Tornar Reservar
PDF

Els meravellosos Jardins d’Aranjuez – 6/05/22 – AVE 17h

Primavera als Parcs i Jardins de la Comunitat de Madrid

Els meravellosos Jardins d’Aranjuez – 6/05/22 – AVE 17h

Els meravellosos Jardins d’Aranjuez – 6/05/22 – AVE 17h

Primavera als Parcs i Jardins de la Comunitat de Madrid
Viatges Primavera
Paisatges Jardins
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUĂŤ.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

3 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

Els meravellosos Jardins d’Aranjuez – 6/05/22 – AVE 17h

Primavera als Parcs i Jardins de la Comunitat de Madrid

Viatge NO programat.
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info prĂ ctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Viatge Cultural  – Els meravellosos Jardins d’Aranjuez 

Dies 6-7-8 maig 2022 (3 dies, de divendres tarda a diumenge)


 • Anada, divendres 17,00 h en tren AVE – Trobada 16,30 h estaciĂł Barcelona Sants, davant accĂ©s AVE.
 • Retorn, diumenge sortida Madrid 20h, arribada Barcelona 22,30 h.

Entrades als jardins i al Palau: 15€ que es recolliran durant el trajecte.

Anem cap a Madrid amb AVE

Per tal de poder aprofitar bĂ© tot el cap de setmana, marxarem la tarda del divendres. Ens trobarem a l’estaciĂł de Sants a les 16,30h per agafar l’AVE tots junts que surt a les 17h. Un viatge que dedicarem a visitar Aranjuez i Madrid i alguns dels seus parcs i jardins mĂ©s interessants, que en aquesta època de primavera presenten un magnĂ­fic aspecte.


En la nostra ruta per Aranjuez, recordarem al gran pintor i artista catalĂ  Santiago Rusiñol, que va ser un dels mĂ xims representants del modernisme. Gran part de la seva obra estĂ  dedicada als jardins d’Aranjuez, tema que el fascinava i on va treballar fins al final de la seva vida. Com els impressionistes, ell solia tornar als mateixos llocs en diferents moments del dia o estacions de l’any, per captar els efectes canviants de la llum. Aleshores el Reial Lloc era un enclavament privat del rei Alfons XIII, que va nomenar a Rusiñol jardiner honorari de la Casa Reial, perquè hi poguĂ©s accedir lliurement.

Els magnĂ­fics Jardins del Palau d'Aranjuez

Avui dedicarem el dia a visitar els magnĂ­fics Jardins d’Aranjuez i el seu Palau. A cura del Patrimoni Nacional, sĂłn un conjunt de boscos i parcs, enjardinats i ornamentats, situats a la ciutat d’Aranjuez, al sud de la Comunitat de Madrid. Formen part d’un paisatge cultural declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.


Els jardins del Palau Reial acullen una Ă mplia col·lecciĂł botĂ nica, amb un bon nombre d’espècies i subespècies amb arbres i exemplars al voltant dels 50 metres d’alçada i mĂ©s de 200 anys. AixĂ­, allotgen mĂ©s de 400 espècies arbòries i arbustives i acullen 28 arbres catalogats com a singulars. Entre les espècies presents destaquen arbres i plantes tropicals, castanyers d’ĂŤndies de flor groga, lledoners de sucre, tulipers de VirgĂ­nia, tarongers de Louisiana, magnòlies, pins de Xipre, til·lers platejats, arbres japonesos, … Al vespre, temps lliure per sopar i passejar per l’animada ciutat de Madrid.

El Real Jardín Botánico i el Parque del Retiro

Però no tot Ă©s Aranjuez! Durant el dia d’avui descobrirem els dos espais botĂ nics mĂ©s interessants de Madrid: el Real JardĂ­n Botánico i el Parque del Retiro.


El Real JardĂ­ BotĂ nic Ă©s una autèntica sorpresa, tant pels especialistes com per aquells que no tenen nocions de botĂ nica: ple de bonics racons que ens mostren mĂ©s de dos segles d’història i ens endinsen d’una manera fĂ cil i prĂ ctica al mĂłn de la botĂ nica. Per la seva banda, el Parc del Retiro ens convida a passejar i, com indica el seu nom, a relaxar-nos al llarg de les seves 125 hectĂ rees i dels seus mĂ©s de 15.000 arbres. ContĂ© diversos jardins com el de Vivaces, els de Cecilio RodrĂ­guez o el Roserar entre d’altres. Des del 25 de juliol de 2021, Ă©s reconegut com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, juntament amb el Passeig del Prado.


Cap al vespre ens dirigirem a l’EstaciĂł d’Atocha per agafar l’AVE i retornar a casa plens de boniques imatges del viatge.

 

Apunta’t ara al viatge cultural dels meravellosos Jardins d’Aranjuez.

Madrid Aranjuez
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge a Madrid en Tren AVE i retorn.
 • Excursions i desplaçaments en autocar.
 • Estada en cèntric Hotel (4****) a la ciutat de Madrid (Hotel Riu – Plaza de España).
 • Estada en habitacions dobles.
 • Les habitacions individuals tenen suplement (Places limitades).
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals

  Nota: El preu podria variar si hi ha canvis imprevistos en els preus dels bitllets de Tren AVE.


El preu NO inclou
 • Els dinars i sopars seran lliures.
 • Entrades als jardins i al Palau: 15€ que es recolliran durant el trajecte.
 • No s’inclouen les entrades opcionals a museus i monuments.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·laciĂł que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalitzaciĂł, defunciĂł familiar o incidència, produĂŻts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractaciĂł d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrĂ  pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractaciĂł, el Centre Europeu es nomĂ©s una figura intermediĂ ria en la contractaciĂł d’assegurances de cancel·laciĂł, essent la relaciĂł contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament tambĂ© pots contractar una assegurança de cancel·laciĂł directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecciĂł.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turĂ­stic, no obstant això cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigĂĽes o impermeable, protecciĂł solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitaciĂł tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se cĂ rrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstĂ ncies alienes a l’organitzaciĂł o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polĂ­tics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats pĂşblics o privats.  La inscripciĂł implica la plena acceptaciĂł de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Sortida divendres tarda – Trobada a l’EstaciĂł de Barcelona Sants – Sortides AVE