Peníscola – Les Illes Columbretes

Baixar Illes Columbretes
Resum del Viatge
Rutes de Natura | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 30 Mai 2020 - Dl 01 Jun 2020
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Rutes de Natura | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
364€
Preu de la reserva
80€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
Peníscola – Les Illes Columbretes
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 30 de Maig de 2020 - Dilluns, 1 de Juny de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Rutes de Natura | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  364€

 • Preu de la reserva:

  80€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge de Senderisme i Natura al País Valencià – Sortida, 7,00 h en autocar del Centre amb les parades habituals.

Segona Pasqua, del divendres 30 de maig al dilluns 1 de juny 2020 (3 dies)

 

L’arxipèlag volcànic de les Columbretes, el tresor natural del País Valencià. Els castells de Polpís i Xivert, les empremtes musulmana i templera de la Serra d’Irta. Peníscola i la Costa dels Tarongers, on el Maestrat acarona el Mediterrani.


Un fantàstic viatge de senderisme, natura i història a la Costa dels Tarongers del Baix Maestrat (Castelló).

Anirem al Parc Natural de la Serra d’Irta, una serralada litoral on gràcies a la realització de dues caminades, descobrirem les ruïnes del castell de Polpís i l’impressionant castell de Xivert, ambdós originalment musulmans i posteriorment conquerits i remodelats per l’Orde del Temple.

Navegarem fins al Parc Natural de les Illes Columbretes, un remot arxipèlag format per illots volcànics entre els quals destaca l’illa Grossa, les característiques geològiques i biològiques de la qual coneixerem gràcies a la realització d’una curta i agradable passejada. Un singular i exòtic paratge on, qui ho desitgi, també tindrà l’oportunitat de submergir-se en les profundes i fredes aigües del seu cràter obert al mar… una veritable expedició marina!

I ens allotjarem en un hotel de 4 **** de Peníscola, turística i alhora històrica vila costanera del Baix Maestrat on viatjarem a l’època del Cid i el Papa Lluna tot visitant el seu imponent castell medieval i recorrent el laberíntic entramat de carrerons que conformen el seu encisador i animat nucli històric.


Viatge en preparació. Properament ampliarem aquestes informacions.

Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes
Illes Columbretes

Preu del viatge

364 €
Preu total del viatge: 364 €  
 • Preu per persona compartint habitació doble.
 • Suplement habitació individual: + 90 € – (Places limitades).
 • Forma de pagament: 80 €  de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge en autocar des de Barcelona i retorn.
 • Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament en Hotel 4**** –  Hotel Hostería del Mar de Peníscola
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).
 • Assegurança de viatge.
 • Imposts i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els menjars seran lliures. Les diverses poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Els esmorzars-bufet son inclosos a l’hotel. Els Guies ja informaran sobre els casos en que calgui fer picnic durant les excursions.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, parcs i jardins, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


NOTA: Caldrà pagar el viatge en vaixell a les Illes Columbretes (uns 50 € aprox. – Pagament a Peníscola).


Viatge en preparació. Properament ampliarem aquestes informacions al web.

Informació pràctica

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Reunions preparatories

Oportunament informarem als participants de les reunions preparatòries.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.