El Canal de Midi – Béziers – El Rosselló – Els Aspres – Cotlliure -2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 01 - Dg 02 Mai 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
190€
Preu de la reserva
80€
Supl. Hab. Individual
50€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
El Canal de Midi – Béziers – El Rosselló – Els Aspres – Cotlliure -2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 1 de Maig de 2021 - Diumenge, 2 de Maig de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  190€

 • Preu de la reserva:

  80€

 • Supl. Hab. Individual:

  50€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge cultural d’Art, Història i Paisatges

Cap de setmana – Sortida autocar dissabte, 7,00 h del Centre amb les parades habituals.

Presentació: Un atractiu viatge per les terres d’Occitània en el que podrem visitar la bonica zona de Bèziers i veure el Canal de Midi amb les seves famoses rescloses. El canal és una gran via navegable de França que uneix l’Oceà Atlàntic amb el  Mediterrani. Aquest projecte ja havia estat somiat per Neró, Cèsar August i Carlemany que desitjaven tenir una via fluvial per evitar l’estret de Gibraltar. L’obra es va dur a terme finalment en el s.XVII. El Canal de Midi comprèn nombroses rescloses, llacunes i ponts. En els seus marges hi ha més de 60.000 arbres, especialment plàtans i pins.

En el nostre viatge veurem també les muntanyes de la Serralada dels Aspres, a on hi ressalta el poble emmurallat de Castellnou dels Aspres. Es troba situat en els últims contraforts del Canigó. Es considerat dins del ranking dels “50 pobles més bonics de França”, amb el seu típic castell medieval. Visitarem també la Costa Vermella i Cotlliure, vila marinera i mediterrània a la que sempre val la pena tornar-hi.

 • Dissabte
 • Les Terres del Midi

Béziers i les 9 Rescloses

 • Sortida en autocar a les 7,00 h des del Centre, amb les parades habituals, cap al Llenguadoc i la ciutat de Béziers. Visitarem la ciutat, que seduirà les nostres mirades amb la famosa catedral de Saint-Nazaire, que domina la panoràmica de la ciutat, sobre el riu Orb i el Pont Vell. En aquesta ciutat, va néixer Pierre-Paul Riquet, el creador del Canal du Midi, que és una gran via navegable de França, El canal ha estat declarat per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. Als afores de Besiers, trobem les "9 Rescloses de Fonserannes". Val la pena veure funcionar aquesta magnífica obra de l'enginyeria fluvial. Desprès resseguirem els paisatges del canal veient diverses panoràmiques per la zona de Le Somail. Al capvespre ens dirigirem a la ciutat de Perpinyà. Allotjament a l'hotel.

La Camarga
 • Diumenge
 • La Serralada dels Aspres

Del peu del Canigó a la Costa Vermella i Cotlliure

 • Després d'esmorzar a l’hotel, ens endinsarem al cor de les terres del Rosselló. Pujarem a les muntanyes de la Serralada dels Aspres, a on hi ressalta el poble emmurallat de Castellnou dels Aspres. Es troba situat en els últims contraforts del Canigó. Es considerat dins del ranking dels “50 pobles més bonics de França”. Es troba perfectament conservat, amb cases de pedres ocres i daurades, amb suggestives muralles, botigues artesanals, estrets carrerons i racons pintorescos. Després baixarem cap a la Costa Vermella i arribarem a Cotlliure, vila marinera. Cotlliure fou una de les poblacions preferides per Picasso, Bracque, Matisse, Derain i d’altres pintors i artistes. Al cementiri hi podrem veure la tomba d’Antonio Machado, el gran poeta espanyol mort aquí el 1939, camí de l’exili. Cotlliure deixa sempre un record inoblidable. A la tarda retornarem a Barcelona per l’autopista, amb arribada a les 21 h aprox.

Preu del viatge

190 €

Preu total: 190 €  –  (Estada en habitació doble compartida).

 • Suplement habitació individual: + 50 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 80 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:  

 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Estada en hotel cèntric a la ciutat de Perpinyà (3***) 
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa
 • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU: 

Menjars: A causa de la situació actual, els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


 

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones rurals o de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.