Minerva – El Tren Vermell de la Fenolleda

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 05 - Dg 06 juny 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar | Tren
Preu Total
170€
Preu de la reserva
70€
Supl. Hab. Individual
50€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Minerva – El Tren Vermell de la Fenolleda
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 5 de juny de 2021 - Diumenge, 6 de juny de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar | Tren

 • Preu Total:

  170€

 • Preu de la reserva:

  70€

 • Supl. Hab. Individual:

  50€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Cap de Setmana (2 dies) – Sortida autocar, 7,00 h amb les parades habituals

Viatge cultural d’Art, Història i Paisatges

El Sud de França: Minerva – El Tren Vermell – El País Càtar

Presentació: Us proposem un atractiu viatge per descobrir els bells paisatges del sud de França i gaudir de l’antic ferrocarril del País Càtar, el popular Tren Vermell, que segueix un itinerari inoblidable des de Rivesaltes fins Axat, a la zona de La Fenolleda, per la ruta de Les Corberes i L’Aude.

A més, coneixerem el patrimoni artístic i natural de les terres càtares, tot visitant Minerva, la pintoresca i sorprenent població medieval. També passejarem per Narbona, capital de la Gàl·lia Narbonesa, residència dels reis visigòtics i ciutat arxiepiscopal, amb més de 2500 anys d’història. És una bona oportunitat per passar un agradable i variat cap de setmana, en un ambient d’amistat i cultura.

 • Dissabte
 • El País Càtar

Narbona - Minerva - Perpinyà

 • Sortida amb autocar a les 7,00 h del matí, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a La Jonquera i les terres del País Càtar. En primer lloc anirem a Narbona. Fundada l'any 118 a. de C. fou la primera colònia romana fora d'Itàlia. Travessada pel canal de la Robine, declarat com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, Narbona va ser un centre important durant l'Edat Mitjana, quan es va consagrar com una ciutat comercial i religiosa. Dinar lliure a la ciutat.

  A la tarda, pujarem cap a les muntanyes i anirem a Minerva, qualificat dins del rànquing dels "50 pobles més bonics de França", i que amb les restes de les seves grans fortificacions, torres i muralles medievals, ens porta el record històric de la tragèdia càtara del 22 de juliol de 1210. Minerva està situat al damunt d'una immensa gorja, entre penya-segats, coves i roquissars, en un indret abrupte i escarpat del Minervois, a la vora de la regió de la Muntanya Negra. La vila és igualment reconeguda pel seus vins produïts des de fa segles pels seus "vignerons".

  Al capvespre ens dirigirem cap al Rosselló per allotjar-nos a l'hotel de la ciutat de Perpinyà.

 • Diumenge
 • Les Valls de l'Aude

El Tren Vermell - La Fenolleda - Axat

 • Després d'esmorzar a l'hotel, anirem a Rivesaltes, terra de vinyes i bodegues. Aquí comença el trajecte ferroviari del Tren dels Càtars, el petit Tren Vermell de la Fenolleda, que arriba fins Axat. Una antiga línia ferroviària de 60 km, recuperada per trajectes turístics i que permet en un viatge d'unes 2 h veure els bonics paisatges d'aquesta comarca, amb el rerefons dels escarpats cingles dels castells càtars, ancorats dalt d'inexpugnables rocams, i coquetejant amb els rius d'Agly i Aude, amb vinyes al vessant de la muntanya. Dinar lliure a Quillan, població de L'Aude, a la qual s'hi arriba travessant l'espectacular congost de Pierre-Lys. A la tarda, retornarem cap a Barcelona amb arribada aproximada a les 21h00.

Preu del viatge

170 €

Preu total: 170 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: +50 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 70 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en cèntric hotel a Perpinyà (3***).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar buffet.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars i sopars que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Viatge en el Tren Vermell: uns 20 € aprox. (Pagament al lloc).

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Oportunament informarem als inscrits dels horaris de la reunió informativa.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.