Tornar Reservar

Els meravellosos Jardins d’ Aranjuez -6/05/22-7h

Primavera als Parcs i Jardins de la Comunitat de Madrid

Els meravellosos Jardins d’ Aranjuez -6/05/22-7h

Els meravellosos Jardins d’ Aranjuez -6/05/22-7h

Primavera als Parcs i Jardins de la Comunitat de Madrid
Viatges Primavera
Paisatges Jardins
 • image description Dates del viatge

  del Divendres 06 maig 2022
  al Diumenge 08 maig 2022

 • image description Durada

  3 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Tren AVE

 • image description Preu

  560€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Trobada Estació Barcelona Sants – AVE

 • image description Què trobarem

  Un agradable viatge cultural per gaudir dels parcs i jardins de la ciutat de Madrid i d'Aranjuez, en un dels millors moments de la primavera.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

3 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

Els meravellosos Jardins d’ Aranjuez -6/05/22-7h

Primavera als Parcs i Jardins de la Comunitat de Madrid

Un agradable viatge cultural per gaudir dels parcs i jardins de la ciutat de Madrid i d'Aranjuez, en un dels millors moments de la primavera.

Lloc de trobada:

Trobada Estació Barcelona Sants – AVE

 • Dia de sortida

  Friday, 06 May 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  3 dies
 • Preu

  560€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Viatge Cultural de Jardins i Parcs

Dies 6-7-8 maig 2022 (3 dies, de divendres a diumenge) – Sortida, divendres 7,00 h en Tren AVE  – Arribada diumenge 22 h.


Un viatge que dedicarem a visitar Madrid i alguns dels seus parcs i jardins més interessants, que en aquesta època de primavera presenten un magnífic aspecte. Anirem especialment a la propera ciutat d’ Aranjuez, un paratge ple d’art, història i bonics paisatges.


Els Jardins d’Aranjuez són un conjunt de boscos i parcs, enjardinats i ornamentats, situats a la ciutat espanyola d’Aranjuez, al sud de la Comunitat de Madrid. Els jardins, que estan a cura del Patrimoni Nacional, formen part d’un paisatge cultural declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.


Els jardins del Palau Reial i els parcs acullen una àmplia col·lecció botànica, amb un bon nombre d’espècies i subespècies amb arbres i exemplars al voltant dels 50 metres d’alçada i més de 200 anys. Així, allotgen més de 400 espècies arbòries i arbustives i acullen 28 arbres catalogats com a singulars. Entre les espècies presents destaquen arbres i plantes tropicals, castanyers d’Índies de flor groga, lledoners de sucre, tulipers de Virgínia, tarongers de Louisiana, magnòlies, pins de Xipre, til·lers platejats, arbres japonesos, … i moltes flors i plantes rares.


En la nostra ruta per Aranjuez, recordarem al gran pintor i artista català Santiago Rusiñol, que va ser un dels màxims representants del modernisme. Gran part de la seva obra està dedicada als jardins d’Aranjuez, tema que el fascinava i on va treballar fins al final de la seva vida. Com els impressionistes, ell solia tornar als mateixos llocs en diferents moments del dia o estacions de l’any, per captar els efectes canviants de la llum. Aleshores el Reial Lloc era un enclavament privat del rei Alfons XIII, que va nomenar a Rusiñol jardiner honorari de la Casa Reial, perquè hi pogués accedir lliurement.


Viatge des de Barcelona en Tren AVE, ens allotjarem a un cèntric hotel de la ciutat de Madrid (4****) i des d’aquí amb l’autocar farem els desplaçaments per la ciutat i les visites previstes pels voltants.


 • Viatge a Madrid en Tren AVE
 • Excursions i desplaçaments en autocar.
 • Estada en cèntric Hotel (4****) a la ciutat de Madrid (Hotel Riu – Plaza de España).
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge.

Viatge en preparació. Més informació properament. Obertes les pre-inscripcions.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge a Madrid en Tren AVE i retorn.
 • Excursions i desplaçaments en autocar.
 • Estada en cèntric Hotel (4****) a la ciutat de Madrid (Hotel Riu – Plaza de España).
 • Estada en habitacions dobles.
 • Les habitacions individuals tenen suplement (Places limitades).
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals

  Nota: El preu podria variar si hi ha canvis imprevistos en els preus dels bitllets de Tren AVE.


   


El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Trobada a l’Estació de Barcelona Sants – Sortides AVE