Suïssa i els Alps, paisatges espectaculars 2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 7 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dl 16 - Dg 22 ag. 2021
Duració
7 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
1240€
Preu de la reserva
300€
Supl. Hab. Individual
280€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Suïssa i els Alps, paisatges espectaculars 2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Dilluns, 16 d'agost de 2021 - Diumenge, 22 d'agost de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  7 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  1240€

 • Preu de la reserva:

  300€

 • Supl. Hab. Individual:

  280€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural, d’art, història i paisatges – Del 16 al 22 agost 2021 (7 dies)

Descripció: Presentem un interessant viatge cultural del Centre Europeu de Barcelona. L’objectiu és visitar un dels territoris més atractius i seductors d’Europa, Suïssa i la regió del Mont-Blanc al Ducat de Savoia, amb els seus grans llacs, i els esplèndids panorames de boscos i muntanyes dels Alps.

La regió de Llac Leman i la Savoia, constitueix un dels llocs més encisadors d’Europa. Ressalten les majestuoses muntanyes alpines amb neus perpètues, com la mítica cimera del Montblanc de 4.807 m, la muntanya més alta d’Europa. El contrast entre les muntanyes, els extensos boscos de coníferes i els grans llacs, proporciona a aquesta regió un excepcional atractiu. A tot això s’hi afegeixen interessants ciutats històriques i pintoresques poblacions rurals.

Navegarem en vaixell pel Llac Leman, anirem a Chamonix i pujarem al tren de cremallera del Mar de Glaç per veure els grans paisatges del Montblanc. Visitarem les ciutats de Berna i Lausanne, les viles medievals de Murten i Gruyères amb encisadors panorames i gaudirem d’alguns dels paisatges alpins més espectaculars d’Europa.

Farem estada en un hotel de la ciutat de Ginebra i cada dia amb el nostre autocar realitzarem les diverses visites i excursions. Anirem sempre acompanyats dels Professors i Guies del Centre Europeu, que donaran àmplies explicacions històriques, culturals i geogràfiques dels llocs a visitar. Combinarem les visites d’art i història per ciutats i poblacions, amb els atractius paisatges de natura i muntanya dels Alps.

 • Dilluns
 • Suïssa

Sortida de Barcelona cap a Ginebra

 • Sortida puntualment a les 7,00 h en autocar del Centre, amb les parades habituals. Seguirem la ruta de la Vall del Riu Roïne, en un viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges. Farem diverses parades i a la tarda arribarem a Suïssa i a la ciutat de Ginebra. Allotjament a l'hotel.

 • Dimarts

Ginebra, ciutat d’art i historia - El Llac Leman

 • Avui visitarem la ciutat de Ginebra. De totes les ciutats suïsses, Ginebra és segurament la que gaudeix del millor emplaçament. Ningú es queda indiferent davant la bellesa que transmet el llac i el seu sortidor, l'arquitectura dels edificis, els grans parcs i jardins, i les incomparables perspectives amb el rerefons dels Alps.

  Ginebra és a més, seu de la diplomàcia mundial i de nombroses organitzacions internacionals com l'OMS, la Creu Roja, el CERN, l'OMC, la delegació europea de l'ONU, etc ... i té també interessants museus. Visitarem el barri antic de Ginebra i coneixerem la complexa i agitada història de la urbs. Destaca sobretot la Catedral i el seu atractiu entorn de cases antigues, carrerons i placetes, tallers artesanals, llibreries, antiquaris, galeries d'art, comerços, etc. A la tarda podrem agafar els típics vaixells del Llac Leman i fer un petit creuer de navegació, per gaudir de les belleses del paisatge d’aquesta atractiva zona.

Viatges Culturals Centre Europeu
 • Dimecres

Murten, vila medieval - La ciutat de Berna - El meandre del riu Aar

 • Sortida en el nostre autocar cap a la bonica població de Murten. Ressalta pel seu agradable estany, els carrers amb muralles i torrasses i els seus pintorescs racons medievals. Després ens dirigirem a Berna. La capital suïssa té un marcat caràcter històric, amb les seves velles cases amb porxos i les boniques fonts envoltades de flors. Veurem la Catedral o Münster amb el seu superb campanar de 100 m d'alt, els miradors, el fossar dels óssos, el curiós meandre del riu Aar, la famosa Torre del Rellotge, etc. Al capvespre retorn a l'hotel de Ginebra.

 • Dijous

Chamonix - El Mar de Glaç - El Mont-Blanc

 • Avui anirem a visitar la regió del Mont-Blanc i Chamonix, al Ducat de Savoia. El cim del Mont-Blanc amb 4.807 m d’altura és la muntanya més alta del nostre continent, sempre amb neus perpètues. Si el dia és bó i clar, l'espectacle és realment impressionant amb superbes panoràmiques dels Alps. A Chamonix podrem pujar al Tren-Cremallera que porta fins a la famosa glacera del Mar de Glaç. El petit ferrocarril de via estreta fa un espectacular viatge per viaductes i túnels, amb pendents de més del 25%, en direcció Montenvers (1.914 m). S'observen esplèndids boscos de coníferes, avets, pícees i làrixs, així com moltes flors alpines, prats i vegetació d'alta muntanya amb magnífiques perspectives dels Alps de Savoia.

  La visió de la Glacera del Mar de Gel des de les terrasses panoràmiques és impressionant. La glacera es desplaça suau i lentament com un veritable riu de gel. La profunditat del glaç arriba en alguns llocs fins als 420 m. Es pot arribar en un petit telefèric fins a les Grutes de Gel, penetrar en el seu interior i observar el sorprenent color i la lluminositat de la glacera i de les grutes de gel, realçada pels jocs de llum. La visita és realment inoblidable. Al capvespre retornarem a Ginebra.

 • Divendres

El País de Gruyère - Lausanne

 • Avui anirem cap a les Cornises de Lavaux i els Alps del Vaud. Ens dirigirem a Gruyères, població mundialment coneguda pels seus formatges i la seva indústria làctia. Es troba en un meravellós paisatge de verds turons, al peu del Pic Moleson (2.002 m). La vila de Gruyères es manté com a l'Edat Mitjana, amb seu el castell feudal, en un context de seductors paisatges, prats, boscos i cims alpins. Desprès anirem cap a Lausanne. A Ouchy, el port de la ciutat, es troba el COI i el Museu Olímpic, amb diversos records de les Olimpíades de Barcelona-1992. Davant de l'esplèndida façana de marbre blanc de l'illa grega de Thassos, la flama olímpica crema de forma permanent. Al capvespre retornarem a Ginebra per l'autopista.

Viatge a Suissa amb el Centre Europeu de Barcelona
 • Dissabte

Dia lliure per completar la visita a Ginebra

 • Avui tindrem el dia lliure per completar la visita de Ginebra i la seva rodalia, fer visites particulars, veure museus, visitar el jardi botànic, passejar per la riba del llac, fer compres, anar al barri típic de Carouge amb el tramvia, navegar en barca pel llac, etc ... Els Professors i Guies ja informaran al respecte.

viatges culturals
 • Diumenge

Dels Alps Suïssos a la Provença i Barcelona

 • Avui deixarem els paisatges alpins per tornar a Barcelona. Per la ruta de Valènce, Montelimar i la Vall del Roïne, arribarem a les terres mediterrànies de La Provença. Ens aturarem a Avignon, la Ciutat Papal, per veure exteriorment els monuments i panoràmiques d’aquesta suggestiva població històrica. Finalment arribarem a Barcelona a les 21 h aprox.

Preu del viatge

1240 €

Preu total: 1.240 € – (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement hab. individual: + 280 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 300 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 20 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar desde Barcelona i totes les sortides, excursions i trasllats en el nostre autocar per Suïssa i França.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a la ciutat de Ginebra en confortable Hotel (3 ***)
 • Règim AD a l’hotel. Allotjament i esmorzar-bufet en habitacions dobles amb WC i dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU: 

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Com hem indicat anteriorment, en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals o particulars a museus, castells, monuments, etc  i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, espectacles, etc … es pagaran directament al lloc, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. A més en tots aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible. Nota: Viatges en el Vaixell del Llac Leman i Tren-Cremallera del Mar de Glaç:  uns 25 € aprox. c/u. (Pagaments al lloc).

Informació pràctica

Habitacions: Totes les habitacions de l’hotel són igualment confortables i disposen d’un llit doble ó 2 llits. Poden ser ocupades per 1 ó 2 persones, però les habitacions no son gaire grans. Les persones que venen soles i no coneixen a altres participants, cal que reservin habitacions individuals per estar amb més comoditat. Si teniu algun dubte al respecte, consulteu-nos.


Vestuari: Recomanem portar un calçat antilliscant i un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, caminar i moure’s sense dificultat.  En aquest època normalment el temps es bo i càlid. No obstant això, a la regió dels Alps cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs de muntanya hi hagi temperatures més baixes, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar paraigües i roba adient.


Documentació: El viatge es realitza per França i Suïssa. Cal portar el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat es recomanable portar ambdòs documents i en llocs separats.


Moneda: Encara que l’euro s’accepta habitualment a Suïssa, és recomanable portar també alguns francs suïssos. És aconsellable portar alguna targeta de crèdit tipus VISA o similar.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Autocars: No es reserven seients concrets en els autocars, per tal que cada participant pugui situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Cada persona selecciona el seu seient, a mida que per ordre d’arribada, puja a l’autocar. Les places es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.


Avís sobre el preu: Calculat amb data 01-10-2020. En cas de variacions excepcionals de preus i taxes, per causes alienes a l’organització, es tindria que modificar el preu indicat.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.