bisbe de la Seu d’Urgell i el President de la República Francesa, successor actual dels Comtes de Foix). Avui, explicarem les característiques històriques del país i anirem a visitar un sector poc conegut del Principat. Així, després d’esmorzar pujarem cap a La Maçana i Ordino. Remuntarem la Vall del Riu Valira del Nord i farem una interessant ruta d’art i història veient petits pobles andorrans, com La Cortinada i Llorts, amb interessants esglésies romàniques. Continuarem per la ruta de El Serrat i pujarem cap a la zona d’Arcalís, a on veurem superbes i impressionats panoràmiques dels pics i cims més elevats d'aquest sector del Pirineu amb magnífics boscos d'avets i pi negre, i perspectives de gran bellesa. A la tarda deixarem Andorra i retornarem a Barcelona amb arribada cap a les 21 h aprox.

Preu del viatge

190 €

Preu total: 190 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: +60 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 90 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en cèntric Hotel a Andorra (4****).
 • Règim MP, mitja pensió a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, i esmorzar buffet diumenge.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.