La Costa dels Tarongers – El Maestrat – Morella – Peníscola

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 19 - Dg 20 juny 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
180€
Preu de la reserva
80€
Supl. Hab. Individual
50€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
La Costa dels Tarongers – El Maestrat – Morella – Peníscola
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 19 de juny de 2021 - Diumenge, 20 de juny de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  180€

 • Preu de la reserva:

  80€

 • Supl. Hab. Individual:

  50€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges

Descripció: Interessant viatge cultural al nord del País Valencià / Comunitat Valenciana. Visitarem la ciutat monumental de Morella amb les muralles i el seu castell medieval, els paisatges de l’Alt Maestrat, la suggestiva vila de Sant Mateu, i la Costa dels Tarongers o del Azahar, amb el pintoresc Castell de Peníscola.

 • Dissabte
 • El País Valencià

Morella - L'Alt Maestrat

 • Sortirem en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge en direcció a les terres valencianes per visitar la vila de Morella. Aquesta atractiva població de gran personalitat, posseeix un conjunt històric i artístic impressionant, a més de d'una artesania i tradicions gelosament conservades, en una comarca natural de gran bellesa, anomenada Els Ports. A Morella, hi destaquen el seu castell i les muralles medievals, erigides al segle XIV. Dins del recinte antic, ressalten notables esglésies, com la arxiprestal de Santa María la Major, gòtica (1263-1330), amb detalls barrocs; l'antic convent de Sant Francesc (segle XIII); les esglésies de Sant Joan, gòtica (segle XV) amb decoració neoclàssica, i les ermites de Sant Marc i Sant Pere Màrtir. A més, el conjunt panoràmic és inigualable, amb el conjunt de carrers i les porxades de Blasco de Alagón que rodegen la muntanya. Al migdia, temps lliure per dinar a Morella. Per la tarda, ens dirigirem a Peníscola per instal·lar-nos a l'hotel.

 • Diumenge

Peníscola - Sant Mateu

 • Aquest matí i després d'esmorzar a l'hotel, farem un passeig per veure la vila de Peníscola o Peñíscola. La ciutat es troba en un punt privilegiat del Mediterrani al cor de la Costa dels Tarongers. La vila antiga, coronada per la que fou la casa del Papa Benet XIII, un castell-fortalesa del s. XIV, ocupa un imponent penyal que s'alça 64 m sobre el blau del mar. Les càlides aigües es reparteixen entre les extenses platges de fina sorra al nord de la ciutadella i les cales flanquejades per abruptes penya-segats al sud. Posteriorment, ens dirigirem a la vila de Sant Mateu. Aquí farem una visita a aquesta població de profund sabor històric. Aquestes terres d'oliveres, ametllers i cereals van estar sota el govern de l'Ordre de Montesa durant l'època medieval. El fet de ser residència dels maestres i capital del Maestrat o Maestrazgo ha quedat plasmat en un ric patrimoni artístic amb construccions de traça romànica i gòtica. Dinar lliure i a la tarda, retornarem a Barcelona amb arribada aprox. a les 21,00 h.

Preu del viatge

180 €

Preu total: 180 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 50 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 80 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel a Peníscola (3***) en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD a l’hotel: Allotjament i esmorzar buffet.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  Amb motiu de la situació actual i a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els menjars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.