Flandes: Bruges i Gant, ciutats d’art i història

Baixar Brussel·les, Bruixes i Gant - Flandes: regió d'art i història
Resum del Viatge
Art | Història / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dv 15 - Dg 17 Mai 2020
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història
Transport
Avió
Preu Total
760€
Preu de la reserva
250€
Supl. Hab. Individual
190€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
Flandes: Bruges i Gant, ciutats d’art i història
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 15 de Maig de 2020 - Diumenge, 17 de Maig de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  760€

 • Preu de la reserva:

  250€

 • Supl. Hab. Individual:

  190€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge cultural d’art i història – Dies 15-16-17 maig 2020 (3 dies de divendres a diumenge).

Ciutats i paisatges de la regió de Flandes – Bèlgica, a la primavera.

Us presentem un preciòs viatge a Flandes, una regió amb una interessant història que ens ha deixat un patrimoni artístic meravellòs. Alguns exemples són les ciutats de Gant i de Bruges. Un viatge a Bèlgica per gaudir de l’art dels mestres flamencs i dels racons màgics que amaguen les seves ciutats més conegudes.


Flandes és un dels comtats de Bèlgica, juntament amb Valònia, que limita amb els Països Baixos i Alemanya. La seva estratègica posició durant l’edat mitjana va fer que, entre els segles XII i XV, aquest territori es convertís en un empori econòmic i en un lloc de gran riquesa cultural, amb destacades ciutats d’art.

Així, visitarem la pintoresca ciutat de Bruges (Brujas/Brugge), coneguda com la “Venècia del Nord” pels seus canals, estanys, llacunes i ponts. Ha estat declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO i és considerada una de les ciutats medievals millor conservades a Europa.


Durant aquests dies podrem gaudir també de les obres dels grans pintors flamencs, com Van Eyck. És d’aquest pintor l’obra més destacada a Gant: L’Anyell Místic, una peça única pel seu preciosisme i dimensions. L’any 2020 és l’any Van Eyck, així que tota la ciutat està centrada en la seva obra, i és un moment magnífic per anar a visitar-la.


Tot això ho combinarem amb una confortable estada a un cèntric hotel de Bruges (4****), el que ens permetrà passejar pels indrets més emblemàtics i atractius de la població, en aquesta agradable època de primavera.


Viatge en preparació: Properament posarem els horaris dels vols i ampliarem les informacions del viatge amb el programa detallat de les activitats i visites.

Sortida: Divendres 15 de maig 2020 pel matí. Trobada a l’Aeroport de Barcelona T1 – Mostrador 451 (Vueling) – Sortida vol destinació Brussel.les.

Retorn: Diumenge 17 maig 2020 per la tarda. Sortida de Brussel.les i arribada a Barcelona al vespre.


Preu del viatge

760 €
Preu total del viatge: 760 €  
 • -Preu per persona compartint habitació doble.
 • -Suplement habitació individual: + 190 € – (Places limitades).
 • -Forma de pagament: 250 €  de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • -Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • -Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.
 • -Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • -Allotjament en Hotel 4**** –  Hotel NH Brugge.
 • -Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • -Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).
 • -Assegurança de viatge.
 • -Imposts i taxes locals.

 • EL PREU NO INCLOU:

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els menjars seran lliures. Les diverses poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Els esmorzars – bufet son inclosos a l’hotel.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, parcs i jardins, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Oportunament informarem als inscrits de les dates i horaris de les reunions preparatòries.

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona T1 – Mostradors Vueling