Bretanya i el Mont Saint Michel -2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 7 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dl 23 - Dg 29 ag. 2021
Duració
7 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar | Avió
Preu Total
1250€
Preu de la reserva
350€
Supl. Hab. Individual
245€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Bretanya i el Mont Saint Michel -2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Dilluns, 23 d'agost de 2021 - Diumenge, 29 d'agost de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  7 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar | Avió

 • Preu Total:

  1250€

 • Preu de la reserva:

  350€

 • Supl. Hab. Individual:

  245€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges per la Bretanya Francesa

Itinerari: Del 23 al 29 agost 2021 (7 dies) – Viatge d’anada i circuit en autocar des de Barcelona a la Bretanya, amb diverses parades i visites culturals a ciutats i poblacions de França. Estada en Hotels 4**** a Limoges i Rennes. Retorn en avió directament des de Nantes a Barcelona.


Descripció: Aquest viatge presenta un gran interès cultural. Sens dubte, la Bretanya (Breizh en llengua bretona) és una de les regions més seductores, sorprenents i atractives de tot França. En la nostra ruta, veurem petits pobles medievals, castells i ciutats amb importants monuments, en un paisatge suau i lluminós de verds turons, boscos d’alzines, castanyers, estanys i bonics parcs naturals.

A Bretanya la costa presenta una gran bellesa i espectacularitat. És una costa irregular, abrupte, amb típics ports de pescadors, petites illes, penya-segats i extenses platges, on es produeixen espectaculars marees com a Saint-Malo.

Destaca el famós Monestir del Mont-Sant-Michel, situat en un illot a la frontera amb Normandia, i declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. D’altra banda, la Bretanya és una terra de llegendes, tradicions folklòriques i costums típics que es mantenen fortament ancorades en els sentiments de la població. La llengua bretona, deriva del celta i és un reflex de la forta personalitat dels seus habitants. Malgrat les prohibicions sofertes, encara és parlada en moltes zones.

La fascinant imatge del mar a la costa atlàntica, i el contrast amb les pintoresques poblacions rurals de l’interior donen a aquest viatge un gran interès paisatgístic i geogràfic. L’estada serà en un cèntric Hotel (4****) de Rennes, la capital de la Bretanya. Amb el nostre autocar farem cada dia les diverses excursions i visites programades, retornant a la tarda a l’hotel. Sempre anirem acompanyats dels Professors i Guies del Centre Europeu. Un interessant viatge cultural que ens permetrà conèixer alguns dels punts més atractius de les terres bretones.


Algunes visites previstes:

RENNES, LA CAPITAL BRETONA: Es una pintoresca població bretona. Destaca el seu barri antic, la Catedral de Saint-Pierre, l’antic Parlament, els carrers amb façanes clàssiques, les dues places reials, etc. Aquí farem estada a un cèntric hotel.

SAINT MALO, VILA CORSÀRIA DE LA COSTA ESMERALDA: Saint Malo a la cèlebre Costa Esmeralda, és una de les ciutats més atractives del nord de la Bretanya. Ressalten les cases de pedra i les muralles del segle XII amb una àmplia sèrie de terrasses sobre l’Oceà Atlàntic. Aquí recordarem l’època dels corsaris. Amb marea alta la visió dels esculls i illots costaners adquireix la seva major bellesa. Amb marea baixa es pot accedir a peu a l’illa de Grand-Be, on es troba enterrat el literat francès Chateaubriand. Els contrastos entre els blaus del cel i del mar, donen a la ciutat emmurallada una fascinant bellesa visual.

VANNES, CIUTAT MEDIEVAL – ELS MEGÀLITS DE CARNAC: Vannes, ciutat del Golf de Morbihan, presenta un suggestiu barri antic. Destaquen els carrers que rememoren l’ambient medieval, les cases amb entramats de fusta i un singular jardí a les muralles. Aquí va morir el sant valencià Sant Vicenç Ferrer. A la ciutat hi ha nombrosos records de la seva vida i obra. A la vora hi ha Carnac, un dels punts de major interès prehistòric d’Europa. Presenta una agrupació de centenars de menhirs, dòlmens, cromlecs, etc. perfectament alineats i ordenats, amb probables orígens entre 5.000 i 2.000 anys abans de Crist.

EL MONT-SAINT-MICHEL: Es troba a la costa nord, a la frontera amb Normandia. L’abadia és una immensa fortalesa medieval situada sobre un illot. Es troba envoltada per l’Oceà Atlàntic en una badia sorrenca amb fortes marees. L’espectacularitat de la seva arquitectura, unit a la seva història la converteixen en un dels llocs més sorprenents del món. El Monestir ha estat conegut des de l’Edat Mitjana, com la “Meravella d’Occident”. La gran originalitat del paisatge, la seva història i les múltiples llegendes i novel·les que s’han creat en aquest lloc, fan que és mantingui un inoblidable record del Mont-Sant-Michel.

FOUGÈRES, VILA FORTIFICADA A LA VALL DEL RIU NANÇON: La vila fou un dels llocs preferits dels grans literats Victor Hugo i Balzac. Destaca el seu barri antic, la plaça de Marchix, l’església de Saint-Sulpice, el castell, les muralles amb 13 torres, etc. La població es troba situada en un bonic paratge de turons, sobre la verda vall del riu Nançon.

DINARD i EL FAR DEL CAP FRÉHEL: Dinard és una agradable població d’estiueig, que ens permetrà descobrir magnífics panorames marítims amb els seus miradors arran del mar. Els grans penya-segats, els arenals i dunes, les cales i els petits illots formen un atractiu paisatge, al ritme de les grans marees de Bretanya. A la vora hi ha el Far del Cap Fréhel, amb encisadores panoràmiques del Oceà Atlàntic.

DINAN, VILA MEDIEVAL A LA VALL DEL RIU RANCE: És una de les localitats bretones més populars i animades. Dinan es troba situada al cor de la Vall del Riu Rance. És un suggestiu poble medieval emmurallat, amb el seu castell, les cases d’entramat de fusta típiques dels s.XVI i XVII i bells racons. La Rue de l’Horloge es una de les més pintoresques, juntament amb la Plaça dels Cordeliers.

NANTES i LES TERRES DEL LOIRE: La ciutat de Nantes, es troba banyada per les aigües de l’estuari de Loira, que és el més llarg dels rius amb el seu recorregut íntegrament dins del territori francès. Una població que antany va esdevenir un dels principal ports atlàntics de França, i que es considera com una capital històrica de l’antiga Bretanya, de la qual va formar part des del s.IX. Passejarem pel seu nucli antic on hi destaquen l’antic barri de Buffay, el castell dels Ducs de la Bretanya i la catedral gòtica de Sant Pere i Sant Pau. A l’aeroport de Nantes, agafarem el vol de tornada a Barcelona.


Abans del viatge ampliarem totes aquestes informacions i donarem tots els detalls, horaris i itineraris a les persones inscrites.

Bretagne i Mont Saint Michel
Bretagne i Mont Saint Michel

Preu del viatge

1250 €
 • Preu total: 1.250 €  –  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 245 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 350 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:  

 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Viatge d’anada i circuit en autocar. Retorn directament en avió.
 • Estada en hotels cèntrics a Limoges i Rennes (4****) 
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa
 • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU: 

Menjars: Amb motiu de la situació actual els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants, cafeteries, terrasses, etc … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i adient per passejar i caminar sense dificultat tant per pobles rurals i zones de muntanya, com per ciutats. En aquest època normalment el temps es bo. No obstant això, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures més baixes, amb la possibilitat de pluges i tempestes. Per tot això es recomanable portar roba adient, impermeable o paraigües, protecció solar, farmaciola, etc. Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, aeroports, etc. Per les excursions diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


HABITACIONS: Totes les habitacions de l’hotel són igualment confortables i disposen d’un llit doble ó 2 llits separats (twin). Poden ser ocupades per 1 ó 2 persones. Les persones que venen soles i no coneixen a altres participants, cal que reservin habitacions individuals per estar amb més comoditat. Si teniu algun dubte al respecte, consulteu-nos.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTES i AVISOS: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats. En cas de variacions excepcionals de preus, tarifes de vols, taxes aèries, etc …  per causes alienes a l’organització, es tindria que modificar el preu indicat en el programa. La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats i avisos d’aquest programa. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.

 


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès general pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.