Tornar Reservar
PDF

La Vall d’Aran, natura, cultura i marxa nòrdica -22/07/22 -16h

Viatge amb agradables caminades i passejades de Marxa Nòrdica

La Vall d’Aran, natura, cultura i marxa nòrdica -22/07/22 -16h

La Vall d’Aran, natura, cultura i marxa nòrdica -22/07/22 -16h

Viatge amb agradables caminades i passejades de Marxa Nòrdica
Viatges Estiu
Paisatges Marxa Nòrdica
 • image description Dates del viatge

  del Divendres 22 juliol 2022
  al Diumenge 24 juliol 2022

 • image description Durada

  3 dies

 • image description Hora de sortida

  16:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu

  290€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Vielha.

 • image description Què trobarem

  Presentem un viatge a la Vall d'Aran, una regió amb típics pobles medievals i suggestius paisatges, on farem diverses passejades de Marxa Nòrdica.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

3 dies

Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

La Vall d’Aran, natura, cultura i marxa nòrdica -22/07/22 -16h

Viatge amb agradables caminades i passejades de Marxa Nòrdica

Presentem un viatge a la Vall d'Aran, una regió amb típics pobles medievals i suggestius paisatges, on farem diverses passejades de Marxa Nòrdica.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Vielha.

 • Dia de sortida

  del Divendres 22 juliol 2022
  al Diumenge 24 juliol 2022
 • Hora de sortida

  16:00
 • Durada

  3 dies
 • Preu

  290€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Viatge cultural amb caminades i passejades


Cap de Setmana 22-23-24 juliol 2022  (2’5 dies) – Sortida autocar divendres tarda 16,00 h.


Natura, Cultura i Marxa Nòrdica a la Vall d’Aran


El Centre Europeu et proposa un atractiu viatge de Natura, Cultura i Marxa Nòrdica a la Vall d’Aran. Veurem atractius paisatges i pobles al bell mig dels Pirineus Occidentals, a la regió de la Vall d’Aran. Aquest viatge és ideal per a tots els amants dels paisatges i la natura. Farem agradables caminades i passejades de Marxa Nòrdica per boscos i atractius paratges, com la zona del Pla de Beret, Montgarri, Baqueira … i també visitarem pobles florits molt pintorescs com Arties, Gessa i Garòs, … on podrem gaudir de les típiques cases i esglésies romàniques araneses.


Sense cap mena de dubte, aquest viatge ens revitalitzarà amb els paisatges de natura i amb la variada riquesa cultural del país, i gaudirem de l’ambient d’amistat amb la resta dels participants. Un viatge que sens dubte ens deixarà la memòria plena de bonics records.


 • El preu inclou:
 • Viatge i circuit en autocar des de Barcelona
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a Vielha a l’Hotel Melià – Tryp Vielha-Baqueira (4****).
 • Règim MP: Mitja pensió. Allotjament, esmorzar-bufet i sopars a l’hotel.
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.
 • Nota: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

En Ruta fins la Vall d'Aran

Sortirem en autocar divendres per la tarda 16,00 h amb les parades habituals en direcció a la Vall d’Aran, per gaudir d’un cap de setmana esplèndid al Pirineu. En ruta farem diverses parades per descansar i estirar les cames.

La comarca de l’Aran, sembla un món a part, tant des de un punt de vista paisatgístic com geogràfic i històric. Les altes muntanyes, els llacs, les cascades, els pobles encisadors, els grans boscos, … ens desvetllaran davant dels nostres ulls les vistes panoràmiques que sempre hem somiat. Actualment, aquesta regió forma part de Catalunya sota un règim especial d’ autogovern, amb el Conselh Generau d’Aran. A més, compta amb una cultura i llengua pròpia, l’aranès, que destaca per tenir una clara influència occitana i que conviu de manera cooficial amb el català i el castellà.

Un cop arribats a Vielha, soparem plegats a l’hotel, per després descansar de cara a les rutes que ens esperen el cap de setmana.

El Pla de Beret i Montgarri

Després d’esmorzar al nostre hotel a Vielha, ens dirigirem cap al Pla de Beret. El Pla de Beret és el naixement del riu Noguera Pallaresa, i marca la diferència orogràfica entre la conca mediterrània i la conca atlàntica. És un paisatge del tot singular, una gran plana, tenint en compte sobretot, l’abruptesa del Vall d’Aran.

Caminarem la clàssica ruta que uneix el Pla de Beret amb el Santuari de Montgarri. Sortirem a tocar de la famosa estació d’esquí alpí de Vaquèira-Beret, i caminarem per extenses pastures i prats d’alta muntanya, amb unes vistes extraordinàries de cims pirinencs, i boscos subalpins. La ruta és molt agradable amb un desnivell assequible. Dinarem de pic-nic i anirem fent parades, per gaudir de l’entorn i de la conversa amb els nostres companys i companyes de viatge.

Excursions de Marxa Nòrdica

El Camí Riau: Gessa, Arties i Garòs

La nostra darrera jornada a la Vall d’Aran, és una ruta fantàstica pel “Camí Riau”, que ens permetrà descobrir tres poblacions araneses singulars i pintoresques. Sortirem des de Gessa, un dels pobles més macos de la Vall, amb les seves tradicionals i típiques cases araneses, i caminarem fins Arties, població que acarona dos rius, el Garona, que desemboca a Bordeus, i el Valarties, per seguir la marxa fins a Garòs. La ruta d’avui és adaptable, podent escollir entre la ruta curta (7km) o allargar el camí fins els 10km. Dinar a l’hotel i a la tarda retorn a Barcelona.


Clica aquí i apunta’t ara al viatge de Natura, Cultura i Marxa Nòrdica a la Vall d’Aran.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a Vielha a l’Hotel Melià – Tryp Vielha-Baqueira (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Habitacions individual amb suplement (Places limitades).
 • Règim MP: Mitja pensió. Allotjament, esmorzar-bufet i sopars a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

 • NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

 


El preu NO inclou

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.

 


ALIMENTACIÓ:

 • Dinar de Pic-Nic quan s’indiqui al Programa.
 • A totes les sortides cal portar pica-pica energètic (fruits secs, barretes energètiques, fruita deshidratada, xocolata…)
 • Aigua (ampolla re-utilitzable preferentment d’1,5L)

VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc. En el cas de la pràctica de la Marxa Nòrdica cal portar els pals, i el vestuari, calçat i material corresponent que s’indiqui als participants.


Equip/material:

 • Regla de les 3 capes (samarreta tèrmica + polar + roba abric / impermeable).
 • Pantalons còmodes i flexibles. Evitar texans i pantalons rígids.
 • Motxilla d’excursió (amb suficient capacitat per poder guardar la roba que no utilitzem).
 • Guants, ulleres sol, barret, protecció solar (pell/llavis), segons l’època de l’any.
 • Bastons de Marxa Nòrdica obligatoris.
 • Calçat esportiu (amb canya baixa i amb sola antilliscant. Evitar les botes de canya alta)

EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

 

Ruta 1- Dissabte 22 de Juliol

Itinerari: Ruta Circular. Inici i Final: Pla de Beret

Dades Tècniques:

 • Distància: 12,5 km
 • Desnivell: +292 m/-283m
 • Nivell exigència: ◉◉◉◎◎◎ (moderat)
  • Nivell esforç: ◉◉◉◎◎◎ (moderat)
  • Nivell dificultat: ◉◎◎◎◎ (baix)
 • Tipus de camí: Pista forestal i Sender.
 • Adaptabilitat: No

Dinar: Pic-Nic en ruta. (Cal portar-lo de casa i/o indicarem llocs per comprar-ho en ruta).

Sopar: Per la tarda, disposarem de temps de lliure per passejar per Vielha i descansar. Ens trobarem de nou a l’hotel per sopar plegats.


Ruta 2- Diumenge 23 de Juliol

Itinerari: Ruta Circular. Inici i Final: Gessa, Arties i Garòs.

Dades Tècniques:

 • Distància:
  • Ruta Curta 7 km
  • Ruta Normal: 10 km
 • Desnivell: + 161 m/-161m
 • Nivell exigència: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell esforç: ◉◉◎◎◎ (baix-moderat)
  • Nivell dificultat: ◉◎◎◎◎ (baix)
 • Tipus de camí: Camí de terra, i Carrers.
 • Adaptabilitat: Si. Les persones que vulguin acabar a Garòs, podran fer 7km, i els passarem a buscar amb Autocar. Qui vulgui caminar una mica més, podrà fer la ruta normal fins 10km fins a Gessa, punt d’inici de la sortida.

Dinar: A l’hotel plegats després l’excursió.