Tornar Reservar

Història i Art Romànic al Pirineu, als peus del Cadí -19/02/22-8h

Els paisatges de L'Alt Urgell i la Cerdanya - La Seu - Bellver - Talló - El Baridà - Les Valls del Segre - El Telecabina del Cadí i Moixeró

Història i Art Romànic al Pirineu, als peus del Cadí -19/02/22-8h

Història i Art Romànic al Pirineu, als peus del Cadí -19/02/22-8h

Els paisatges de L'Alt Urgell i la Cerdanya - La Seu - Bellver - Talló - El Baridà - Les Valls del Segre - El Telecabina del Cadí i Moixeró
Viatges Hivern
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 19 febrer 2022
  al Diumenge 20 febrer 2022

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  190€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Un cap de setmana en contacte amb la natura i els atractius paisatges del Pirineu, amb interessants visites culturals d'història i art romànic.

Resum del Viatge

Viatges Hivern

2 dies

Viatges Hivern | Activitat Club Cultural.

Història i Art Romànic al Pirineu, als peus del Cadí -19/02/22-8h

Els paisatges de L'Alt Urgell i la Cerdanya - La Seu - Bellver - Talló - El Baridà - Les Valls del Segre - El Telecabina del Cadí i Moixeró

Un cap de setmana en contacte amb la natura i els atractius paisatges del Pirineu, amb interessants visites culturals d'història i art romànic.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Saturday, 19 February 2022
 • Hora de sortida

  08:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu

  190€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Us proposem un atractiu viatge cultural de cap de setmana per les terres de L’Alt Urgell i la Cerdanya que us recomanem especialment, ja que a més del seu contingut d’art i història, veurem els paisatges i muntanyes dels Pirineus nevats i de la Serralada del Cadí en un dels millors moments de l’any. Farem estada en un hotel de Bellver de Cerdanya, en pensió completa.

La Catedral del Pirineu - Bellver

Sortirem en autocar des del Centre amb les parades habituals, cap a la comarca de L’Alt Urgell. Arribarem a La Seu i veurem el típic mercat dels dissabtes i sobre tot la seva important Catedral Romànica de Santa Maria, construïda pel bisbe Armengol l’any 1010. Un monument d’excepcional interès, amb l’aspecte de majestuosa fortificació, anomenat la Catedral dels Pirineus. Ressalta el Claustre amb arcs, columnes i capitells que presenten figures mítiques i fantàstiques. Val la pena també passejar pels carrers antics de la vila i pel Parc dels Pirineus amb els canals olímpics.  A la tarda, continuarem per la ruta del Baridà, amb els imponents paisatges del Cadí i de la Vall del Segre i arribarem a Bellver. Es una bonica població amb racons medievals com la pintoresca Plaça Major porxada, les muralles, els antics carrerons, etc. Recordarem també l’estada aquí el 1860 del poeta Gustavo Adolfo Becquer, gran enamorat de la vila. Ens instal·larem a l’hotel de Bellver, on hi soparem.

Paisatges de La Cerdanya - El Telecabina del Cadí

Aquest dia el dedicarem a veure interessants monuments i paisatges de la Cerdanya. A Bellver hi ressalta un dels millors monuments romànics, la famosa església de Santa Maria de Talló. Es troba situada a la zona de La Batllía en un bonic indret amb grans vistes de la Serralada del Cadí. Tots els cims presenten en aquesta època un esplèndid aspecte. Desprès ens dirigirem amb l’autocar cap a la zona de La Molina, on veurem l’ambient de neu. Si el dia es bó i clar tindrem oportunitat de pujar al Telecabina del Cadí que puja fins al Niu de l’Àliga, amb magnífiques i espectaculars panoràmiques. Al migdia dinarem a l’hotel. A la tarda retorn a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20,30 h aprox. En arribar ens acomiadarem dels participants i donarem per acabat aquest viatge del que esperem guardar un agradable record.

Detalls del preu
El preu inclou

EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel Bellavista a Bellver de Cerdanya (3***).
 • Règim PC, pensió completa a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, esmorzar i dinar diumenge. No inclou el dinar en ruta del dissabte.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge.
 • Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


Pagaments: Al fer la reserva cal pagar la bestreta o paga i senyal del viatge. La resta del pagament com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


 


El preu NO inclou

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  El preu no inclou el dinar en ruta del dissabte que serà lliure a La Seu d’Urgell.


Entrades opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, telefèrics, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats. Cal preveure també el vestuari i calçat adequat pels possibles canvis meteorològics i climàtics, segons la situació geogràfica dels llocs a visitar. En aquest viatge cal tenir en compte que hi pot haver neu en determinats llocs.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte. Cal portar el Certificat de Vacunació UE.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. Les persones que comparteixen habitación tenen que compartir filera de seient a l’autocar.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

 

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.