Tornar Reservar
PDF

Suïssa i els espectaculars paisatges dels Alps -16/08/22 -7h

El Llac Leman - Berna - Murten - Gruyères - Lausanne - Chamonix - El Mont-Blanc i el Mar de Glaç

Suïssa i els espectaculars paisatges dels Alps -16/08/22 -7h

Suïssa i els espectaculars paisatges dels Alps -16/08/22 -7h

El Llac Leman - Berna - Murten - Gruyères - Lausanne - Chamonix - El Mont-Blanc i el Mar de Glaç
Viatges Estiu
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dimarts 16 agost 2022
  al Dilluns 22 agost 2022

 • image description Durada

  7 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu

  1340€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 3*** a Ginebra.

 • image description Què trobarem

  Un viatge cultural que recomanem especialment per la bellesa de la regió del Llac Leman, els Alps del Vaud, el Ducat de Savoia i el Mont-Blanc, la muntanya més alta d'Europa.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

7 dies

Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

Suïssa i els espectaculars paisatges dels Alps -16/08/22 -7h

El Llac Leman - Berna - Murten - Gruyères - Lausanne - Chamonix - El Mont-Blanc i el Mar de Glaç

Un viatge cultural que recomanem especialment per la bellesa de la regió del Llac Leman, els Alps del Vaud, el Ducat de Savoia i el Mont-Blanc, la muntanya més alta d'Europa.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 3*** a Ginebra.

 • Viatges Estiu

  Dia de sortida

  del Dimarts 16 agost 2022
  al Dilluns 22 agost 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  7 dies
 • Preu

  1340€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 

 1. Varietat de paisatges:  el Llac Leman i la Riviera, paisatges bucòlics de Suïssa, combinat amb esplèndids panorames de llacs, boscos i les grans muntanyes dels Alps.
 2. Atractives Excursions: Naveguem pel Llac Leman. Visitem pobles pintorescs com Gruyères. Pugem en Tren Cremallera a la Mar de Glaç i visitem la gran glacera del Mont-Blanc.
 3. Amb els Guies Acompanyants i els Professors d’Art i Història de parla catalana, coneixeràs Ginebra, Berna, Lausanne, Murten, …  i el patrimoni cultural de totes les zones i ciutats visitades.

 

Els Professors del Centre destaquem…

 

La regió de Llac Leman i la Savoia, constitueix un dels llocs més encisadors d’Europa. Ressalten les majestuoses muntanyes alpines amb neus perpètues, com la mítica cimera del Montblanc de 4.807 m, la muntanya més alta d’Europa. El contrast entre les muntanyes, els extensos boscos de coníferes i els grans llacs, proporciona a aquesta regió un excepcional atractiu. A tot això s’hi afegeixen interessants ciutats històriques i pintoresques poblacions rurals.

 

Navegarem en vaixell pel Llac Leman, anirem a Chamonix i pujarem al tren de cremallera del Mar de Glaç per veure els grans paisatges del Montblanc. Visitarem les ciutats de Berna i Lausanne, les viles medievals de Murten i Gruyères amb encisadors panorames i gaudirem d’alguns dels paisatges alpins més espectaculars d’Europa.

 

Farem estada en un hotel de la ciutat de Ginebra i cada dia amb el nostre autocar realitzarem les diverses visites i excursions. Anirem sempre acompanyats dels Professors i Guies especialitzats del Centre Europeu, que donaran àmplies explicacions històriques, culturals i geogràfiques dels llocs a visitar. Combinarem les visites d’art i història per ciutats i poblacions, amb els atractius paisatges de natura i muntanya dels Alps Suïssos i del Ducat de Savoia. Consulta ara la pestanya “Itinerari del Viatge” per veure el Programa diari.

Sortida de Barcelona cap a Ginebra

Sortida a les 7,00 h en autocar del Centre, amb les parades habituals. Seguirem la ruta de la Vall del Riu Roïne, en un viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges. Farem diverses parades i a la tarda arribarem a Suïssa i a la ciutat de Ginebra. De totes les ciutats suïsses, Ginebra és sens dubte la que gaudeix del millor emplaçament. Ningú es queda indiferent davant la bellesa que transmet el seu gran llac, l’arquitectura dels edificis, els grans parcs i jardins, i les incomparables perspectives amb el rerefons dels Alps. Ginebra és a més, seu de la diplomàcia mundial i de nombroses organitzacions internacionals i té també interessants museus. Allotjament a l’hotel.

Ginebra, ciutat d’art i historia - El Llac Leman

Avui visitarem la ciutat de Ginebra, una de les més belles de l’Europa central. Visitarem el bonic Barri Antic i coneixerem la complexa i agitada història de la urbs. Destaca sobretot la Catedral i el seu atractiu entorn de cases antigues, carrerons i placetes, tallers artesanals, llibreries, antiquaris, galeries d’art, comerços, etc. A la tarda podrem agafar els típics vaixells del Llac Leman i fer un creuer de navegació, per gaudir de les belleses del paisatge d’aquesta atractiva zona i veure els pintorescos pobles de la riba del Leman.

Murten, vila medieval - La ciutat de Berna

Sortida en el nostre autocar cap a la bonica població de Murten. Ressalta pel seu agradable estany, els carrers amb muralles i torrasses i els seus pintorescs racons medievals. Després ens dirigirem a Berna. La capital suïssa té un marcat caràcter històric, amb les seves velles cases amb porxos i les boniques fonts envoltades de flors. Veurem la Catedral o Münster amb el seu superb campanar de 100 m d’alt, els miradors, el fossar dels óssos, el curiós meandre del riu Aar, la famosa Torre del Rellotge, etc. Al capvespre retorn a l’hotel de Ginebra. Els espectaculars paisatges de Suïssa i els Alps  i Els espectaculars paisatges de Suïssa i els Alps

Chamonix - El Mar de Glaç - El Mont-Blanc

Avui anirem a visitar la regió del Mont-Blanc i Chamonix, en territoris del Ducat de Savoia. El cim del Mont-Blanc amb 4.807 m d’altura és la muntanya més alta del nostre continent, sempre amb neus perpètues. Si el dia és bó i clar, l’espectacle és realment impressionant amb superbes panoràmiques dels Alps.


A Chamonix podrem pujar al Tren-Cremallera que porta fins a la famosa glacera del Mar de Glaç. El petit ferrocarril de via estreta fa un espectacular viatge per viaductes i túnels, amb pendents de més del 25%, en direcció Montenvers (1.914 m). S’observen esplèndids boscos de coníferes, avets, pícees i làrixs, així com moltes flors alpines, prats i vegetació d’alta muntanya amb magnífiques perspectives dels Alps de Savoia.


La visió de la Glacera des de les terrasses panoràmiques és impressionant. La profunditat del glaç arriba en alguns llocs fins als 420 m. Es pot arribar en un petit telefèric fins a les Grutes de Gel, penetrar en el seu interior i observar el sorprenent color i la lluminositat de la glacera i de les grutes de gel, realçada pels jocs de llum. La visita és realment inoblidable. Al capvespre retornarem a Ginebra.

Visitem el País de Gruyère i Lausanne

Avui anirem cap a la zona dels Alps del Vaud i ens dirigirem a Gruyères, població mundialment coneguda pels seus formatges i la seva indústria làctia. Es troba en un meravellós paisatge de verds turons, al peu del Pic Moleson (2.002 m). La vila de Gruyères es manté com a l’Edat Mitjana, amb seu el castell feudal, en un context de seductors paisatges, prats, boscos i cims alpins.

Desprès anirem cap a Lausanne, la ciutat olímpica. A Ouchy, el port de la ciutat, es troba el COI i el Museu Olímpic, amb diversos records de les Olimpíades de Barcelona-1992. Davant de l’esplèndida façana de marbre blanc de l’illa grega de Thassos, la flama olímpica crema de forma permanent. Al capvespre retornarem a Ginebra per l’autopista.

Completem la visita a Ginebra

Avui tindrem el dia destinat a completar la visita de Ginebra i la seva rodalia, veure museus, visitar el suggestiu Jardí Botànic, passejar per la riba del llac, fer compres, anar al barri típic de Carouge amb el tramvia, navegar en barca pel llac, etc … Els Professors i Guies ja informaran al respecte.

Dels Alps Suïssos a la Provença i Barcelona

Avui deixarem els paisatges alpins per tornar a Barcelona. Per la ruta de Valènce, Montelimar i la Vall del riu Roïne, arribarem a les terres mediterrànies de la Provença. Ens aturarem a Avignon, la Ciutat Papal, per veure exteriorment els monuments i panoràmiques d’aquesta suggestiva població històrica. Finalment arribarem a Barcelona a les 21 h aprox. Ens acomiadarem dels participants en aquest interessant viatge cultural, del qual esperem guardar un gran record.


Clica aquí: Reserva plaça pel viatge: Els espectaculars paisatges de Suïssa i els Alps.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i circuit en autocar des de Barcelona.
 • Totes les sortides, excursions i trasllats en el nostre autocar per Suïssa i França.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a la ciutat de Ginebra en Hotel (3 ***) – Hotel Ibis Centre Nations.
 • Règim AD a l’hotel, allotjament i esmorzar-bufet.
 • Estada en habitacions dobles amb WC i dutxa.
 • Assegurança de viatge.
 • Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu. No s’inclouen les entrades opcionals a museus o monuments.


El preu NO inclou

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Com hem indicat anteriorment, en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals o particulars a museus, castells, monuments, etc …  i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, taxis, … espectacles, etc es pagaran directament al lloc, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. A més en aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible.


Nota: Viatges en el Vaixell del Llac Leman i Tren-Cremallera del Mar de Glaç:  uns 25 € aprox. c/u. (Pagaments al lloc).

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Documentació: El viatge es realitza per França i Suïssa. Cal portar el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat es recomanable portar ambdòs documents i en llocs separats. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS per Internet.


Hotel: L’Hotel Ibis Centre Nations es troba situat a la ciutat de Ginebra, a pocs minuts de l’Estació Central de Cornavin. Es un hotel modern. Des de l’hotel es pot anar caminant en 15 minuts al centre. No obstant això, al mateix costat de l’hotel hi ha la parada del Bus 8, que porta directament al barri antic en pocs minuts. L’hotel facilita a cada persona una targeta per viatjar gratuïtament en els transports públics de la ciutat, autobusos, tramvies i troleibusos, durant tota l’estada del grup a Ginebra.


Habitacions: Totes les habitacions de l’hotel són igualment confortables i disposen d’un llit doble ó 2 llits. Poden ser ocupades per 1 ó 2 persones, però les habitacions no son gaire grans. Les persones que venen soles i no coneixen a altres participants, cal que reservin habitacions individuals per estar amb més comoditat. Si teniu algun dubte al respecte, consulteu-nos.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


Equipatge: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


Moneda: Encara que l’euro s’accepta habitualment a Suïssa, és recomanable portar també alguns francs suïssos. És aconsellable portar alguna targeta de crèdit tipus VISA o similar.


Assegurances de viatge: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Assegurança opcional de cancel·lació: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


Seients:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Sortida autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç